icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto

simi_linola
24. okt 2016

Ahojte maminky a oteckovia 🙂

Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?

Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!

Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
mhg
24. okt 2016

To je pohodička. U nás doma v bazéne.

lichi22
24. okt 2016

my sme travili leto ako rybky vo vode... nas drobec zboznuje vodicku a tohto roku sme si ju uzili az...az 🙂 🙂 🙂

macko35
24. okt 2016

my sme toto leto našli tolko vla zlata,že sme najbohatší na svete.Najbohatší na lásku v rodine.Lúbim svoje 3detičky a manžela,sú pre mňa všetkým

ella282
24. okt 2016

Krasne spomienky na toto leto, uz nech je opat 🙂

materina
24. okt 2016

my sme strávili leto takto pracovne na záhradke. Na foto naši obaja chlapi s fúrikmi

zunka33
24. okt 2016

Leto sme travili na roznych miestach...
1. na krasnom Liptove
2. na splave Vltavy v Ceskom Krumlove
3. na cyklturach v Hlubokej
4. a samozrejme aj pri vode
Linolu pozname velmi dobre, pomaha nam pri ekzeme... 🙂

patkaa555
24. okt 2016

Ak pocasie dovolilo tak na kupaliskach. V bazene na zahrade... proste vo vode. Fotka je z dovci v dolnej strehovej 😉 Ach, akonlen bolo super 👌

ivetuliak
24. okt 2016

My sme si tento rok neužili more, žiaľ, ale pre deti som sa snažila urobiť každý deň zaujímavým. Okrem turistiky sme si užívali domáce práce našich starých materí. Učili sa miesiť cesto, upiekli si pizzu. Toľko zábavy a smiechu čo bolo... Rada spomíname na toto leto 🙂 🙂 😀 😀

oxana1212
24. okt 2016

my sme si uzivali rozne vylety dlhsie i kratke - Liptov, Devin, kupaliska a pod. 🙂

oxana1212
24. okt 2016

my sme si uzivali rozne vylety dlhsie i kratke - Liptov, Devin, kupaliska a pod. tato konkretna foto je z Devina 🙂

mooonushka
24. okt 2016

Tohtorocne leto bolo pre mna bohuzial smutne a tazke. Snad len vdaka malemu drobcovi, som sa dokazala udrzat nad vecou. V juli nam vazne ochorel moj tatko a tak sme sa snazili pomahat ako sa len dalo. Dufam ze o rok, bude maleho vozit v karicke on, tak ako pred par rokmi vozil dceru...

megie12
24. okt 2016

Toto leto bolo najkrajšie leto aké kedy bolo pretože sa narodila naša láska a užívali sme si prvé prechádzky s ňou 😍

petka1701
24. okt 2016

Leto som si uzivala, materska dovolenka 😊

bielavila
24. okt 2016

moj anjelicek prvy krat pri mori v grecku 🙂 ale cele leto, nielen v grecu sme prezili nadherne a naplno, stihli sme prejst liptov, oravu, bojnice, bratislavu, prahu, olomouc, boli sme na zemplinskej sirave aj na morksom oku, dokoca aj na ukrajine ktora ma svoje caro, zazili sme leto plne zazitkov, detskej radoti a mame mnoho spomienok, uz teraz sa tesime co nam pronesie pani jesen a teta zima 🙂

xxx007
25. okt 2016

my taktiez bojujeme z atopickym ekzemom a linola nam nesmie nikdy chýbat 🙂

iryna123
25. okt 2016

Naše krasne Komárno😍Mrtve rameno Vahu a a zapad slnka pri Dunaji.

ryolita
25. okt 2016

Nasee leto bolo slovenske 😍 Prezili sme ho na Slovensku a hlavne v krasnej prirode a okoli nasej krasnej B. Stiavnice. No i tak som mala problem vybrat len jeden zaber 😂
Jednoznacne vsak mozem povedat, ze nasmu letu okrem vody kralovali preliezky, kedze v aprili sme zaci chodit. A preto som vybrala jednu krásnu, šťastnú letnú foto z prirodnych preliezok 😍

aisia
25. okt 2016

my sme trávili leto s kamarátkami a prechádzkami po okolitej prírode

irenaliza
25. okt 2016

Leto sme prežívali prechádzkami, a hlavne, že sme boli u našej babky, ktorá býva na opačnom konci republiky, takže bolo super a keď som dcér opýtala čo bola na lete nejlepšie, jednoznačná odpoveď bola: No predsa , keď nás babka obliala vodou z balkóna. Dcérky stále hovorili, že jej im horúco, na slniečko nejdú, budú vnútri a naša babka využila, keď tri staršie boli pod balkónom a ešte bol deň narodenín našej najstaršej a obliala ich vodou, najprv šok, nevedeli, čo je, ale potom bola najväčšia sranda a oblievačka ešte pokračovala, proste super zábava a naj spomienka plná smiechu a radosti. Takže aj takéto príhody sme zažili v lete. krásny deň všetkým v LINOLA.

jankatrnka1
25. okt 2016
jankatrnka1
25. okt 2016

My sme sa pred teplom schovavali, von sme chodili až večer. Dovolenkovali sme na chate na samote v lese. A boli sme i na prehrade Orlik keď sme boli v Prahe 🙂

kimi203
25. okt 2016

Prvýkrát s Hankou pri mori. Síce si musela zvykať na vlny a studensiu vodu, ale potom sa samé pýtala plávať. A spomína doteraz vo vani, že Hanka pláva ako v mori 🙂

pegy4
25. okt 2016
auxtacka
25. okt 2016

v prvom rade myslim ze ste si dali ozaj tazku pracu vybrat len 2 mamicky s najkrajsou fotkou, lebo je ich tu neurekom a ja by som to urcite nevedela 🙂 krasne fotky pridali mamicky😍ja posielam len momentku z kupka-sestra sa nam postarala o zabavu a k nasim 2 drobcom nam na 2 tyzdne nechala svoje 3 poklady😁takze sme
mali rozpatie 3mesiace-9rokov a to bol nas najvacsi zazitok 🙈 vyborne sme si to uzili a otestovali hranice svojich moznosti😉

eliska07
25. okt 2016

U nás tento rok - s teplučkou morskou vodou na ostrove RAB v Chorvátsku 🙂

eliska07
25. okt 2016

Ale tiež na výletoch - táto je konkrétne tiež z Chorvátska - Plitvické jazerá.

sisi208
25. okt 2016

posielam 2 fotky prva je dovolenka pri mori Alexik sa velmi tesil, lebo videl na mori krasnu lod a druhy zaber je z madarskej zoo bol stastny ked videl zvieratka nazivo nielen v knihach 🙂 joooj hned by som si to zopakovala s rodinkou 🙂

illilay
25. okt 2016

My sme trávili leto doma, ale nuda tu nebola 😀
Ako môžte vidieť nás mladší huncut patrí k tým deťom, čo v prípade únavy zaspí hocikde

mariana125
25. okt 2016

My sme toto leto dovolenkovali v Liptovskom Jáne, naša Emka si s animátorkami zatancovala pred všetkými ľuďmi klubové tance, aquagym čím nás prekvapila, že sa nehambila, :D bolo super o program sme mali postarane 🙂

katulicek
25. okt 2016

Kolotoče sme proste nemohli vynechať😃