icon

SÚŤAŽ: Koľko váži vozík Popradskej?

marton_popradske
Moderátor
9. nov 2017

Krásne dobré ránko dievčatá. Tipnite si koľko kíl ma tento vozík plný Popradskej kávy. Dajte nám vedieť do komentárov a ja vyberiem tri najbližšie odpovede, ktorým pošlem legendu medzi kávami - kávu Extra špeciál v podobe celých zŕn. Veľa šťastia. Ps. Poradím Vám: je to fakt veľa kíl 🙂

SÚŤAŽ: Koľko váži vozík Popradskej?
marton_popradske
autorModerátor
9. nov 2017

@zalka poprosím poštovú adresu na doručenie kávičky 🙂

igiana
9. nov 2017

@marton_popradske mozem poprosit vysvetlenie pravidiel preco vyhral napr. typ 380 kg a nie tie blizsie? Dakujem 🙂

s1m.one
9. nov 2017

@igiana tak este tam boli dve zienky, ktore dali tip 300kg, ale asi boli pravidla, ze z najblizsich tipov vybral on nejake, prajem ti, nech sa ti zadari nabuduce ❤

tamca122
9. nov 2017

1200kg

igiana
9. nov 2017

@s1m.one ved prave, boli aj lepsie typy, dakujem za prianie, mne nejde o vyhru len som sa s takymito pravidlami pri typovackach este nestretla 😅

s1m.one
9. nov 2017

@majocka24 prosim ta, ved ty si bola prva, ktora mala skoro spravny tip, teda poviem ti, co si to tam bola vazit?? 👏😘r dobra si 👍👏

s1m.one
9. nov 2017

@igiana ano rozumiem ti, trosku to zamrzi, ale zas je to iba kava, tak sa clovek nezblazni, ze? mozno to iba prehliadol, urcite ma kopu inej prace a bol rad, ze to vyhodnotil. aj to sa moze stat 😉

igiana
9. nov 2017

@s1m.one ano prehliadol

pompadoure
9. nov 2017

400 kg

onmaria
9. nov 2017

Baby neriešte to,teda ani neviem,čo riešite.je to len obyčajná súťaž,ide len o kávu..nie o drahokamy.vybral z najbližších tipov tri,to asi nie je ťažké pochopiť.budte rady,že takéto súťaže tu sú a nemôžu stále vyhrávať tie isté.
Áno,ja som bola jedna zo šťastných a o moc som sa nesekla.ale ak vám ide len o tu kávu,tak kúpim a každej pošlem.ide o zábavu o nič iné.su dôležitejšie veci,ktoré treba riesit

igiana
9. nov 2017

@onmaria moje nervy, nejde tu o kavu, vyhru atd ake logicky clovek caka nejake pravidla a ma radost ze sa skoro trafil, sutazime pre zabavu, ale ide o princip

s1m.one
9. nov 2017

@igiana ale sa to tu zvrtlo 😀 😀 😀

vonava007
9. nov 2017

Ten tip 380kg bol môj. Nebol najbližsi ale bola som označena....
@marton_popradske vôbec mi nevadi ak moju vyhru pošles niektorej žienke s bližšim tipom. Mám totiz trošku obavu, aby tá kávička nebola extra horka.....

igiana
9. nov 2017

@s1m.one vidis co som sposobila hanba 😂

igiana
9. nov 2017

@vonava007 co si šiši ja ti ju prajem, dufam ze ma chapes aspon ty 😀

zabbka
9. nov 2017

Fuuha...tipujem 560 kg 🙂

erikaemkina
9. nov 2017

@igiana išlo ti o princíp
Ja som ta pochopila . . 😂

onmaria
9. nov 2017

@igiana tak asi sa v ten moment rozhodol súťaž ako keby stopnúť,lebo tam bolo viacero približný ho tipov a vybral z nich náhodne tri súťažiace.asi takto to bolo.mna výhra samozrejme potešila,už dávno sa mi nepostastilo nič.kazda z nás výhra niekedy inokedy.je to tak spravodlivé.tiez tu bývajú súťaže,z ktorých sa náhodne losuje a ženy dávajú odpovede a zadávateľ zo všetkých vyberie napr.dve..a pritom tie dve mohli mať úplne od veci komentáre..prosím už to nerieš,normálne sa ja ako výherkyňa zle cítim a pritom som bola blizucko a ako sa majú citit ostatné?!a hlavne je to myslím dosť nepríjemné pre zadávateľa.fakt buďme rady,že tie súťaže z času na čas su

colormoda
9. nov 2017

860 kg 🙂

majocka24
9. nov 2017

@s1m.one môj prvý tip bol 1000 ale potom som si spomenula že chlap má na toto lepšie oči poslala som mu foto rozpísal mi síce hotovú poeziu z toho ale no vidíš ešte že som dala na neho 🙂

igiana
9. nov 2017

@onmaria Jano mi pisal ip ze sa ospravedlnuje ze to prehliadol. Ja kavu vobec nepijem, ja som sutazila iba zo srandy chapes? 🙂 Tesim sa ze sa tesis z vyhry 🙂

vonava007
9. nov 2017

@igiana ja to chápem. Aj sa usmievam.... nemam čas pozerat 6 stran tipov a kontrolovat to tu🙂 som sa tešila ze jupiiii a teraz som v rozpakoch.....😵....ale som v tom fakt nevinne 😇

igiana
9. nov 2017

😂 😉

onmaria
9. nov 2017

@igiana no vidíš,tak nakoniec prehliadol.vysvetlene.asi má aj inú prácu.tesim sa trošku z inej veci,ale to je jedno.momentalne nejde o mňa.
A kávička ak dorazí,tak poteší sa hlavne môj manžel,ja som skôr čajová.
Dakujem

igiana
9. nov 2017

@onmaria presne, aj u nas pije iba muz 🙂

s1m.one
9. nov 2017

@igiana ale prosim ta aka hanba, normalne si sa slusne ozvala a co? verim, ze kazda kazdej dopraje, baby dajmi si teraz kavu, tak si na dialku strngnime, ja si idem spravit, puskujem 😘

bibyke
9. nov 2017

523kg 🤗

igiana
9. nov 2017

@s1m.one ja som zavisla na cokolade 😂

onmaria
9. nov 2017

@igiana ja som poslala môjmu fotku,má celkom dobre odhady na takéto veci.on zrovna popradsku aj pije,takže sa potesi určite.

s1m.one
9. nov 2017

👍 ja som si povedala (vcera) ze sa vzdavam sladkeho, takze si daj aj za mna 🙂 som zvedava kolko mi to vydrzi 😅😅😅