icon

SÚŤAŽ: Ako sa vám páči náš Linola šampón?

simi_linola
26. okt 2016

Mali ste už možnosť vyskúšať náš Linola šampón na suchú a svrbiacu pokožku hlavy? Čo naň hovoríte? Budem veľmi rada za vaše názory a k jednému z vás poputuje práve tento skvelý Linola šampón 🙂

U nás sa teší obľube na všetkých frontoch 🙂 Dcérku Lenku konečne nič neštípe v očkách, syn Lukáško sa vďaka nemu zbavil mliečnej chrasty a ja mám pokoj od svrbenia pokožky hlavy 🙂

Viac o šampóne Linola si môžete prečítať tu https://i.modrykonik.sk/linola_sampon

SÚŤAŽ: Ako sa vám páči náš Linola šampón?
Strana
z3
katkaform
29. okt 2016

ano ano, u nas tiez uspechy, na mliecnu chratu zabral a syna nastastie nestipe, lebo on je velky "odbornik" na to ci stipe :D:D:D pouzivame cela rodina...je stabilne v nasej kupelni....kazdy kusok navyse potesi nasu rodinnu penazenku ;)

irk
29. okt 2016

tento sampon som este nemala, ale mala by som zaujem ho vyskusat, kedze mam problem so suchou pokozkou na celom tele vratane hlavy

pooppy142
30. okt 2016

Tento šampón sme ešte neskúšali, ale podľa recenzií je super. Takže určite kúpime a skúsime. 😊

marianna2005
30. okt 2016

Akurát sme ho kúpili a tešíme sa až ho dnes vyskúšame, nakoľko dcérky mávajú mliečne chrasty a mňa neustále svrbí pokožka hlavy 🙂 Podľa recenzii je super, tak v neho veríme 🙂

simi_linola
autor
30. okt 2016

@marianna2005 Jééj, tak to sa teším a veľmi vám držím palce <3 Budem na vás myslieť <3

bonitka7
30. okt 2016

Tak sampony su u nas velmi dolezite, hlavne aby nestipali, takze by som rada vyskusala, aky je pre deticky tento Vas samponik ☺

simi_linola
autor
31. okt 2016

Ďakujem vám z celého srdca za všetky vaši príspevky, otázky a lajky 🙂 Som veľmi rada, že som tu uplynulý týždeň mohla stráviť v takejto príjemnej spoločnosti a dovoľte mi zablahoželať @palculienka32 k výhre Linola šampónu 🙂 Poprosím ťa o správu s tvojou adresou a telefónnym číslom 🙂
Ešte raz vám ďakujem a srdečne vás pozývam do našej skupiny, kde s Linolou a kopou súťaží pokračujeme aj naďalej https://www.modrykonik.sk/group/7305/

palculienka32
31. okt 2016

@simi_linola jeeeej dakujeme krásne! 😊

Strana
z3