VEĽKÁ SÚŤAŽ o darčekový kufrík plný Linola produktov: Spomienky na leto
Ahojte maminky a oteckovia 🙂
Neviem ako u vás, ale u nás sú rána čoraz chladnejšie a zima dáva jasne najavo, že už sa pomaličky blíži 🙂 Ja by som si však spolu s vami ešte rada zaspomínala na to pekné teplé letné počasie plné slniečka, oddychu, vody, dovoleniek , výletov a tak ďalej 🙂 A úplne najradšej by som z toho spravila obrovskú súťaž 🙂 Čo vy na to?
Stačí ak mi sem vložíte akúkoľvek fotku toho ako ste strávili toto leto, či už s Linolou, alebo bez nej a my na konci našich Dňov s Linolou vyberiem 3 najlepšie zábery. Výhercovia získajú darčekový kufrík s telovým mliekom Linola Lotion, krémom na tvár Linola Face a krémom na ruky Linola Hand v hodnote 28€!
Prajem vám príjemné spomínanie na letné zážitky a príjemné prezeranie si ostatných súťažných príspevkov 🙂
Krásny pondelok želám 🙂

Ja som si splnila sen a boli sme sa mrknut na stihacky na leteckych dnoch na Sliaci 😍
Ahojte, na toto leto máme krásne spomienky, boli sme na chate pri vode, clnkovali sme sa, opekali, jeden večer sme si spravili nočný pochod , všetkým deťom sme dali do rúk baterky alebo "čelovky" a spravili sme si nočnú prechádzku, bolo to fantastické, čarovné, úplne iné ako cez deň, počúvali sme cvrčkov, zblnkotanie vody, všetko to, čo cez deň nepočuť a večer je to tak jednoducho krásne 🙂
Staršia dcérka ako začínajúca rybárka ( teraz už profíčka) 😀 na jej prvej súťaži chytila takéto úlovky a dostala medailu 🙂 ❤ bola absolútne šťastná a hrdá ako to zvládla 🙂 presne tak ako sme aj my samou pýchou pukali 🙂
Ďalší tohtoročný zážitok mali baby najväčší keď sme rozložili stan na dvore a spali vňom 🙂 ešte teraz sa smejem od ucha k uchu keď si spomeniem ako som sa bála keď nám niečo začalo funeť pri hlavách 😀 vtedy náš tatino zobral baterku a išiel to odvážne preskúmať...po chvílke nás zavolal nech sa nebojíme a ideme sa pozrieť na ježka 😀 tak zase sme boli o jednoduchý ale o to krásnejší zážitok bohatší ❤
Toto leto sme si poriadne užili 🙂 neboli sme pri mori, ani na dovolenke... Nie je podstatné, kde trávime prázdniny, ale ako a s kým prežijeme tie nádherné dni 🙂 Poriadne sme si užili bazén na záhrade i neďalekú priehradu, cyklotúry, návštevy minifarmy, potulky prírodou boli takmer dennodenne, grilovačky, stanovačky, pozorovanie nočnej oblohy... čo viac si priať ako šťastný úsmev detí 🙂
My sme chodievali celé leto neďaleko do lesa so psicou 🙂 a to som tušila, že som tehotná. Hoci nám to v dobrom "nabúralo" plány tak sme boli celé leto v Holandsku 🙂 a necestovali domov na Slovensko 🙂 (12 hodín autom +- prestávky) ale pre mňa toto leto bolo úplne jedinečné 🙂 a nezabudnuteľné 🙂 neviem či mám tri najlepšie zábery, ale pre mňa sú najkrajšie hlavne ten jeden (tehotenský test) 🙂
Krásne leto ☀ sme my mali,
s rodinkou sme si ho vychutnali.
Sedieť doma 🏠pre nás nieje,
musíme byť stále tam kde sa niečo deje.👀
Slovensko sme pochodili,
hrady 🏰 zámky navštívili.
Nechýbalo ani kúpalisko,
ktoré máme veľmi blízko.
Chlapci 👨👦moji blázniví
v tatranskom potoku skončili.
V lese sme našli čučoriedky aj muchotrávku
ale nezjedli sme ju,radšej sme si dali horalku.
V krásnych Tatrách 🗻sme sa s letom ☀rozlúčili,
a veľa o Slovensku naučili.
Syncek Alex pri Liptovskej Mare, oblubena cinnost...hadzanie kamenov, nie kamienkov 🙂

My sme toto leto mali naozaj pestré 🙂 Väčšinou sme ho trávili u nás doma na Liptove aj s fazuľkou v brušku,nakoľko maminke nebývalo moc dobre, ale navštívili sme aj Zoo Bojnice a starší syn si veru aj poležal v nemocnici v Martine po operácii. Chvalabohu, všetko dobre dopadlo a čakalo nás zopár pekných, spoločných dní na chate na Podbanskom 😎