icon

SÚŤAŽ: Získajte zadarmo balíček Nutrimama Profutura! 🙂

miriam_nutrilon
2. feb 2016

Každá mamička ten kolotoč veľmi dôverne pozná - nadojčiť bábätko, prebaliť, vyprať, vyžehliť, uvariť, ... Skrátka, je to frmol  Ale o to krajšie sú tie chvíle, keď Vaše bábätko odpočíva. Pošlite nám, ako si tieto chvíle odpočinku s Vašim bábätkom užívate! 10 najoriginálnejších fotografií odmení odborná porota balíčkom Nutrimama Profutura (mliečny nápoj a cereálne tyčinky). Súťaž trvá do 5. 2. 2016 (do polnoci), mená výhercov budú zverejnené do 5 pracovných dní od ukončenia súťaže na našom blogu. Jediné, čo stačí urobiť je vložiť fotku do súťažného fóra Nutrimama Profutura. Tešíme sa na Vaše fotky 🙂

SÚŤAŽ: Získajte zadarmo balíček Nutrimama Profutura! 🙂
bibyke
4. feb 2016

Takto to vyzera,ked cestujeme 😘

cilkajanka
4. feb 2016

Miško STOP!!! Daj pokoj, ešte búvam 🙂

matagl
4. feb 2016

Keď náš Samko zaspí tak mi tatko dá úžasnú masáž chrbta, po ktorej sa už len ťažko z masážneho kresla vstáva takže aj ja hneď zaspím 🙂

8simonka8
4. feb 2016

u nas ma kazdy svoj druh odpocinku 🙂 ale vedia sa zladit ;)

irenaliza
4. feb 2016

Ja ako mamička 4 dcér za posledných 10rokov toho spánku mám málo, ale keď už padá z nôh, tak ma pri dpočinku takto strážila naša najmladšia a najstaršia to nafotila a nechali má chvíľku oddychovat, čo je super. Vďaka za super 4 dcérky, aj keď oddychu je málo, ale stojí to zato. Krásny deň všetkým.
/prepáčte za menej kvalitné foto a otočeni, ale najstaršia sa snažila nezobudiť ma, potom mi to vysvetľovala a tú fotku mám rada, je moja naj z lásky./

katarinamars
4. feb 2016

Oddychujeme aktívne na horách... 🙂

miriam_nutrilon
autor
4. feb 2016

Milé mamicky, dakujem vam vsetkym za krasne fotky, ktore nam posielate, su naozaj uzasne a vycarili mi siroky usmev na tvari!🙂 Vasi vacsi aj mensi drobci su podareni a krasni, ked spinkaju 🙂 Fotky nam mozete posielat aj nadalej, az do zajtra do polnoci. Uz sa tesim!🙂 Dakujem aj mamicke s nickom dadka_bb, ktora sa zapojila do nasej sutaze, aj ked sa na nase vyrobky vyjadrila nelichotivym sposobom a aj napriek tomu, ze jej nase vyrobky nechutia, chce sutazit o ich vyhru.

aadrika
4. feb 2016

Chvila , ked dieta zaspi , napr. v takom nakupnom kosiku (ako prave na fotke moj syncek) sa da využiť na nakup textilnych doplnkov do bytu🙂 Viem, som strasna matka🙂 ale on bol tak unaveny a ja som si jednoducho uzila to ticho a klud pri nakupe 🙂

lauricka
4. feb 2016

Šípková ruženka 😵

lauricka
4. feb 2016

a ešte jedna so Šípkovou Ruženkou

zuzkaraz
4. feb 2016

Najlepšie sa mi spinká pod ochranným krídlom mojej maminky.

hantsjask
4. feb 2016

Náš Domča během dne většinou usne z ničeho nic, třeba během hraní nebo tak. V tu chvíli si většinou konečně udělám čas na kafíčko a sednu si třeba k oblíbenému seriálu nebo knížce, než se prcek vzbudí a kolotoč začne nanovo 🙂

maryon1
4. feb 2016

Oddych - pri mojich akčných deťoch skoro neznáme slovo 😀 😀 😀

ale keď spinkajú, sú tak kráááásne. pre mňa tie najkrajšie a najúžasnejšie stvorenia na svete.

kika2111
4. feb 2016

Ked maly zaspinkal,velka segra si k nemu lazkala <3

dadka_bb
4. feb 2016

Dufam ze nas nevidia pani policajti. Taky oddych za volantom pocas jazdy,to veru neni ziadna sranda !

ask
4. feb 2016

Maminku si poistim, aby mi neusla🙂 Tieto chvile oddychu sme si vychutnavali obaja🙂

ondra12
4. feb 2016

Milacek nadevše

kristinka30
4. feb 2016
peip
4. feb 2016

Po príchode z nemocnice a doteraz sa nevieme nabažiť pozerať sa naňho keď spinká a to už má 2r.

tajkazanova
4. feb 2016

Raz s ockom oddych a raz oddych s mamčou 🙂

majus1244
4. feb 2016
19ivet19
4. feb 2016

Toto je nasa najoblubenejsia fotka,krasny je,celeho by som ho zjedla srdiecko moje male <3

katuska2709
4. feb 2016

S kvapockou mliecka... A takto nas tato vymakol par dni po navrate z pôrodnice

mamina2388
4. feb 2016

moja starsia ako 13 mesacna
A na druhej syncek

radka168
5. feb 2016

Moji dvaja syncekovia,mladsi ma 17mesiacov a starsi ma o chvilku styri a pol roka.🙂

adrianicek
5. feb 2016
martinkaa26
5. feb 2016

Chvilky, spolu si uzivame aj takto 😍 milujem ju ♥

bibinka78
5. feb 2016

Zaspinkava sa najlepsie pri zdroji 😀 stane sa ze zaspim teraz ked som trosku vacsi aj sam 😉

barca127
5. feb 2016

Najlepsie sa spi na prsniku a pre istotu si ho nasa mala ba,bulka potrzi ak by jej ho nahodou niekto chcel vziat 🙂) Dalsiou oblubenou postelou je tatik 🙂