icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto

simi_linola
24. okt 2016

Ahojte maminky a oteckovia 🙂

Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?

Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!

Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
erikaah
25. okt 2016

My sme toto leto mali naozaj pestré 🙂 Väčšinou sme ho trávili u nás doma na Liptove aj s fazuľkou v brušku,nakoľko maminke nebývalo moc dobre, ale navštívili sme aj Zoo Bojnice a starší syn si veru aj poležal v nemocnici v Martine po operácii. Chvalabohu, všetko dobre dopadlo a čakalo nás zopár pekných, spoločných dní na chate na Podbanskom 😎

betka22betka
25. okt 2016

Tento rok- ako aj zatiaľ všetky- strávila dcéra s vnučkou aj vnúčikom u mňa na dedine. Na fotke je vnúčik s havinkom na dvore

cilkajanka
25. okt 2016

Prve Haničkine leto doma na dvore 🙂

miinka3333
25. okt 2016

Hoci sa to netýka deti, toto je moja najkrajšia spomienka s tohto leta 😍

mimijato
25. okt 2016

My sme toto leto prvy krat boli v solne jaskyni v rumunsku.

danulienkas
25. okt 2016

V lete sme spoznávali prírodu s našimi drobcekmi 🙂 každá maličkosť ich vie tak nadchnúť, ze aj my dospeli sme sa nad tym zamysleli a užívali si tie chvíle. 🙂

zuzana271
25. okt 2016

Toto leto sme si uzivali na Cypre 🙂

zuzkasarcew
25. okt 2016

U nás jednoznačne spoločné prechádzky 😀

vladulik1
25. okt 2016

Náš pokladík kontroloval či je už čas na žatvu a maminka miluje túto fotku

leusko1
25. okt 2016

DJERBA,bolo supeeeer 🙂

beaa100
25. okt 2016

Takto sme si užívali letné dni ☺️

petaa118
25. okt 2016

U nas je dovolenka jedine v Podhajskej nakolko starsi syn ma atopicky ekzem.

3daice
25. okt 2016

Leto plné osláv s bábikou v brušku 😃😃😃

poly2406
25. okt 2016

My sme mali nádherné leto... Deti sa od polovičky júna vyšantili pri mori, celé prázdniny doma v záhrade na "vodnej šmýkalke" a september opäť more. Snáď to upevní aj to zdravie...

jarkarobino
25. okt 2016

Ja som si splnila sen a boli sme sa mrknut na stihacky na leteckych dnoch na Sliaci 😍

italy2
25. okt 2016

Komentár netreba....ale hneď by som sa vrátila)))

fazulka219
25. okt 2016

V Podhajskej Na kupalisku nam bolo senzacne.vdaka za sutaz aspon sme si zaspominali.

cupakabricka
25. okt 2016

Dobry vecer. My sme toto leto boli malinký takze nejake vacsie vylety sa nekonali.... Ale uzili sme si slniecka tu v Ke na jazere...chodili sme pozerat lyziarov pripadne len tak sme si chvilku oddychovali v rámci prechadzky ;)

floo8
25. okt 2016

My sme spoznavali prírodu a zvieratká 🙂

zuzume
25. okt 2016

Moj syn so svojou Zorou 😉

fishie
25. okt 2016

Opekacka u prababky na zahradke 🙂

aluxka
25. okt 2016

Ahojte, na toto leto máme krásne spomienky, boli sme na chate pri vode, clnkovali sme sa, opekali, jeden večer sme si spravili nočný pochod , všetkým deťom sme dali do rúk baterky alebo "čelovky" a spravili sme si nočnú prechádzku, bolo to fantastické, čarovné, úplne iné ako cez deň, počúvali sme cvrčkov, zblnkotanie vody, všetko to, čo cez deň nepočuť a večer je to tak jednoducho krásne 🙂
Staršia dcérka ako začínajúca rybárka ( teraz už profíčka) 😀 na jej prvej súťaži chytila takéto úlovky a dostala medailu 🙂 ❤ bola absolútne šťastná a hrdá ako to zvládla 🙂 presne tak ako sme aj my samou pýchou pukali 🙂
Ďalší tohtoročný zážitok mali baby najväčší keď sme rozložili stan na dvore a spali vňom 🙂 ešte teraz sa smejem od ucha k uchu keď si spomeniem ako som sa bála keď nám niečo začalo funeť pri hlavách 😀 vtedy náš tatino zobral baterku a išiel to odvážne preskúmať...po chvílke nás zavolal nech sa nebojíme a ideme sa pozrieť na ježka 😀 tak zase sme boli o jednoduchý ale o to krásnejší zážitok bohatší ❤

nanina11
25. okt 2016

super dovolenka na ostrove Vir 🙂

jajkakk
25. okt 2016

Toto leto sme si poriadne užili 🙂 neboli sme pri mori, ani na dovolenke... Nie je podstatné, kde trávime prázdniny, ale ako a s kým prežijeme tie nádherné dni 🙂 Poriadne sme si užili bazén na záhrade i neďalekú priehradu, cyklotúry, návštevy minifarmy, potulky prírodou boli takmer dennodenne, grilovačky, stanovačky, pozorovanie nočnej oblohy... čo viac si priať ako šťastný úsmev detí 🙂

niobe7
25. okt 2016

My sme chodievali celé leto neďaleko do lesa so psicou 🙂 a to som tušila, že som tehotná. Hoci nám to v dobrom "nabúralo" plány tak sme boli celé leto v Holandsku 🙂 a necestovali domov na Slovensko 🙂 (12 hodín autom +- prestávky) ale pre mňa toto leto bolo úplne jedinečné 🙂 a nezabudnuteľné 🙂 neviem či mám tri najlepšie zábery, ale pre mňa sú najkrajšie hlavne ten jeden (tehotenský test) 🙂

annamary27
25. okt 2016

mňááám zmrzlinka 😀

nikolik2512
25. okt 2016

Uzivali sme si dovolenku pri mori -🙂

katkanr
25. okt 2016

Krásne leto ☀ sme my mali,
s rodinkou sme si ho vychutnali.
Sedieť doma 🏠pre nás nieje,
musíme byť stále tam kde sa niečo deje.👀
Slovensko sme pochodili,
hrady 🏰 zámky navštívili.
Nechýbalo ani kúpalisko,
ktoré máme veľmi blízko.
Chlapci 👨👦moji blázniví
v tatranskom potoku skončili.
V lese sme našli čučoriedky aj muchotrávku
ale nezjedli sme ju,radšej sme si dali horalku.
V krásnych Tatrách 🗻sme sa s letom ☀rozlúčili,
a veľa o Slovensku naučili.

kivvinka
25. okt 2016

Syncek Alex pri Liptovskej Mare, oblubena cinnost...hadzanie kamenov, nie kamienkov 🙂

inga263
25. okt 2016

V lete treba aj makat v zahrade...moj maly robotnik 😁😃😉