icon

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Vláček plný čísel

bara_lego
11. nov 2015

Už jste začali s dětmi počítat? Pomáhají vám k učení čísel kostky LEGO DUPLO? 🙂 Pokud byste se chtěli začít učit počítat se stavebnicí LEGO DUPLO Vláček plný čísel, soutěžte o ni tady ve fóru. Stačí, abyste do fóra vložili fotografii jedné vaší stavby z kostek LEGO DUPLO. Deset nejoriginálnějších staveb odměníme právě stavebnicí LEGO DUPLO Vláček plný čísel.

V předškolním věku se v rámci her a manipulací s čísly vytváří kladný vztah k matematice. Rozvoj matematických dovedností dítěte je závislý na úrovni rozvoje motoriky. To, jak je dítě schopné se pohybovat, jak dokáže manipulovat s předměty, jak vnímá jejich tvar, hmotnost, velikost, množství, je pro budoucí počítání ve škole velmi důležité. Prostřednictvím stavebnic LEGO DUPLO hravě procvičíte všechny tyto základní dovednosti a užijete si spoustu zábavy.

SOUTĚŽ o LEGO DUPLO Vláček plný čísel
vvrka
14. nov 2015

U nas je lego top zabava. Syncek ho sklada od malicka - najradsej mega stavby, ktore potom rovnako rad bura, lebo po piatich minutach su uz "stare", a najnovsie vyraba mece (tie dedko potom spaja lepiacou paskou, aby drzali), lietadla a samozrejme, auta.
Lego sme dokonca mali aj na narodeninovej pozvanke - velke cislo 3 a napis PETKO, mala velky uspech. 🙂

luchajda
14. nov 2015

My žiaľ zatial žiadne Duplo nemáme :( Verím, že Ježiško nám jedno prinesie 😉 Stavebné práce sú však momentálne najväčšou zábavou. Vežičkujeme od rána až do noci 😀

lucinka2050
14. nov 2015

My máme najradšej vláčik a popritom si spieva "Ide ide vláááčik......"

alenka76
14. nov 2015

Moja dcérka Lenka má 2 roky a 4 mesiace. Veľmi rada má Lego Duplo, spolu z neho staviame domček, vláčiky, veže, posteľ pre babičku, keď sa hráme na Červenú čiapočku. Keď sme dostali stavebnicu Lego Duplo, prvé čo som jej ja z neho postavila nebol domček, ale vláčik. K vlakom má mimoriadne kladný vzťah. Vie povedať aj rozprávočku o vláčiku.
S dnešným vláčikom na fotografii, mi pomáhala tak, že pridávala kocky lega na poschodia vždy len jednej farby, pričom sme farbu pomenovali. Aj sme pri tom precvičovali a trénovali počítanie. Do 10 zvládne napočítať v štyroch jazykoch ( slovensky, anglicky, taliansky a rusky ). Číslice pozná len niektoré. Verím, že tento Váš krásny vláčik by sa jej veľmi páčil a s ním učenie číslic by bola pre ňu zábava🙂.

ewschen
14. nov 2015

My sa už tešíme na Ježiška 🙂

majky7
14. nov 2015

Lego Duplo je Naj 🙂

maminatimka
14. nov 2015

lego duplo je moja najobľúbenejšia hračka 😉

lyrrya
14. nov 2015

na zaciatku bolo u nas velmi oblubene stavanie kominov 😀 taraz sa uz pomaly uci pocitat, zatial ako tak zvladame do 6 😉 ale uci sa velmi rzchlo a zopakuje vsetko

adoela
14. nov 2015
janettan
14. nov 2015

náš dnešný výtvor 🙂

malanina2
14. nov 2015

Aj my sa pridávame 😉

anicka86
14. nov 2015

Môjho synčeka by tiež výhra veľmi potešila

purinkaa
14. nov 2015

Práve teraz mám doma dvoch maródov, tak viem oceniť, keď mám chvíľku času, napríklad dať si sprchu.....našou TOP hračkou, ktorá dokáže naše baby najviac zabaviť je práve LEGO DUPLO.....ĎAKUJEME, ŽE STE..... 😉 <3 🙂

radka168
14. nov 2015

Ide ide vlacik,ide ide vlak a nas Timko kuka ako pritom legu pekne bezi cas 🙂

zuzanar2
14. nov 2015

Lego samozrejme milujeme, rozvíja detskú motoriku. Hráme sa s ním celá rodina...keď sa s ním naši začnú hrať, tak je po celom byte. No najviac sa s ním hrám ja, s deťmi pri skladaní a potom ešte raz pri upratovaní 🙂

zanet222
14. nov 2015

My mame este len rocik,ale uz vieme ratat spolocne na prstekoch do 5 a vieme povedat päť. Stavat este nevieme,ale uz uspesne spajame dve kocky. Najnovsie nas bavi vozit lego robota,co postavila maminka. 🙂 🙂 🙂 🙂

s1m.one
15. nov 2015

dobry den, zapajame sa aj my 🙂 brunko, sice sklada uz aj male lego, ale aj tak s legom duplom sa vzdy rad zahra 🙂 poskladal smykacku pre tucniaky a dal si ju na vystavku, no musime vzdy na okno na vystavku 🙂) a dorotka nas prekvapila, ako sa vynasla a sama si vymyslela stolicky 🙂 este som sa naschval pytala muza, to ty? a on, ze nie nie a ani brunko, to sama nasa ani nie dvojrocna princezna 🙂 tak si pekne poukladala panacikov a davala im papat 🙂

kajca84
15. nov 2015

Najoblúbenejsie Duplo je zmrzlina,aj by si dal😊

sykorka84
15. nov 2015

Naše LEGO mestečko 🙂

sykorka84
15. nov 2015

Naše LEGO mesto 🙂

majushka
15. nov 2015

Ked mala nasa Stanka 2 roky a 2 mesiace, postavila uuuplne sama tychto vraj dinosaurusov. 🙂 Na druhy mesiac bude mat tri roky a lego ju stale velmi bavi.

ustarana
15. nov 2015

Máme stavebníc Lego Duplo viac, ale Lego Duplo Cirkusové predstavenie teraz hraje hlavnú rolu.

zaba_zuzla
15. nov 2015

toto je vytvor mojej 2rocnej dcerky Danielky (s mojou pomocou) zo vsetkych kociek Lego Duplo, ktore sa u nas nasli 🙂) my to volame "domcekoveza" lebo je tam vela tajnych skrys na poschovavanie panacikov ale aj plosiniek, ktore sluzia ako vyhliadka

mery333
15. nov 2015

Moje dievčatá, veľmi radi stavajú, či už sú to veže, ohrady pre zvieratká, parkovisko pre autíčka, či domček pre bábiky. Lego zatiaľ nemáme, tu sa zahráme aj s 30-ročnými kockami po maminke. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

stankal79
15. nov 2015

lego Duplo je nasou najoblubenejsou stavebnicou asi 5-ty rok. veldiel sme uz poskladali neurekom. ukazka z nich je aj v prilozenej foto. z vyhry by sme sa moooc tesili. 🙂 🙂 🙂

stankal79
15. nov 2015

neda mi este nepridat aj veldielo mladsej dcerky. televizna veza Kamzik 🙂 alebo Angry Birds 😀

veronkam88
15. nov 2015

Naša garáž pre vláčik a keď tam nie je vláčik tak je to domček pre zvieratka 😉

skrepty
15. nov 2015

Lego DUPLO je super vec,
postavíš si z neho čo len chceš.
Nikdy sa s ním nenudíš,
motoriku si precvičíš.

Nevadí, že vonku leje,
kto má lego kocky, ten sa smeje.
Kocku ku kocke si pripojíš,