SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark
Vyberte sa s malými dobrodruhmi do zábavného lunaparku. Šmykľavky, kolotoč, vláčik i ruské koleso ponúkajú veľa možností, ako sa hrať. 🙂
Práve teraz môžete vyhrať jednu z piatich stavebníc LEGO DUPLO Veľký lunapark. Stačí sa s vašimi najmenšími na chvíľku presunúť do sveta pestrofarebných atrakcií. Ako by podľa vašich najmenších vyzerala tá najlepšia? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorom vašich detí. Päť vybraných odpovedí odmeníme krásnou stavebnicou. Ostatné odpovede získajú srdiečka. 🙂

Lego duplo mame radi, sme s nim velki kamaradi.
Vsetko to co pozname, z kociek radi staviame.
V lunaparku tam je vraj, vsetkych malych deti raj.
Kolotoce hojdacky, dokonca aj smykacky.
Ked uz mas chut na hru inu, je tam i stanok na zmrzlinu.
Ak sa stastie usmeje a stavebnicu vyhrame, v Lego Duplo Lunaparku s radostou sa pohrame. 🙂
@bara_lego Ahojte všetci 🙂 ja pridám atrakciu trošku z iného sudku. Toto je moja (naša) Dominika a pre ňu je hneď po Duple 😉 naj atrakcia "pomáhať" pri tvoreni. Zahrabať sa až po hlavu do maminkinych látok a vyhrikovať "Mamiiiiii de šooooooom? Hľadaj maaaaaa. 🙂 Hneď sa mi lepšie tvorí <3 😀
Tak syn postavil celý lunapark od stánku na predaj lístkov, stánku suvenírov, až po obcerstvenie. Samozrejme nezabudol na dlhú radu ľudí a zvierat, ktorí čakajú na lístok 😃
Má postavenu aj bobovu drahu, (vlacikovu) ale nepodarila sa mi nahrať foto. Naozaj je super.
Starší syn od malinka nosil so sebou postavičku babky z Lega.
Lego kocky sú top. Jednoducho lego je jedna uzasna nadčasová vec, ktorá rozvíja detskú fantáziu a jemnú motoriku.
Milá Barča, predstavujem Ti náš ľadový ☃ lunapark s šmykľavkou pre tučniaky 🐧, veľrybou a nakreslenou Annou....ale kde sa nám zase zatúlala Elza ❄? Nie je na návšteve u Teba @bara_lego 😉?
Milujem LEGO, lebo dokáže zaujať niekoľko detí naraz, a vlastne nie len deti 👧👦👧👧, ale aj dospelých....😘.

Tak my sme sa dnes s mojou 3,5 ročnou dcérkou a 1,5 ročným synčekom pustili do tejto úlohy a keďže nedávno u nás boli kolotoče tak sme mali ešte v čerstvej pamäti čo by v takom lunaparku nemalo chýbať..... Hoci Lego nemáme, vyskladali sme si lunapark z našich pestrofarebných kociek. Dcérka všetkému velila a my so synčekom sme pomáhali. No a čo by podľa predstáv mojich detí nemalo v lunaparku chýbať?🙂 Stánok so zmrzlinou (no kto by odolal), lietadlo na nozke ktoré chodí hore a dolu, vláčik (to je klasika, veď aj pesničky si o ňom vrabce čvirikajú), tociaci sa kolotoč a samozrejme autodrom (ten môžeme od rána do večera)...no a samozrejme stánok s balonmi (tie milujeme). Tak čo myslíte? Celkom nám to pestrofarebné zadanie vyšlo.😉