Súťaž o mesačnú zásobu Ňuňu
Pondelky sú celkovo náročné, pre mnohé z nás, preto si ho vylepšíme. 😉 Máte šancu vyhrať 32 ks Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré od mliečnej manufaktúry Malý gazda. Spojili sme v ňom samé zdraviu prospešné dobroty ako smotanu, ovocné pyré s 60 % ovocia a bifidobaktérie, ktoré priaznivo vplývajú na imunitu a trávenie. Proste je to mňamka pre malých, ale už aj veľkí neodolali. 🙂
Stačí, ak napíšete, koľko príchutí má Ňuňu. Odpoveď nájdete na našej stránke https://www.malygazda.com/ 🙂
Súťaž trvá do štvrtka. 🙏

ochutenych mate 5 roznych prichuti..... a k tomu 2 biele (co sa strasne tesim, lebo jeden je bezlaktozovy 🙂
aj ked mam "velke baby" maly gazda je jeden z favoritov ohladom jogurtov.....
@daniela_malygazda 5 ochutenych jogurtikov a 2 bez prichute ❤
Ovocnych je 5 ( broskyna, banan, jahoda, hruska a jablko)a 2 biele z toho jeden bezlaktozovy
@daniela_malygazda Ňuňu má 5 ovocných príchutí - broskyňové, jahodové, banánové, jablkové, hruškové pyré a 1 smotanový, bezlaktózový jogurt a 1 smotanový biely jogurt 😉
@mazura Veľmi pekný nápad ako zrecyklovať naše sklá. Asi si neskôr dáme aj tému ako znova použiť sklá od Ňuňu. ;)
5 ovocných 🍓
@zania Zania, a čo z nich vytvárate?
2 su bez prichute a je ochutenych 😉
@daniela_malygazda
@daniela_malygazda Ňuňu má 5 ovocných príchutí - broskyňovú,jahodovú, jablkovú, banánovú, hruškovú a 1 smotanový, bezlaktózový jogurt a 1 smotanový biely jogurt...moj ročný synček papá iba Ňuňu a moc mu chutia... veeeeeľmi by nás výhra potešila 🙂 mňam 🙂
@daniela_malygazda
My sme na Vianoce dali babkam z vašich sklenených pohárikov svietniky s čajov i sviečkami,pomalovane farbami na sklo k tomu pár malých sisiek a dekoračná stuha
5 a veľmi dufam ze vyhrame
@daniela_malygazda 5prichuti 2 ciste ;)
chvalim vase vyrobky v skle 🙂 (kupujem len tie radsej si priplatim) 🙂
vyhra by potesila kedze coskoro zaciname s mliecnymi produktami ;)
@daniela_malygazda tie nunu sú tuším strhavacie..hmm, do takých dávam SD karty, brnkatka gulicky z gukickovej drahy asi aj ako kahanec na sviečku by sa dali. 🤭
Nunu ma 5 ochutenych a 2 ciste neochutene smotanove - klasicky a bez laktozy ❤️❤️❤️
@goldie3 a koľko je ochutených? Len to doplň, aby sme ťa zaradili. ;)
@mazura Áno, sú strhávacie. Moja dcéra ešte do nich dáva sponky, gumičky... ;)
@michaelamo Michaela, ak sa ti chce pošli foto do správy a môžeme inšpirovať aj iných. ;)
@daniela_malygazda juuuj mi tam nehodilo cislo 5 😁 tolko je ochutenych 😉
5 príchutí a dve bez prichute
5 ovocných príchutí 😊
2 biele + 5 s ovocným pyré
@daniela_malygazda 5 ovocné, 2 biele
5ovocných a 2biele 😊
5 ovocných + 1 bezlaktózový + 1 biely
5 ovocných príchutí - Broskyňová, jahodové, banánové, jablkové, hruskive pyre a 1 smotanový jogurt biely a bezlaktozovy biely(veľmi oceňujem)....
Som mama 2 chalanov (6 a 4) chcem pre nich len to najlepšie a jogurty sú základ
5 ovocných ochutených a 2 biele
2 biele +5 ochutené
5 ovocnych a 2 biele
5 prichuti

@daniela_malygazda 5 ochutených a 2 biele, neochutené 🙂