Aké máte spomienky na prvé kúpanie vášho bábätka v pôrodnici?
Budem veľmi rada ak sa so mnou podelíte o vaše spomienky na prvé kúpanie 🙂 Máte nejakú peknú príhodu alebo naopak vaša skúsenosť nebola práve najmilšia? Boli ste spokojné s prístupom sestričiek? Kúpalo sa vaše bábätko v čistej vode alebo v nemocnici používali nejaké prípravky? Používate ich doteraz alebo ste svoju voľbu zmenili?
@dobromila1111 Ďakujem veľmi pekne <3
@simi_linola dakujem 🙂
No v porodnici netusim kolko krat ju kupali, ale urcite ju kupali 🙂 nepatrala som po tom. No a pripravky som nepouzivala zo zaciatku iba cistu vodicku, trosku neskor detske mydlo na cele telo aj vlasky, po kupani iba krem na riťku, ziadne ine pripravky 🙂. Na kupanie spominam rada, mala sa vyzivala, strasne pluskala vodu vsade naokolo, kupavali sme ju v obyvacke vo vanicke 😀 Od 2mes sme chodili aj na plavanie, potom som zacala pouzivat mliecko po kupani ale len po bazenovom.
PS: vsetko najlepsieee 🙂
Kupala sestricka ☺ aj som sa tesila, kedze dcerka mala 2600gramov, zdala sa mi taka drobunka a krehunka ☺
Ja som svoje dieťa kupala 1.krát až keď mala skoro 3 týždne .. V nemocnici ju "kúpali" v umývadle pod točkou sestričky .. Aj som bola rada lebo to 1900g bábätko som sa aj bála chytiť .. A doma keď som musela už ja tak som mala stres .. ale nejako sme to zvládli .. No a teraz mám problém vytiahnuť ju z veľkej vane :D Už mi je ťažkaaa :D

@simi_linola všetko najlepšie 🙂