icon

Súťaž o vyňunkané ceny.

daniela_malygazda
Moderátor
5. feb 2020

Baby, predstavte si, že pracujete na vývoji Ňuňu smotanového jogurtu s ovocným pyré. A váš šéf vás požiada, aby ste pripravili novú príchuť ovocného pyré pre Ňuňu.
V súčasnosti máme Ňuňu s jablkovým🍏, hruškovým🍐, banánovým🍌, jahodovým🍓 a broskyňovým🍑 pyré, biely a bezlaktózový.
Akú novú príchuť by ste vytvorili?
Možno vás prekvapíme a dáme na obal nálepku vybrali mamičky z Modrého koníka.😉
Dve z vás odmeníme reklamnými predmetmi od Malého gazdu.
Som zvedavá na vaše nápady. 😊
PS:len vás poprosím, aby to bolo reálna príchuť, niečo čo vám chýba...

Súťaž o vyňunkané ceny.
lenucha121
5. feb 2020

cucoriedka, malina, morusa 😀

daniela_malygazda
autorModerátor
5. feb 2020

@weisovameggy4444 mrkvové pyré je určite. Len ako by to chutilo spolu s jogurtom... hmm museli by sme to namiešať a otestovať. Ty si to doma už robila?

anita
5. feb 2020

@daniela_malygazda ja by som dala kokos - čokoláda mix a ako druhé by som navrhla morušu, moje deti zbožňujú to ovocie.

dopolbokaodrata
5. feb 2020

Ešte ma napadlo, ale to by bolo asi odveci 😁 keďže mám rada uhorky so smotanou tak taká slaná verzia zdravého jogurtu so zeleninou by mohla mat celkom úspech, či? Taký svieži letný uhorkový 😊
Btw. tehotná nie som 😁

weisovameggy4444
5. feb 2020

@daniela_malygazda neskúšala som to doma len ma napadlo že by to mohla byť zaujímavá príchuť a jedinečná keďže je to zelenina ale príjemná ktorú majú radi deti väčšinou

poluxka
5. feb 2020

U nás má úspech višňa, vanilka, čoko... 😉

ludkka0407
5. feb 2020

Marhula,slivka,cucoriedka😃

g666s
5. feb 2020

Vanilka,slivka

zuzu13487
5. feb 2020

Marhuľový by bol super, milujem domáci marhuľový džem a v bielom jogurte topka!

luzzia
5. feb 2020

@daniela_malygazda nejake bobulovite ovocie, alebo lesna zmes, cucoriedky..

zreni66
5. feb 2020

@daniela_malygazda
Malina určite ❤️ Môj syn miluje maliny (aj ja samozrejme 😄)v akejkoľvek podobe a toto by bolo top

kikiss27
5. feb 2020

Dobrý deň. Myslím si, ze by mohla byť dobrá príchuť už spomínaná malina. 😊

stelahalasova
5. feb 2020

Cucoriedkovy

girko
5. feb 2020

@luptakovab perníková príchuť a keby boli bezlepkové ešte k tomu to by bol raj na zemi...

novallae
5. feb 2020

@daniela_malygazda
Slivky, maliny, cucoriedky tiez by chutili aj mojim detom 🙂
A mne by chutila baza, mata, rebarbora.

z3
5. feb 2020

Za mna je cokoladovych a vanilkovych a podobnych prichuti trh preplneny,takze ja by som chcela nejaky figovy alebo datlovy 🙂 alebo avokado +banan. To je mnamka sama o sebe a s jogurtom hmmmm 😍

veronika3006
5. feb 2020

Jednoznačne ČUČORIEDKA, z ovocia ju má môj syn najradšej. A je to také slovenské a zároveň "superpotravina". Potom ešte ČEREŠNE alebo VIŠNE, tiež u nás medzi ovocím bodujú.
Síce sme netypický, lebo syn už od začiatku nemá v obľube banán, je na neho príliš sladký.

veronikabn
5. feb 2020

Mne tam urcite chyba drobne ovocie (malina,cucoriedka,lesne ov.) Alebo aj taka marhula,ci vanilka by boli fajn 😊

hranolka22
5. feb 2020

Cucoriedkove alebo ceresnove 🤩 najma ceresnovych jogurtov je malo,potesilo by.A v kombinacii s cokoladou-kakaom by to bola pecka 😃👍👍

gamura
5. feb 2020

@daniela_malygazda nas by najviac potesila cernicova alebo ceresnova prichut. Ovocie milujeme ☺.

veronika3006
5. feb 2020

Jaaj, a ešte SLIVKA, slivkových jogurtov je celkovo na trhu málo. A pritom sú strašne dobré. Zvykli sme ich kupovať v Maďarsku, ochutené sušenými slivkami, sú super na trávenie.

erikad82
5. feb 2020

Čerešne alebo čučoriedky 🙂

skerinko
5. feb 2020

@daniela_malygazda Ja s deťmi by sme uvítali vanilku, slivku, čokoládu alebo tiramisu. Určite by to bola 💣😘

janba
5. feb 2020

Maliny 😍

efaz
5. feb 2020

ja osobne zboznujem vanilkove veci a casto ide u nas cucoriedka alebo lesne ovocie

opicka1234
5. feb 2020

@daniela_malygazda nugat+banán 😍

astra6102
5. feb 2020

Slivka, visna, ribezla

ariannaem
5. feb 2020

@daniela_malygazda určite čokoláda, straccatella, vanilka, kokos alebo exotika ako mango alebo papája 👍

kikuska872
5. feb 2020

@daniela_malygazda jednoznačne by to bola višňa 🍒 (alebo čučoriedka)