Kto Vám varí ten najlepší nápoj a čo obsahuje?
V zime sa pijú rôzne grogy, prípadne nápoje ktoré zahrejú organizmus. Kto robí vám ten najlepší a najteplejší nápoj na svete a čo je jeho ingredienciou? Prezraďte čo obsahuje spomínaný nápoj a vyhrajte pre neho rad troch wellness čajov a to konkrétne: Gingo, Puerh, Maté.

Ja robim čajiky pre celu rodinu a milujem zázvorove čaje..... hlavne teraz v chrípkovom obdobi 😉
robim ho ja, pre mna a pre moju tekvicku z byliniek, ktore si v lete nazbierame pri prechádzkach, pripadne vypestujeme 🙂 k tomu medik od vcelara a vit. c 🙂
Tak to su asi moji rodicia. Varia v celom hrnci vody klinceky, skoricu, jablcka a zazvor a ked prideme z vonku tak nas to pekne zohreje a navyse je to chutne 🙂
žihľavový čajík osladený medom + pridám trocha hrebíčkov, potom výborne vonia a má protizápalové účinky na hrdlo 🙂
Za mna je top kombinacia mäta a šalvia z domacej bylinkarne a do toho medik a citron. Pamätam si ho z dectva 🙂
U nas sa caje piju na hektolitre /ale aj kava nezaostava🙂/ a komu sa neleni na zimu sa mu zeleni🙂 aj preto pijeme caje z vlastnorucne nasusenych plodov zeme ako medovka, mata, zihlava, lipa a sipky. Mne najviac chuti mix mata a sipky s medom🙂
najlepší robím sama, nie, nerada sa chválim, ale môj domáci pečený čaj je top. nepijeme ho stále, ale spojenie jahôd, jabĺk, mandariniek, pomarančov, anízu, klinčekov, škorice a medu je fakt super. trošku rumu tiež vie dodať zaujímavú chuť.
ak nemám urobený domáci, tak z tých kupovaných určite zázvor, hlavne v zimnom období, mäta, rôzne bylinky. kávu nepijem, tak ju nahrádzam len čajom
Čajíky pripravujem sama, nielen pre mňa, ale aj pre manžela, cez deň je to zázvorový, príjemne zahreje, výborný na imunitu, v rôznych kombináciách a každý večer medovkový s medíkom, je super.🙂
Ako vidím tak je tu viac maniakov na čaje 🙂 u nás je to podobne. Ja mám veľmi rada bylinkové čaje, ale od môjho chlapa vypijem aj ovocný, keďže sa odhodlá mi ho urobiť len raz za čas tak si cením, že vôbec nejaký 😉
ja mam najradsej zeleny, alebo biely cajik. A najlepsie caje robila moja babka, lipovy s cerstvou matou. Ta vona ma vzdy vrati do detstva 🙂
Ja mám najradšej raňajkovú kávu, ktorú si v robote robím sama, a poobede mi ju občas spraví moja 7 ročná dcérka 🙂 Samozrejme pijem veeeľa čajíkov, hlavne zelený, a deťom veľmi chutí jablko-škorica. Inšpirovala som sa a kúpila som si popradský zázvor + baza a je veľmi dobrý 😉 Poobede ochutnám Pu-Erh.
U nás je to ako v tej reklame, samé "mamííííí" takže asi ako väčšina mám, aj ja si musím svoj nápoj uvariť sama 🙂 Najradšej mám šálku teplého bylinkového čajíku večer, keď deti zaspia ... vtedy chutí najlepšie 🙂
Najlepší si robím JA 😀 a to zelený čajík
Ked poprosim manzela, sompravi mi 🙂 zazvorovy s citronom a medom. Mam to naozaj rada.
Potesi ma caj od kohokolvek, no najradsej si ho pripravim sama, lebo uz poznam svoje chute.. Pre mna su TOP bylinky.. na zimu mi ich nasusi moja milovana babicka, zihlavu, lipu, matu, materinu dusku. A top ingrediencia je pre mna MED! med je zazrak prirody 🙂
Najlepší čaj na svete robila moja babka. Žiaľ doteraz neviem, akú domácu zmes robila, lebo mi to nestihla prezradiť. Ale občas mám pri niektorých čajoch pocit, že to je ono, tá nezabudnuteľná vôňa, ale chuť už nie. Tak stále hľadám a dúfam, že raz na to prídem 🙂 Naďalej musím čarovať s domácimi bylinkami (materina dúška, dobrá myseľ, baza, jablko, medovka, mäta...).
Najradsej sama city zeleny popradsky cajik ale led some nahohou choral take cajik of manzela s medom a kusom lasky a starostlivosti.

Vacsinou varim ja. Zazvorovy alebo harmancekovy s medom a citronom.
Najlepsi a najteplejsi napoj bol, je a vzdy bude pre mna caj a to od mojej starej mamy, ktoru vystriedala moja mama, nakolko babicka je uz vo veku, ktora sama potrebuje pomoc aj pri priprave caju. Tieto zeny vycarovali caj, pre niekoho obycajny, no pre mna kuzelny napoj, ktory zahrial telo ale najma dusu, kedze don vmiesali cosi, co nikto iny nedokaze pridat. Mozno to je len kuzlo laskavosti a dobroty, ale kazdopadne mne detstvo vonia po babickinom matovom caji pripravovanom z maty zo zahradky a dochuteny sirupom a vonavom domacom chlebiku s maslom a kvetmi zo zahradky, no teraz "zezlo" prebrala mamicka a jej lipovy caj s medom, ktory vonia letom a jej rucne nazberanou a vysusenou lipou. To su pre mna najlepsie a najteplejsie napoje a dufam, ze aj ja raz zdedim to kuzlo a budem vediet pripravit caj ako oni 🙂
pripravujem ho ja pre mňa a moju " malú - veľkú" Bibi sladený medom 🙂
Ja si najviac pochutim na cajiku od manžela a to s čerstvej mäty a citrónu.
Najlepší čaj robieval môj ocino, keď som bola malá, pamätám sa ako sme chodili na bylinky, sušili na pôjde a potom ten čajík wau super, ocko síce minulý rok zomrel, ale spomienky a vôňa čaju ostanú stále, proste čaj od neho bola NAJ. Krásny deň
Naj napoj robila a stale robi moja maminka 🙂 Je to ovocny caj s troskou pomarancoveho dzusu...dlhe roky sa jej darilo ukryt tajny recept,a ingredienciu ktoru tam pridavala az raz som ju odhalila :D Tento cajik zboznuje aj moja dcerka,ktora sa vzdy tesi na ten babkin cajik,pretoze je naj a vyrobeny s laskou ♥

Mne robí najobľúbenejší napoj môj priateľ. Rano je to káva. A vždy ked sa u mňa prejavuje nervozita 😃 ide mi pripravit medovkovy čajík - vraj na ukľudnenie :D.