icon

SÚŤAŽ: Ako sa vám páči náš Linola šampón?

simi_linola
26. okt 2016

Mali ste už možnosť vyskúšať náš Linola šampón na suchú a svrbiacu pokožku hlavy? Čo naň hovoríte? Budem veľmi rada za vaše názory a k jednému z vás poputuje práve tento skvelý Linola šampón 🙂

U nás sa teší obľube na všetkých frontoch 🙂 Dcérku Lenku konečne nič neštípe v očkách, syn Lukáško sa vďaka nemu zbavil mliečnej chrasty a ja mám pokoj od svrbenia pokožky hlavy 🙂

Viac o šampóne Linola si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/linola_sampon

SÚŤAŽ: Ako sa vám páči náš Linola šampón?
zuzzuzzuz
26. okt 2016

Musím sa priznať, že som mala pocit, že sme vyskúšali všetko,co je dostupné v lekárni, lebo obaja synovia majú atop. ekzém a hlavne problematickú pokožku na hlavičke...no Linolu mi ešte neodporučil nikto...určite vyskúšam, je super, že neštípe očká😉

beatabuckova
26. okt 2016

A teraz sa priznám...šampón som mala len vzorku a ešte nekúpila veľké balenie 😒 Musím to napraviť,lebo je veľmi dobrý a hlavne neštípe očká...

evka1247
26. okt 2016

Vyhrala som vzorku v súťaži a hneď sme všetci testovali - veľmi sa nám zapáčil tak sme ho kúpili 😀

luz5
26. okt 2016

My zatial so samponom skusenost nemame, ale vidim, ze su velmi dobre referencie...kvoli syncekovi by som kupila. Vetim, ze nesklame.

tina1991
26. okt 2016

Zatiaľ používala len starka nakoľko ju svrbí hlava už aj psychicky, vidí V televízii, že sa niekto skrabe tak už aj ju svrbí 🙂 samozrejme zabralo 🙂

martina374
26. okt 2016

Tento šampónik sme zatiaľ ešte neskúšali ale podľa odporúčaní môže byť skvelý. 🙂

majik66
26. okt 2016

zatial sme ho nepouzivali, cize nevieme 😉

ask
26. okt 2016

....zatial sme nemali ale pomohli sme kamaratke s dcerkou aby ho vyhrala🙂 Velmi sme sa tesili, boli so samponom spokojne🙂

katkanr
26. okt 2016

Ako som už písala,v inom príspevku .Zatial som sa nestretla 😔s Linolou.Keď sa nám doma😁 minú zásoby určite si zaobstarám Linola fett na podraždené ruky 👐
Šamponik možno kupim pre syna.👱 lebo čítam,že má dobré odporúčania.

henuskah
26. okt 2016

Šampón Linola používame všetci v domácnosti🙂 najprv som ho dávala len synovi, no neodolala som a vyskúšala aj ja, pretože už dlho som nemohla nájsť šampón ,po ktorom ma nebude svrbieť hlava. A môžem povedať, ze som ho konečne našla😉 síce nemá nejakú vôňu, no mne to vôbec nevadí, aspoň viem ,že tam nie je kopec zbytočnej chémie. Tento šampón za iný už nevymeníme a budem ho používať aj pre našu druhú lásku , ktorá je ešte v brušku😍😘 Syn je takisto spokojný, vôbec sa nesťažuje , že by ho očká štípali pri umývaní a vlasy má po ňom pekne jemné 🤗 určite odporúčam vyskúšať každému, kto ho ešte neskúšal!😆 Budete spokojní ako my 😉

majba
26. okt 2016

sampon pouzivame a je super. iny uz ani nechceme 🙂 🙂 odporucam 🙂

kondaska1
26. okt 2016

my nastastie problemy s lupinkami ani supinkami nemame, ale tatinko ano, tak ak nevyhrame, tak viem co mu donesie Ježisko 😀

baklik
26. okt 2016

Zatial ho nepozname,ale radi by sme,kedze je vhodny aj pre deti,testovala by cela rodina 🙂

olivka26
27. okt 2016

Linola sampon sme skusali,mali sme sice len 3vyorky z lekarne ale boli sme max.spokojni,hlavne dcerka,ktoru prestala svrbiet pokozka hlavicky 🙂

marthuska
27. okt 2016

@olivka26 prisim vas v ktorej lekarni a v ktorom meste maju vzorky? Dakujem

olivka26
27. okt 2016

@marthuska mne to dala znama,robi v Po,lekaren neviem ktora lekaren presne,ale skus sa popytat aj koznej ak chodis,nam davala roznej znacky vzorky a kremov,olejov atd,,

zuzka168
27. okt 2016

Zatiaľ som šampón ešte nemala ale chcem vyskúšať. Používame iba olej. ☹

slaviateo
27. okt 2016

Linolu poznám z nemeckej reklamy u nás som ju ešte nezaregistrovala ale ako to tu čítam vyzerá to ze oplati sa ju vyskúšať. 🙂

miriskaz
27. okt 2016

Nemame otestovane,ale asi skusime,pretoze dcerka si v poslednej dobe velmi skriabe hlavu.zatial sme u nej nepouzivali skoro ziadnu kozmetiku.
Ja mam tiez velmi suchu pokozku na hlave,ktora drazdi na skriabanie.
Urcite by vyhra potesila🙂

fidorka221
27. okt 2016

Linolu sampon som vyskúšala ešte keď dcérka bola bábätko, darovala mi ho kamarátka a bola som spokojná, lebo som s ním umývadlá vlasky aj staršiemu synovi. Ale odvtedy sme už tento šampón nemali, cize ak by sa usmiala šťastena potešila by som sa, lebo práve čakáme ďaľšie bábo...určite využijeme, lebo nestipe oči.

dobromila1111
27. okt 2016

Obal nie je dôležitý, je jednoduchý, no zároveň pekný. Dôležité je aby pomohol. My by sme teda niečo dobre potrebovali, nakoľko môj muž má extrémne lupiny a chlapci stále nejdú dať úplne dolu seboreu..:/

anka2015
27. okt 2016

Pravdu povediac, ešte som ho nikde nevidela, ale ak je taký dobrý ako píšeš, určite vyskúšame 🙂

macopka
27. okt 2016

Ešte sme neskúšali ☹ budeme musieť skúsiť 🙂

evulienkaslx
28. okt 2016

Mojej dcerke rastu vlasky velmi pomaly, uz sme riesili aj s endokrinologickou aj s koznou lekarkou, ma suchsiu pokozku, nastastie nie je atopik, hoci ja som mala cele detstvo velke problemy a ekzem ma obcas potrapi aj teraz. Vsetci dufame, ze do roka jej tie vlasky porastu a konecne si bude moct dat vytuzenu gumicku 🙂 Snad by jej mohol pomoct aj Vas sampon?

sova007
28. okt 2016

U nás šampón používame všetci : Ja, manžel aj naše tri deti, omylom som si si s ním raz umyla vlasy, kedže dovtedy ho používali len deti 😀 a teraz ho používam pravidelne, konečne som sa neškrabala ako besná :D, ja môžem len odporúčať.

janettan
28. okt 2016

My máme zatiaľ skúsenosť len s používaním telového mliečka, ktoré je fantastické, ale po tomto týždni vyskúšam určite veľmi rada aj iné výrobky 🙂 možno aj šampónik a v nasledujúcom týždni s Linolou napíšem recenziu 🙂

spajko
28. okt 2016

Dobrý večer, práve v týchto dňoch hľadám vhodný šampón pre dcérku s AE, používame LINOLA olej do kúpeľa, ale už nám narástli aj nejaké tie vlásky a olejček je predsa len trochu mastnejší. Chcela som jej kúpiť nejaký jemný detský šampónik, ale bojím sa experimentovať, najmä v tomto období, keď má pokožku suchšiu. Preto sa veľmi teším, že som dnes náhodou objavila ďalšie výrobky od LINOLY, určite by sme radi vyskúšali tento šampónik 🙂

curcuma
28. okt 2016

Skúsenosti s ním zatiaľ nemáme,
ale radi ho vyskúšame a potom povieme,
nie je vôbec jednoduché si nájsť tú správnu značku,
vďaka nej už problémy potom brať ako hračku,
všetko sa zrazu upraví,
a nám úsmev na tvári vyčarí 😉.

siuzi4
29. okt 2016

V hlave mám nejaké chrasty a možno preto sa mi mastí hlava, určite skúsim tento samponik , možno mi sadne😉

ewenka
29. okt 2016

U nas Linola sampon musi byt vzdy aj v zasobe! Je uzasny 😊