VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
Ahojte maminky a oteckovia 🙂
Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?
Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!
Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

my sme si uzivali rozne vylety dlhsie i kratke - Liptov, Devin, kupaliska a pod. 🙂
my sme si uzivali rozne vylety dlhsie i kratke - Liptov, Devin, kupaliska a pod. tato konkretna foto je z Devina 🙂
moj anjelicek prvy krat pri mori v grecku 🙂 ale cele leto, nielen v grecu sme prezili nadherne a naplno, stihli sme prejst liptov, oravu, bojnice, bratislavu, prahu, olomouc, boli sme na zemplinskej sirave aj na morksom oku, dokoca aj na ukrajine ktora ma svoje caro, zazili sme leto plne zazitkov, detskej radoti a mame mnoho spomienok, uz teraz sa tesime co nam pronesie pani jesen a teta zima 🙂
Nasee leto bolo slovenske 😍 Prezili sme ho na Slovensku a hlavne v krasnej prirode a okoli nasej krasnej B. Stiavnice. No i tak som mala problem vybrat len jeden zaber 😂
Jednoznacne vsak mozem povedat, ze nasmu letu okrem vody kralovali preliezky, kedze v aprili sme zaci chodit. A preto som vybrala jednu krásnu, šťastnú letnú foto z prirodnych preliezok 😍
Leto sme prežívali prechádzkami, a hlavne, že sme boli u našej babky, ktorá býva na opačnom konci republiky, takže bolo super a keď som dcér opýtala čo bola na lete nejlepšie, jednoznačná odpoveď bola: No predsa , keď nás babka obliala vodou z balkóna. Dcérky stále hovorili, že jej im horúco, na slniečko nejdú, budú vnútri a naša babka využila, keď tri staršie boli pod balkónom a ešte bol deň narodenín našej najstaršej a obliala ich vodou, najprv šok, nevedeli, čo je, ale potom bola najväčšia sranda a oblievačka ešte pokračovala, proste super zábava a naj spomienka plná smiechu a radosti. Takže aj takéto príhody sme zažili v lete. krásny deň všetkým v LINOLA.
My sme sa pred teplom schovavali, von sme chodili až večer. Dovolenkovali sme na chate na samote v lese. A boli sme i na prehrade Orlik keď sme boli v Prahe 🙂
v prvom rade myslim ze ste si dali ozaj tazku pracu vybrat len 2 mamicky s najkrajsou fotkou, lebo je ich tu neurekom a ja by som to urcite nevedela 🙂 krasne fotky pridali mamicky😍ja posielam len momentku z kupka-sestra sa nam postarala o zabavu a k nasim 2 drobcom nam na 2 tyzdne nechala svoje 3 poklady😁takze sme
mali rozpatie 3mesiace-9rokov a to bol nas najvacsi zazitok 🙈 vyborne sme si to uzili a otestovali hranice svojich moznosti😉

To je pohodička. U nás doma v bazéne.