icon

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark

bara_lego
Moderátor
25. okt 2017

Vyberte sa s malými dobrodruhmi do zábavného lunaparku. Šmykľavky, kolotoč, vláčik i ruské koleso ponúkajú veľa možností, ako sa hrať. 🙂

Práve teraz môžete vyhrať jednu z piatich stavebníc LEGO DUPLO Veľký lunapark. Stačí sa s vašimi najmenšími na chvíľku presunúť do sveta pestrofarebných atrakcií. Ako by podľa vašich najmenších vyzerala tá najlepšia? Nahrajte nám sem do fóra fotku s výtvorom vašich detí. Päť vybraných odpovedí odmeníme krásnou stavebnicou. Ostatné odpovede získajú srdiečka. 🙂

SÚŤAŽ o stavebnicu LEGO DUPLO Veľký lunapark
esme22
26. okt 2017

No nasa kocka tuzi mat smykalku z vysokej veze do bazena 😉 no a husenickova draha a klasicky kolotoc musi byt 😉 lego duplo kolotoc by sme si veeelmi priali...

esme22
26. okt 2017

Juj nepozlalo fotku

esme22
26. okt 2017
anketkarka
26. okt 2017

Moja starsia dcera sniva o Lego lunaparku pre seba pod strocek. Ked pocula, ze pre malu sestricku moze vyhrat Lego Duplo lunapark, tak sa hned dala do stavania. Krpata jej casto brala kocky a "kazila" jej to po svojom, ale napokon boli obe s vysledkom spolocne. Stavim sa, ze zajtra ked rozlepi oci, tak jej prva otazka bude, ci som fotku poslala, lebo posledna veta, ked isla spat bola, aby som nezabudla fotku poslat.

beton
26. okt 2017

Náš lunapark obsahuje stánok s pokladňou a zmrzlinou, schodíkovú šmýkalku, lebo nemáme iné vhodné dieliky (zatiaľ :o))), cirkus, húsenkovú dráhu, autodrom, kolotoč, fontánu s levom a samozrejme autá, lebo tie musia byť všade... Prekvapilo ma, čo postavili, lebo sme v lunaparku ešte neboli a v podstate ani nevedia, čo to je. Za týchto podmienok zvládli úlohu perfektne.

skerinko
26. okt 2017

Naša dcérka sa veľmi rada hrá s Legom. Takže stačí jej povedať nejakú tému a hneď začne stavať a vymýšľať rôzne variácie ako by sa čo s čím dalo spojiť. Niekedy sa sama veľmi čudujem kam na všetky tie nápady chodí. Pridávam i ja predstavu našej 7 ročnej dcérky ako by mal vyzerať Lunapark podľa nej. Samozrejme nesmie chýbať kolotoč, lezecká stena, riadna šmykľavka, lanová dráha, v lunaparku by určite namala chýbať dobrá hudba a v neposlednom rade nesmie chýbať ani dobré jedlo😀

Takže nech sa páči vstúpte k nám.

Bol to ľudia, bol to zhon,
len to dali na bubon!
Čo len zdravé nôžky malo,
do nášho Lunaparku utekalo.
Holá, deti, holá
kolotoč vás volá.
Otáčaj sa sem, otáčaj sa späť
uvidíme celý svet.
Lego Duplo, by sme vyhrať chceli,
aby sme ďalší Lunapark postaviť dokázali😉

gopika
26. okt 2017

Musi tam byt hlavne tumeu=tunel 😂

petrakl
26. okt 2017

Krásny vecer 🙂
Keďže ma Misinko dva roky este sa o nejakych velkych vytvoroch hovorit neda.
Ale uci sa skladat a bavi ho to..a bavi ho aj zburat ked nieco posklada mamka tatik..ci starsi surodenci 🙂

marianna775511
26. okt 2017

Dcerka ponala atrakciu takymto stylom. Ja v tom vidim "STYL GAUDI". Je to zaujimave, extravagantne, nedokoncene...

curcuma
26. okt 2017

Od malička na ňu sadáme,
na žiadnej v okolí nechýbame,
čo to tak asi môže byť,
o akú atrakciu sa ideme s Vami podeliť.
Áno, šmykľavka to predsa je,
čo nám veľa zážitkov zaručuje,
v lunaparku našom preto nesmie chýbať,
a z nej sa bude aj medveď z výšky dívať.
Možno sa na nás šťastie 🍀 usmeje,
a nejakú tú peknú výhru aj k nám priveje,
Lego Duplo dni sú veľká zábava,
kde sa vždy niečo pekné vyhráva 🙂

elanor1
27. okt 2017

U nas vyhrava vzdy veza zo stvorcovych kociek. Vsetko posavene rozoberie a da dokopy prave tieto. No a ked uz chceme nejaku atrakciu,tak smykacka je naj. Ta nasa je kratka ale trochu adrenalinova. 😊

katarinka2185
27. okt 2017

U nás dominujú zvieratá, Števko stavia všetko len pre ne 🙂 🙂

alenkapalenka
27. okt 2017

U nas je naozaj najlepsia zabava v lunaparku...chodime stale ked mozme. Deti su uzasne, zabavia sa cely den..samozrejme aj my. Pre nas vsetkych najlepsie stravene dni. Ak by sme mali taketo lego, urcite by sa hrali cele dni na seba, ako sa vozia na vsetkom moznom 🙂 .A toto je vytvor nasej najmensej (samozrejme s pomocou)

tarvika
27. okt 2017

Nase lunaparky su divoke a nepravdepodobne :D

irenaliza
27. okt 2017

Holá, Holá, na známosť sa všetkým dáva, že k nám lunapark zavítal.
tešíme sa spolu s tatkom, určite na cryzy dance kolotoč pôjdeme
a výskať na ňom budeme.
Naša menšia sestrička kolotoč detský s koníkmi
a najmä, keď je tam jednorožec milujeme a na ňom
dokolečka sa koloročuje.
Naša najmladšia sestriča ani naša mamička kolotoče nemusia,
zato v lunaparku najradšej perníky si kupujú a
potom si ich vychutnávajú.
tety pri stánkoch s perníkmi sú rady,
lebo kým mi s tatinom sa povozíme na kolotočoch,
mamina si pomlsá na viacerých super perníkoch
a jasné, že aj nám kúpi a my si dáme po super jazde
na kolotoči s jednorožcom a crazy dance kolotoč je naj.
A tak sme pre radosť Vám aj našej mladšej sestričky vyrobili
jej super atrakciu- masku jednorožca na ktorom by sa v lunaparku najradšej
voziku a naj atrakci našej maminy sme nakreslili- perníky a nás usmievavé dievky.
krásne dni prajeme všetkým v lego duplo a aj @bara_lego.

luc1980
27. okt 2017

Nooo u nas frcia zvieratka. Takze keby bolo podla nasej "Fazule" Laurinky tak aj lunapark by bol cely obsadeny zvieratkami. Vozili by saaaaa, smykali by saaaa... anakoniec by dostali aj napapat a sup ho do postele. Idealne by ho este dokombinovala umelecnymi vytvormi zo skolky alebo nejakymi kolegami z rodu dinosaurov 🙂

jajamalka
27. okt 2017

najväčšou atrakciou sú pre moje deti kolotoče. A jeden taký jesenný z gaštanov, Dušanko pre vás práve vyrába.

myryjam
27. okt 2017

Pre moju Sašenku a Lukáška je najzaujímavejšou atrakciou VLÁČIK PLNÝ DETÍ 🚂

mamka_katka
27. okt 2017

V lunaparku by malo byť množstvo atrakcií! Podľa nášho synčeka by určite nemala však chýbať lanová dráha v korunách stromov a ruské kolo. Tak a držte saaaaa.... 🙂

misicka101
27. okt 2017

Samozrejme vlacik, ten musi byt 🙂, elektricke auticka 🙂 a starsia sestricka 😉 Nasej malej princeznej uz nic viac chybat nebude... ...ani mamina ci ocko... 🙊🙈🙉

miroslavka13
27. okt 2017

Hovorím deťom postavte lunapark sfotím Vás do šúťaže a toto krásne dielo vytvorili. Snažili sa drobci, duplo ešte nemáme tak by veľmi potešilo.

novakkata
27. okt 2017

V súťažiach šťastie nemám, ale moja najväčšia výhra v živote je môj manžel a syn. Synček sa každý deň hrá s Legom, dopravné prostriedky sú naj pre neho ale rád by iste vyskúšal aj iné.

sisas222
27. okt 2017

U nás (vzhľadom na vek) jednoznačne víťazí šmýkalka a bunker 🙂... už keď vidím, že synček dáva na kopu vankúše (nevie to ešte povedať) a ukazuje mi s dekou, že sa chce pod ňu schovať🙂... už viem,čo by rád a veľmi rada mu to splním, resp. upravím obývačku 🙂.

ivanka.7
27. okt 2017

Deň v lunaparku snov

Dnes bol ten deň. Deň, na ktorý sa deti tak veľmi tešili. Výlet do lunaparku. A nielen tak do hocijakého, ale priam do rozprávkového. Elianka s Annou si rýchlo zbalili ruksaky, nasadli do auta spolu s rodičmi a vybrali sa do lunaparku. Pri vhode ich čakal príjemný pán v livreji. Kúpili si od neho vstupenky a vyzdobenou bránou vošli dovnútra areálu.

Páni, to bola ale záplava všetkého možného. Anna ako prvé zbadali toalety a spolu s maminkou okamžite zmizla v ich žltých dverách, koniec koncov cesta bola dlhá a dva a polročné dievčatko už malo čo robiť. Päťročná Elianka s ockom sa zatiaľ rozhliadli dookola. Predškoláčke neušiel automat na cukríky a točenú zmrzlinu, ocko zas ocenil stánok s občerstvením a posedením - bude sa určite hodiť neskôr.
Medzitým sa už vrátila malá Anna s maminkou a celá rodina sa vybrala objavovať ďalšie tajomstvá zábavného parku.

"Kolotoč!" zvýskla Elianka a hneď utekala ku kolotoču pre malé deti. Obe dievčatá sa posadili na sedadlá a potom už len kývali rodičom stojacim obďaleč. Keď jazda skončila, obe zliezli z kolotoča. "Pôjdeme ešte raz?" opýtala sa Anna, ale potom si všimla auto-vláčik, ktorý robil okruh okolo celého zábavného parku. "Radšej chcem ísť na toto!" zakričala radostne a kolotoč bol v tom momente zabudnutý. Na auto-vláčiku sa previezla celá rodina a vďaka tomu zistili, že sa parku nachádza aj pekný autodrom, detská zoo, kde sa o zvieratká staral ujo ošetrovateľ a deti i dospelí ich mohli hladkať či pozorovať a napokon i malý rozprávkový hotel s vežičkou. V tom sa rozhodli prenocovať a predĺžiť si výlet o ďalší deň.

Večer dievčatá zaspávali s tým, že druhý deň bude určite ešte krajší ako ten prvý.

lucanka49
27. okt 2017

Pre naše dievčatá je naj atrakcia vyliezť tam kde sa nikomu nepodarí 🌳až do nebies 🌞🌜

ankazdca
27. okt 2017

Najlepšia atrakcia je predsa trampolííííína 🙂

maminatimka
27. okt 2017

ze by toto bol lunapark ? 🙂😉😀 podľa mojich detí áno 🙂

katrin20
27. okt 2017

Nasa dcera tuzi mat lego kolotoc. Zatial si lunapark vysklada sama. Predstavivost ma super👍👧

lussy218
27. okt 2017

Moje dvojičky milujú Lego Duplo 🙂 Ešte im síce pomáham so stavaním, ale veľmi ochotne pomáhajú 🙂 Vždy sa pri hre s Legom dobre zabavíme, pretože je veľa možností ako ho postaviť. Veľmi by sa potešili Lunaparku.

anka3x3
27. okt 2017

Aj naši malí nezbedníci tvorili lego lunapark 😍 Synček (3,5 r.) postavil všetky stavby - sú tam kolotoče, trampolína a najvyššia stavba, to je fontána, tá nesmie chýbať, nakoľko ho fontány fascinujú 🙂 Dcérka (10 m.) mala na starosti návštevníkov a zvieratká - ako vidno aj na foto, ochutnala ich všetkých 😂