SÚŤAŽ: Získajte zadarmo balíček Nutrimama Profutura! 🙂
Každá mamička ten kolotoč veľmi dôverne pozná - nadojčiť bábätko, prebaliť, vyprať, vyžehliť, uvariť, ... Skrátka, je to frmol Ale o to krajšie sú tie chvíle, keď Vaše bábätko odpočíva. Pošlite nám, ako si tieto chvíle odpočinku s Vašim bábätkom užívate! 10 najoriginálnejších fotografií odmení odborná porota balíčkom Nutrimama Profutura (mliečny nápoj a cereálne tyčinky). Súťaž trvá do 5. 2. 2016 (do polnoci), mená výhercov budú zverejnené do 5 pracovných dní od ukončenia súťaže na našom blogu. Jediné, čo stačí urobiť je vložiť fotku do súťažného fóra Nutrimama Profutura. Tešíme sa na Vaše fotky 🙂

Ja ako mamička 4 dcér za posledných 10rokov toho spánku mám málo, ale keď už padá z nôh, tak ma pri dpočinku takto strážila naša najmladšia a najstaršia to nafotila a nechali má chvíľku oddychovat, čo je super. Vďaka za super 4 dcérky, aj keď oddychu je málo, ale stojí to zato. Krásny deň všetkým.
/prepáčte za menej kvalitné foto a otočeni, ale najstaršia sa snažila nezobudiť ma, potom mi to vysvetľovala a tú fotku mám rada, je moja naj z lásky./
Milé mamicky, dakujem vam vsetkym za krasne fotky, ktore nam posielate, su naozaj uzasne a vycarili mi siroky usmev na tvari!🙂 Vasi vacsi aj mensi drobci su podareni a krasni, ked spinkaju 🙂 Fotky nam mozete posielat aj nadalej, az do zajtra do polnoci. Uz sa tesim!🙂 Dakujem aj mamicke s nickom dadka_bb, ktora sa zapojila do nasej sutaze, aj ked sa na nase vyrobky vyjadrila nelichotivym sposobom a aj napriek tomu, ze jej nase vyrobky nechutia, chce sutazit o ich vyhru.
Milacek nadevše

Takto to vyzera,ked cestujeme 😘