Súťaž o mesačnú zásobu Ňuňu
Pondelky sú celkovo náročné, pre mnohé z nás, preto si ho vylepšíme. 😉 Máte šancu vyhrať 32 ks Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré od mliečnej manufaktúry Malý gazda. Spojili sme v ňom samé zdraviu prospešné dobroty ako smotanu, ovocné pyré s 60 % ovocia a bifidobaktérie, ktoré priaznivo vplývajú na imunitu a trávenie. Proste je to mňamka pre malých, ale už aj veľkí neodolali. 🙂
Stačí, ak napíšete, koľko príchutí má Ňuňu. Odpoveď nájdete na našej stránke https://www.malygazda.com/ 🙂
Súťaž trvá do štvrtka. 🙏

5 ochutených a to s broskyňovým, jahodovým, banánovým, jabĺkovým a hruškovým pyré a 2 neochutené, z toho jeden je bezlaktózový a jeden "klasicky" biely. Inak džem dávam do jogurtu bežne ale toto by ma nenapadlo. Fajn nápad a tiež som rada, že som sa tu na mk dočítala v akých predajniach ich dostať, keďže zatial som ňuňky v obchode kde nakupujem nevidela.
7 druhov jogurtov. 5 druhov su ovocne a dva čiste neochutene biele z nich jeden bez laktozy🤗🍶
5 prichuti a dva ciste 🙂
5
2 biele a 5 ochutenych ;)
5 ovocnych prichuti a 2 biele bez prichute 😊
5 ochutených + 2 bez príchute 🙃😉
@daniela_malygazda 5 ovocných druhov a 2 klasické biele 🙂
5 ochutenych nunu a 2 ciste bez prichute
Ňu ňu má 5 príchutí s ovocím a jeden klasický biely a ďalší biely bez laktózy. 😋
5 príchutí-jablko,hruška,banán,jahoda,broskyňa
Dokopy má v ponuke 7 druhov:
5 ochutených:
- Ňuňu smotanový jogurt s broskyňovým pyré
- Ňuňu smotanový jogurt s jahodovým pyré
- Ňuňu smotanový jogurt s banánovým pyré
- Ňuňu smotanový jogurt s jablkovým pyré
- Ňuňu smotanový jogurt s hruškovým pyré
2 neochutené:
- 1 bezlaktózový
- 1 biely
Malý Ňuňu sa vyrába v piatich príchutiach.
@daniela_malygazda
Ahoj Danielka,
Ňuňu ma tieto príchute:
Broskyňový
Jahodovy
Bananovy
Jablkovy
Hruskovy
Bezlaktozovy
Biely
Teda 7 druhov Ňuňu 😃
@daniela_malygazda Ňuňu má 5 ovocných príchutí a 2 bez príchute, spolu 7 variant 😉
2 biele a 5 ovocných príchutí
5 ovocných príchutí + bezlaktózový a biely
@daniela_malygazda Ňuňu má 5 ovocných príchutí =broskyňové- jahodové,
- banánové-jablkové- hruškové pyré- a jeden smotanový, bezlaktózový jogurt- a jeden jogurt smotanový biely.
5 prichuti a dva biele, jeden z nich je bezlaktozovy..
Dobrý večer prajem,5 ovocných a 2 "čisté" (jeden biely a druhý bezlaktozovy).Vaše výrobky poznáme (nielen jogurty,ale aj syry) a sú veľmi dobre,radi ich papáme😉
@daniela_malygazda 5 príchutí + 2 biele (jeden bezlaktózový)
Ňuňu má 5 ovocných príchutí 😛
@daniela_malygazda nunu ma 5 prichuti
5 ochutenych a dva biele
@daniela_malygazda ňuňu ma 5 ovocnych prichuti a 2 biele
@daniela_malygazda 5 ochutenych +2 biele.
5 ovocnych a 2 biele 🙂
5 príchutí
5 ochutených + 2 biele!!! Jogurty Malý gazda sú TOP, už sa teším na Ňuňu jogurty❤️❤️
5 ovocných a 2 biele

@daniela_malygazda 5 ochutenych, 1 bezlaktozovy a 1 biely