icon

Akú hudbu počúvate?

marton_popradske
Moderátor
9. nov 2017

Počúvate pred spaním hudbu? Akú máte najradšej? Slovenskú, zahraničnú?
Metal? Hip hop? Verdiho? Dajte nám vedieť 🙂 Ja dnes počúvam nórsky Satyricon. Krásny večer.

Akú hudbu počúvate?
cokii
9. nov 2017

Mám rada Zuzku Smatanovú, Adama Ďuricu... Pred spaním hudba 90.-te roky, pripomínajú mi mladosť 😂

lenkad26
9. nov 2017

Ja podľa nálady 😀 a to doslova 😀 na usb v aute mám české-Zagorová, Špinarová, Rezek, rakúske šlágre top je pre mňa Roger Whittaker, naše ľudové, taktiež repeťácke 😀 operu, úplne pre pohodu, hity 90.rokov, ale taktiež Ensiferum, alebo Dimmuborgir..Cradle of filth.. a takto mi to skáče..žiadny spolujazdec nemá pre mňa resp. moj hudobný vkus pochopenie 😀 😀

petulda333
9. nov 2017

Najradsej mam zivu hudbu,energicku,vasnivu,cize uprednostnujem skor latino. No v mobile mam aj rock,rocknroll,pop,sladaky,ludovky...proste vsetko..nezalezi na style,pesnicka ma musi zaujat.

cichlida
9. nov 2017

Ja primarne hip-hop, potom reggae, punk, radio hity- tam si obcas daco najdem na com frcim 🙂 a aj rock, ked mam naladu 😉 u nas deti detske pesnicky nepocuvaju ...to radsej pustime folklorne - sluk, lucnicu, vrsatec...a dva krat za rok idem na operu a vtedy ju pocuvam tak dva tyzdne dookola 🙂

vilki
9. nov 2017

Najviac asi rock... metalicu milujem, ale velmi rada mam aj 90te roky... zajtra ideeem na we love the 90s 🙂
😍

cichlida
9. nov 2017

A najradsej mam koncerty a festivaly ...teda, ked je to na zivo...metal nepocuvam vobec, ale ak by som mala ist na metalovy koncert tak kludne...

cilkau
9. nov 2017

bon jovi,queen,sasha,sarah connor,scorpions,dj bobo,falco,u2,gary moore,chris norman,pavol habera,team,maťo durinda,tublatanka,dire straits,,take that,eros ramazzotti,zucchero,duran duran🙂😀😍👍

sticker
bodka35
9. nov 2017

Nocadeň už dlho. Pre mňa najlepšia slovenská kapela po textovej i hudobnej stránke. 🙂

kamitomi
9. nov 2017

Tak ja si vypočujem všetko, no nie všetko sa mi aj páči. Ale myslím že rozhľad mám vcelku slušný,od klasiky cez popík, metal (teda ten len vďaka manželovi a deťom a teda moc mi nereže 🙂 ) až po dechule či folklór. Ale teda topka z tých na kľudné dni je mike oldfield (album voyger je srdcovka) z tých bežných teraz aktuálnych je to imagine dragons, či the script, menej známe the killers alebo keane, no a takmer celoživotná srdcovka je robbie williams.
A momentálne som úúúúplne na bok z tejto pesničky, čisto pubertiak 😀

https://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU
janettan
9. nov 2017

detske pesnicky, od Jarosa po Spievankovo 🙂 inu moznost nemam

katus1406
9. nov 2017

Hip hop rap 😂😂😂😘😘😘

elenita
9. nov 2017

No ja mozem klasiku, teda vaznu hudbu... rozni sa to. Paganini, Vivaldi, strasne sa mi paci Piazzolove Vuelvo al Sur...ale aj swing, jazz, stara kubanska salsa, tango... mam rada, ked vo mne hudba vzbudzuje emocie ❤

nell77
9. nov 2017

Linkin park..novy album one more light neskutocny.iny...vypocujte..syn imagine dragon..ale aj coldplay..red hot chilli peppers..U2...😉

siska012
9. nov 2017

@ivanka12311 však vravím že jedíne z rapu čo môžem je Eminem :D

vonava007
9. nov 2017

Dnes som si pustila po dlhej dobe Mira Žbirku 💃

mo_skyvader
9. nov 2017

Rock a metal.. najlepsie stare kapely .. foreigner, bon jovi, cinderella, gnr, van halen, ... ale aj modernejsiie napriklad black veil brides 🙂

stellasweet
9. nov 2017

Slobodna Europa, Znouzecnost, Totalni nasazeni, ale aj Riso Muller a Para

atrejkacucu
9. nov 2017

Ja slovensky hip hop ale aj celosvetový pop a tak, ale milujem aj talianske pesnicky 80-90 rokov pretože ich milovala moja neboha maminka tak si tak na ňu pospominam a poplacem si pri nich 😊

tslobik
9. nov 2017

gothic metal/rock, altern.

silverrko
9. nov 2017
martina398
9. nov 2017

Soundtracky z filmov 🙂 ako statocne srdce, titanic, nedotknutelni a tak...

fadama
9. nov 2017

Ja mam rada slovensku a cesku, zahranicne len zopár.

yoxinka
9. nov 2017

@onmaria
Náhodou, Tublatanka a TEAM sú/boli perfektné kapely. Nie žeby som to počúvala nejako pravidelne, ale rozhodne by som tento výber neoznačila za trápny. 🙂

marton_popradske
autorModerátor
9. nov 2017

@lenkad26 dimmu? Pecka!!!

marton_popradske
autorModerátor
9. nov 2017

👍

puskaruka
9. nov 2017

Ja najradšej relaxačnú po celom dni...Secret garden

tncka
9. nov 2017

@marton_popradske tak ja mozem zo slovenskej hudby Katku Knechtovu,Zuzu Smatanovu,Kaliho ten teraz u nas fici asi najviac🙂,zo zahranicnych urcite Bon Jovi,HIM,David Guetta,Robbie Williams.

lejlla
9. nov 2017

Depeche mode,Horkyze slyze,Miro zbirka,,,,,👍

fadama
9. nov 2017

@onmaria

stýl Fabian ? to co je ??😕

lara02
9. nov 2017

Metalistka srdcom aj dušou. Momentálne fičím na melodic death metal konkrétne na skupine AVATAR, hádam ich raz aj naživo uvidím. :D