Čo si myslíte o Halloweene?
Poďme teraz trošku na inú tému 🙂 Už hodnú chvíľu na nás odvšadiaľ vyskakujú povyrezávané tekvičky, ježibaby, strašidlá od výmyslu sveta a onedlho príde ten povestný Halloweensky deň. Čo si myslíte o Halloweene vy? Zvyknete si s detičkami vyrezávať tekvičky, vyzdobovať príbytky alebo sa dokonca prezliekať za príšerky?
@tetapetra je to moja pravda a nevnucujem to nikomu.. Však uvidíte, ja mam splnenú povinnosť, varovala som vás. Je to vaša chyba (teraz hovorím na všetkých) a učiť tomu deti je váš hriech... Mrzí ma, že deti trpia kvôli takto sporstym rodičom, rovnako ako s očkovaním, len hlupáci rodičia dovolia naockovat deti.... Chúďata deti... Prečo im toto robite :(
@julca777 uz chapem,pre teba su tie stranky a slovna spravne,ktore povie pan farar. Tak sa maj a ver si tym hlupostiam
@petulda333 nie sú to hlúposti
A presne preto vám to píšem, lebo doteraz ste tieto chyby robili, lebo ste o tom nemuseli vedieť, ale teraz už o tom viete a stáva sa to pre vás ťažkým hriechom lebo nie len, že je to vo veľkej veci, ale je to vedomé a dobrovoľné
@julca777 🤦🤦🤦 vysadila si lieky?
@julca777 tebe uplne hrabe? Specialne som precitala, co som do tejto debaty osem rokov dozadu napisala. No nenapisala som nic. Ale ty si ma potrebovala vyzvat aby som sa vyjadrila. K comu sa mam vyjadrit? K helloweenu, sexu pred sobasom, nemanzelskym detom, k tomu, ze som zakomplexovana, alebo nedajboze k tym hlupostiam co tu vypisujes?
@petulda333 nie, ale ty by si ich mala tuším nasadiť
@julca777 ja zatial uvazujem triezvo,nie fanaticky ako ty
@petulda333 uvažujes akurát tak SPROSTO

@julca777 ty si pošahana, tvoj názor nikoho nezaujíma