icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto

simi_linola
24. okt 2016

Ahojte maminky a oteckovia 🙂

Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?

Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!

Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
dobromila1111
24. okt 2016

My aj takto, doma v bazéne nasucho :D

kondaska1
24. okt 2016

Ahojte, my sme sa blaznili, hojdali, prenasali, soferovali, karovali, behali, skakali, proste uzivali si leto 😊

palculienka32
24. okt 2016

🙂 Najkrajšie leto je vždy u starkej, bez internetu, tabletu, bez mobilu. Vzacne chvile so starkou, krasne zazitky v prirode.

ivkah131
24. okt 2016

Spoznávali sme naše krásne Tatry 😀

evulienkaslx
24. okt 2016

Toto leto sme si poriadne uzili 🙂 Asi posledne leto-prazdniny pred nastupom do prace.
Tazko povedat, co bolo naj, urcite zahradka a terasa v nasom vytuzenom dome, navsteva Family parku, dovolenka v Turecku, ci potulky po okoli 🙂

henuskah
24. okt 2016

Naše dalšie krásne leto 🙂 keď sme zdraví a sme spolu, vtedy je vždy všetko krásne .. Nejaké foto spomienky a to sme ešte ani netušili , že mi v brušku rastie naša druhá láska 🙂

orieskova
24. okt 2016

U starkych v zahrade v lete pobiehali taketo rozpravkove postavicky..heloween kazdy den.

merickat
24. okt 2016

Taktooooo s krpcom v pupku🙂

majah212
24. okt 2016

My sme toto leto oddychovali, sportovali, cestovali.snaizli sme sa vyuzit moznosti ked bol tata doma a plne ho zamestnat. Kes tak spatne rekapitulujem, myslim, ze toto leto sme s krpcom a manzelom stihli viac ako v obdobi ked sme boli iba ja a manzel :D

three
24. okt 2016

Takto sme sa kupali na Rhodose..teda aspon mama,lebo Ninka sa zo zaciatku bala mora. K moru sme isli z hlavneho dovodu..kvoli atopickemu ekzemu nasej bambulky.musim sa vsak priznat,ze kozmetiku linola sme este neskusali a to sme uz skusali vselico 🙂

tinkabb
24. okt 2016

My sme chodili po zámkoch a múzeách,ktoré zaujmú aj deti a mojim sa najviac páčilo múzeum v LM . SAmozrejme sme sa chodili ak kúpať 😉

saba2012
24. okt 2016

Nase leto 🙂 aj s burkami ale s usmevom na tvari.

elka7
24. okt 2016

Naše leto na dedine v žatve s kamarátmi. Detičky si užívajú zvieratká, traktory, kombajny a iné zábavky 🙂 Nevadí ani dlhé čakanie na kombajn a domov sa nejde dokiaľ neodíde. Vašu kozmetiku Linolu sme ešte nemali, ale potešilo by nás ju vyskúšať..

reni1512
24. okt 2016

My sme si uzivali u prababky 🙂 Nelka sa naucila bicyklovat na mojom bicykli, ktory ma 24rokov a stale frči :D

pillipilli
24. okt 2016

Objavovali sme svet ;)

anita718
24. okt 2016

Naše leto 😀 😀 😀 😀

marecek1
24. okt 2016

My sme tento rok dovolenkovali v Chorvátsku, navštívili sme aj mestečko Nin a jeho pieskové pláže, deti si to tam veľmi užili - a my s nimi 😵

cevrik5
24. okt 2016

To muz len tak cvakol mobilom ale pre mna krasna fotka, nas prvy vylet s cevrikmi mojimi uz dvomi 🙂

trudy1717
24. okt 2016

My sme toho zaxili mnoho. Najradsej sme sa ale hrali na piesocku a kreslili sme kriedami.

miroslavan
24. okt 2016

😉

astarte123
24. okt 2016

Toto leto pre nás navždy ostane výnimočné, pretože to bolo prvé leto, ktoré sme strávili ako rodičia. Niektoré dni boli náročné, iné jednoduché, ale všetky stáli za to. Leto sme si užili naplno, navštívili sme veľa podujatí a objavovali sme krásy nášho rodného Slovenska 🙂

lyrrya
24. okt 2016

Nase neskore leto: slivky na strome a spanie v sieti 😉 deti si ho poriadne uzili

slavaf
24. okt 2016

My sme si leto tiež veľmi užívali, a keďže detičky sú už trošku väčšie, začíname spoznávať Slovensko...🙂

ajusik86
24. okt 2016

S našimi jeden a pol ročnými dvojičkami sme si užili v lete kopec zábavy, niekedy ma síce chytali infarktné stavy, ale baby sa vždy velmi dobre bavili 🙂

zuzana2302
24. okt 2016

Nase krasne leto sme prezili spolu s rodinkou kde nas Palko pomahal babke a dedkovi polievat urodu 🙂 velmi sa mu to pacilo 🙂

alieeenka13
24. okt 2016

Nase leto bolo v znameni kupania sa s linolou fett, lebo mala ekzemik. A leto bolo krasne nastahovali sme sa do nasho domceka (z garsonky do domu) foto zo stahovania a prve kroky v novom.dome

meginka88
24. okt 2016

Nedokazem si vybrat jednu fotku z tohto leta,lebo bolo najkrajsie v mojom zivote.aj ked sme neboli pri mori,navstivili sme nase nadherne Tatry a chodili sme po kupaliskach.bolo to prve leto,ktore si nasa laska uz uvedomovala a uzila si ho naplno.ved posudte sami 🙂

meginka88
24. okt 2016

A este dalsie kedze som prava blondina a odoslala som prispevok skor 🙂

lucatko87
24. okt 2016

syn si zlomil na zaciatku leta komplikovane ruku tak sme chodili skoro stale po dokotoroch kedze mu ju museli viackrat operovat a tu su moje dve zlaticka trosku na vylete