icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto

simi_linola
24. okt 2016

Ahojte maminky a oteckovia 🙂

Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?

Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!

Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
tomaskova
24. okt 2016

Nase leto bolo krasne a vynimocne.sice sme neboli na divolenke, pri mori, ani v zoo ale aj tak bolo krasne. V juli sa nam narodila nasa druha laska Tomasko

katarinka289
24. okt 2016

Na posledne leto mame uzasne spomienky. Prvy raz sme cestovali na dovolenku s detmi lietadlom. 11 dni v Turecku sme si naramne uzili v bazene, alebo v mori 🙂

bibyke
24. okt 2016

Leto sme trávili rôzne,mohla by som sem pridať kopu fotiek či už z kúpalísk,z vyletu v Ke v Zoo atd.. ale najlepšie bolo na návšteve u Leovej (synček) sesterničky,kde aj na foto vidno ako sa majú radi 😊 Čiže zrejme ostáva názor,s rodinou najlepšie😊

berni01
24. okt 2016

Syn si najviac v lete vychutnáva stroje. Má rád aj kúpanie ale nakoľko je atopik nie je preňho vhodné byť dlho vo vode. Tak si radšej posedi na traktore

kupcovci
24. okt 2016

S LETOM SA SA ROZLÚČILI SLNIEČKU SME ZBOHOM DALI 🙂 NA ZÁŽITKY SPOMÍNAME OSTANÚ NÁM V NAŠEJ HLAVE 🙂 ŠTYRI RÓČKY OSLÁVILI A S TORTIČKY OCHUTNALI 🙂 KÚPALI SA V POPRADE LUDIA BOLO PARÁDNE ! V SKANZENE SME SÚŤAŽILI LESNÍKMI NA CHVÍLU BOLI OBERALI LESNÚ ÚRODU ODVRCHU AJ ODSPODU 🙂 NA SLNIEČkU SLNILI SA A S RODINOU RADOVALI SA PO VEČEROCH DALI KÚPEL S LINOLI ABY SME AJ POKOŽKE POMOHLI 🙂

sissi252
24. okt 2016

V Chorvátsku..

janynkaaa
24. okt 2016

My sme si uzivali toto leto slniecko v Štúrove a chodime tam casto krásne prostredie a stale je tam co obdivovať🙂

lekristinka
24. okt 2016

Na slniecku 😉

ciernym
24. okt 2016

My oblubujeme Chorvatsko pre nas krasna a plna zazitkov dovolenka😊

ivanahodova
24. okt 2016

My sme leto trávili so zvieratkami

mumu37
24. okt 2016

Tento rok sme mali konecne rodinnu dovolenku ako sa patri. Pustali sme bublinky na Chopku, odkracali stovky schodov v oboch Demanovskych jaskyniach, no a doma ficala trampolina, kukurica, a samozrejme voda 🙂 Dcera sa tak rada kupe, ze aj ked sa ochladilo, vytiahla si plienku na plavanie a tuzobne vykukala na bazen na terase 🙂
No a uz sa ochladilo tak, ze som musela vytiahnut krem linola na ruky, kedze mam alergiu na chlad a jedina linola mi pomaha udrzat ruky ako-tak v poriadku, nedopraskane az do krvi..

alenka008
24. okt 2016

U nas to bola radost z jednoduchych veci - voda, priroda, stromy.....🙂

luma1
24. okt 2016

Joooj tych fotiek by som sem najradsej dala aj 100 ale spravim uzsi vyber 🙂

divozienka26
24. okt 2016

Aj ked sme sa toto leto nedostali nikam na dovolenku uzivali sme si ho doma a po okoli 🙂

luma1
24. okt 2016

Kupkali sme sa, slnili sme sa a aj sme svadbovali 😍😘

moni25
24. okt 2016

Poslali sme ockov s detičkami na prechádzku a my sme si užili slnko 🌞

mirinkaaa
24. okt 2016

zapajame sa aj my s predminulorocnou fotografiou s ceresnovymi nausnickami 🙂

aadrika
24. okt 2016

Uzasna sutaz-spomienky na leto 🙂 Milujeme leto a milujeme more takze sme leto okrem ineho boli 2 uzasne tyzdne na Krete, kde sa nam velmi pacilo a tam vznikla aj tato fotka 🙂

112010
24. okt 2016

Na leto mam uzesny zazitok s mojou najkrajsou sme boli na vyletiku zo starkymi.. treba si ich uzit kym su a naplno 😂😄😘

mami5
24. okt 2016

Spomienky na leto=naplno využitý čas zbieraním hríbov do vianočnej kapustnice😃 krásne leto

ask
24. okt 2016

Nase leto... sport, zabava, radost🙂

zuzka1803
24. okt 2016

Leto si naše baby užili teda poriadne, okrem iného v bazéne o babiny, v skanzene vo Vydrici, v Habakukoch.

evka1247
24. okt 2016

naše leto samozrejme s linolou(či už po opaľovaní, na zmytie vláskov alebo do kúpeľa 🙂 ) aj keď nie je na foto

evka1247
24. okt 2016
brulinka
24. okt 2016

🙂

blbovina
24. okt 2016

Kedze nas je doma vela a peniazky nie su tak my len takto domacky.

blbovina
24. okt 2016
lucka76
24. okt 2016

U nás je TOP celé leto trampolína 🙂

gabika51
24. okt 2016

Takto sme rozne travili leto :-*

fidorka221
24. okt 2016

My radi spominame na letnu dovolenku, ktoru sme travili (poslednykrat ako 4-clenna rodinka) v nadhernej prirode Muranskej planiny, kde sme mali to stastie aj napriek nepriazdnivemu pocasiu vidiet volne zijuce kone a navstivit unikatnu zbierku zvoncov v obci Sumiac.