SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark
Vyberte sa s malými dobrodruhmi do zábavného lunaparku. Šmykľavky, kolotoč, vláčik i ruské koleso ponúkajú veľa možností, ako sa hrať. 🙂
Práve teraz môžete vyhrať jednu z piatich stavebníc LEGO DUPLO Veľký lunapark. Stačí sa s vašimi najmenšími na chvíľku presunúť do sveta pestrofarebných atrakcií. Ako by podľa vašich najmenších vyzerala tá najlepšia? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorom vašich detí. Päť vybraných odpovedí odmeníme krásnou stavebnicou. Ostatné odpovede získajú srdiečka. 🙂

Tak mi sme teraz pred mesiacom boli na jarmoku prvykrat na kolotoci. Malej sa veeeelmi pacilo. Bola uplne hotova. Taktiez sa rada smyka na smykalkach a hojda na hojdackach. Kreslit zatial nevie kedze este len bude mat dva rocky. Lego duplo mame zatial len Moju prvu zahradku a maleho papagaja, takze kolotoc sa nam z toho postavit neda, ale zboznuje hrat sa s legom. Urcite by sa velmi potesila keby ho ma doma a moze si sama postavit svoj svet zabavy velky lunapark, najmä tomu kolotocu s konikmi ktore miluje to by bolo radosti ako na naozajstnom kolotoci 😍 aj na tom si ako inak vybrala konika 😉
pre nasich je najvacsia atrakcia prave taka, aku si sami vymyslia,
od vselijakych bunkrov pod stolom alebo epedami zo sedacky, deka natiahnuta medzi stolickami,
smykanie sa po Tuli vaku na vankusi
foto je 3 dni po nastahovani sa do noveho domu
veci a hracky este len v krabiciach v garazi, obyvacka bola prechodne skor telocvicna
a toto vtedy nasa 4 rocna vymyslela pre svojho 1 a pol rocneho braska,
zviazala odrazadlo s krabicou na hracky darcekovou stuzkou a vozila ho
najlepsi lunapark a test na nove parkety zaroven.
S našim Rasťom je to ťažké. Povedala som mu, nech postaví kolotoč a on zmajstroval bager. 🙂
Akékoľvek lego sa mu dostane do rúk, výsledok je vždy rovnaký. semtam to obmení a postaví žeriav, prípadne traktor. 🙂
Ako sa tak pozerám na ten lunapark, bol by z neho fakt parádny bager. 🙂
Myslím, že to je na duple najkrajšie. Stačí troška fantázie a postavíte si z neho čokoľvek si budete priať.
Duplo je jedina hracka, ktora malu zabavi aj viac ako na pol hodinu. Lia ma 2 roky, najviac sa jej teraz paci ukladat deticky do postielok, potom idu papat, potom cestuju autom, musia ist vsetky, takze niekedy je problem, lebo tam nie je dost miesta a potom nervaci.;) Asi by som mala kupit nejaky lego autobus.;) Posielam aj malej vytvor, nie je to sice Lego, ale toto postavila, ked som bola v kupelni a odpierala som ponozky. Skoro som odpadla, ked som prisla do izby. Prisaham, ze som jej nepomohla s jednou kockou.
Moja 3 rocna Saška rada sklada s tymto som jej samozrejme pomohla. Urobili sme lunapark vlacik,hojdacka,lietadlovy kolotoc a samozrejme kaviaren so zakuskami 😀 Skoro vsetko lego zdedila po starsom bratovi,takze su chalanske auta,vrtulnik a dielna.Dostala len minie lietadlo a tu kaviaren. Tento lunapark sme chceli pod stromcek ale financie nepustia. Velmi sa jej pacia smykalky tie nema este. Skusime teda stastie aj takto 😀
Nasa slecna aktualne stavia domceky, no k domceku ihrisko... to ale latame,platame,chybaju nam diely ako smykalka, kolotoc... vieme si poradit zatial len provizorne, vidite na obrazku (smykalka a kolotoc pre dvoch)... nuz a potom postielky musime dokupit, aby sme sa mohli hrat na skolku a to este len bude parada 😀
Velikáááánska ZOO aj s DINOparkom, zvieratká maju svoje ohrady. Najvacsia veža na svete(takto sa u nás pratajú kocky, lebo tak zaberú najmenej miesta 😀 ) . Ked bábiky nemajú poschodovú postel, tak si ju treba postaviť 🙂 Železnica je super - všetkým babám sa páči a cez dlhé zimné večery sa vyhrajú. Domček, ked nám ešte chýbalo mnoho nábytku a neskôr jeden z najpremakanejších domov - všetci majú svoje miesto na spanie. 2 ohradkove postielky pri rodičoch v spálni, nech sú babatka po ruke, tak ako naozaj 🙂 🙂 🙂 U nás je stále čo stavať a stále je to iné... Lebo DUPLO je čokolvek čo deťom či aj nám skrsne práve v hlave....
U nas je to momentalne tak, ze najmladsia dcerka sa spolu si syncekom hraju s lego duplom, nakolko je malicka lego classic sme museli odlozit a syncek sa s nim hrava len ked mala spi. Ale, co je najvacsia sranda, ze uz mame doma aj lego technic...preco? manzelov napad. manzel posklada syncek sa hraje 😀 preco nie? 😀 plnime si detske sny? Kazdy si najde, po com tuzi 😀
S Duplom začali a nevieme sa s ním rozlúčiť, neskutočne krásne výtvory našich dvoch synom pri ktorých sa nám zastavuje rozum, žijeme s ním denne od rána do večera, prvotné výtvory boli jednoduché ale každým dňom ich vytvárajú do dokonalosti a dokonalého diela, neskutočne im to pomohlo v motorike, priestorovej predstave, a dokonca navrhujú krásne architektonické stavby.
Isté je, že lega nikdy nie je doma dosť a najkrajšia veta môjho syna: Ten kto vymyslel lebo si zaslúži NOBELOVÚ CENU.
S Duplom začali a nevieme sa s ním rozlúčiť, neskutočne krásne výtvory našich dvoch synom pri ktorých sa nám zastavuje rozum, žijeme s ním denne od rána do večera, prvotné výtvory boli jednoduché ale každým dňom ich vytvárajú do dokonalosti a dokonalého diela, neskutočne im to pomohlo v motorike, priestorovej predstave, a dokonca navrhujú krásne architektonické stavby.
Isté je, že lega nikdy nie je doma dosť a najkrajšia veta môjho syna: Ten kto vymyslel LEGO si zaslúži NOBELOVÚ CENU.
Momentálne sme u starkých, kde Duplo nemáme, to zostalo doma. Tak pripájam aspoň fotku z minulého týždňa, keď sa naša Dianka hrala s vláčikom a kvetinkami. Máme aj smyklavku, na tej pusta panacikov, a do dvierok a plienok ukladá zvieratka alebo ich vozí v autíčku. Keď uspávam malého, najčastejšie ju potom nájdem ako sa sama pekne hra s Legom 🙂
Toto je lunapark detskými očami môjho 1,5 ročného synčeka Samka. Psík riadi vláčik, zlodej na streche vlaku, komín z vláčika na policajnom aute, ktorý šoféruje ujo rušňovodič a policajt jazdí na koníkovi na streche prívesu. A aha aký je môj synček dôležitý, že to vie postaviť sám 🙂 Milujem ho najviac. A ináč som normálne googlila, kto vynašiel takú perfektnú hračku ako je lego duplo 🙂

Pre nášho drobca je najväčšia zábava všade vyliesť - na rebríkovy radiátor v kupelni, na kuchynskú linku, na kopec...A vždy si povie To je krásny vyhľad 🙂 S ockovou pomocou si teda postavil svoju vyhliadkovou vežu, odkiaľ dovidi široko - ďaleko 😀