SÚŤAŽ: Koľko váži vozík Popradskej?
Krásne dobré ránko dievčatá. Tipnite si koľko kíl ma tento vozík plný Popradskej kávy. Dajte nám vedieť do komentárov a ja vyberiem tri najbližšie odpovede, ktorým pošlem legendu medzi kávami - kávu Extra špeciál v podobe celých zŕn. Veľa šťastia. Ps. Poradím Vám: je to fakt veľa kíl 🙂

@marton_popradske mozem poprosit vysvetlenie pravidiel preco vyhral napr. typ 380 kg a nie tie blizsie? Dakujem 🙂
1200kg
400 kg
Baby neriešte to,teda ani neviem,čo riešite.je to len obyčajná súťaž,ide len o kávu..nie o drahokamy.vybral z najbližších tipov tri,to asi nie je ťažké pochopiť.budte rady,že takéto súťaže tu sú a nemôžu stále vyhrávať tie isté.
Áno,ja som bola jedna zo šťastných a o moc som sa nesekla.ale ak vám ide len o tu kávu,tak kúpim a každej pošlem.ide o zábavu o nič iné.su dôležitejšie veci,ktoré treba riesit
Ten tip 380kg bol môj. Nebol najbližsi ale bola som označena....
@marton_popradske vôbec mi nevadi ak moju vyhru pošles niektorej žienke s bližšim tipom. Mám totiz trošku obavu, aby tá kávička nebola extra horka.....
Fuuha...tipujem 560 kg 🙂
@igiana išlo ti o princíp
Ja som ta pochopila . . 😂
@igiana tak asi sa v ten moment rozhodol súťaž ako keby stopnúť,lebo tam bolo viacero približný ho tipov a vybral z nich náhodne tri súťažiace.asi takto to bolo.mna výhra samozrejme potešila,už dávno sa mi nepostastilo nič.kazda z nás výhra niekedy inokedy.je to tak spravodlivé.tiez tu bývajú súťaže,z ktorých sa náhodne losuje a ženy dávajú odpovede a zadávateľ zo všetkých vyberie napr.dve..a pritom tie dve mohli mať úplne od veci komentáre..prosím už to nerieš,normálne sa ja ako výherkyňa zle cítim a pritom som bola blizucko a ako sa majú citit ostatné?!a hlavne je to myslím dosť nepríjemné pre zadávateľa.fakt buďme rady,že tie súťaže z času na čas su
860 kg 🙂
😂 😉
523kg 🤗
👍 ja som si povedala (vcera) ze sa vzdavam sladkeho, takze si daj aj za mna 🙂 som zvedava kolko mi to vydrzi 😅😅😅

@zalka poprosím poštovú adresu na doručenie kávičky 🙂