SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark
Vyberte sa s malými dobrodruhmi do zábavného lunaparku. Šmykľavky, kolotoč, vláčik i ruské koleso ponúkajú veľa možností, ako sa hrať. 🙂
Práve teraz môžete vyhrať jednu z piatich stavebníc LEGO DUPLO Veľký lunapark. Stačí sa s vašimi najmenšími na chvíľku presunúť do sveta pestrofarebných atrakcií. Ako by podľa vašich najmenších vyzerala tá najlepšia? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorom vašich detí. Päť vybraných odpovedí odmeníme krásnou stavebnicou. Ostatné odpovede získajú srdiečka. 🙂

@bara_lego deticky s celorodinnymi vytvormi. Ihrisko, domcekslon, chlapec na rybacke a dalsie. Na spravnom ihrisku musi byt hojdacka a preliezka a samozrejme miesto na sedenie pre maminku.
mno my zatial tolko dupla ako ostatni tu, co pozeram nemame, ale je to perfektna inspiracia si prezerat inych fotecky, skutocne krasne veci sa daju poskladat, takze dakujem moc aj za tieto nove inspiracie 🙂 vianoce sa blzia o to je to lepsie nacasovane... Nasa princezna si zatial ruske kolo vymyslela po svojom, lego pajkov ma, tak co by nzapojila fantaziu.. rachot riadny, ale susedov vela nemame a maju pre nas pochopenie, takze je to v pohode :D
Lunaparky, kolotoče...to je Jakubkove.... ale môžem ja doňho celý deň hustiť: pooď niečo pekné nakresliť..alebo postaviť...pošleme obrázok, budeme súťažiť a ked sa to tete bude páčiť, dostaneš darček...
No sfukol ma,že dnes nie mamka, ešte mám robotu..pokazil sa mi motor..
tak my miesto lunaparku máme doma autoservis 😀
Ako tak fotim do tohto fora Miška mi kričí ale ja to nechcem predať🙂...
Naj atrakcia....podla vyjadrenia mojho syna: musi tam byt voda,vlacik,auto mama a tato 😀
Deti vnímajú všetko inak ako mi rodičia, vo všetkom vidia to pekné, sú hravé a hlavne plní energie. Všetko pestrofarebné ich priťahuje, pre mňa ich výtvory, či už z kociek alebo ich kresby, hoci čarbanice ....... pre mňa veľmi veľmi veľa znamenajú. Lunapark ponúka veľa možností ale hravosť vidíme a pri predstaveniach v bábkovom divadle. Čo tak si postaviť z lega aj bábkové divadlo?

Nasa mala sa hra s legom zatial len takto: paci sa jej, ked si posadi postavicky za seba na dlhsi dielik a bud ich akoze hojda alebo vozi🙂...postupne na Vianoce a na narodeniny planujeme s manzelom dokupovat dalsie lego, aby sa mohla pekne hrat. Lunapark by ju iste potesil.