Kto Vám varí ten najlepší nápoj a čo obsahuje?
V zime sa pijú rôzne grogy, prípadne nápoje ktoré zahrejú organizmus. Kto robí vám ten najlepší a najteplejší nápoj na svete a čo je jeho ingredienciou? Prezraďte čo obsahuje spomínaný nápoj a vyhrajte pre neho rad troch wellness čajov a to konkrétne: Gingo, Puerh, Maté.

Mne kazde rano robi cajik bud svokor alebo svokra...podla toho kto je doma🙂Chuti uzasne,lebo viem,že mi ho robia s laskou.Je to bud cierny caj alebo zeleny caj.Urcite by ich potesil darcek...😍
U nas v tomto zimnom období jablko škorica a ako prevencia pre boj s chorobami väčšinou ovocny čaj s trochou čerstveho zazvoru a sušenými brusnicami ...no priznám sa že sa tesim vzdy ked sa nam obcas podarí niekam ,,odložiť dieťa,, a vybehnúť na pohár vareného vínka
Ja varím každé ráno čajík pre všetkých, ale hlavne mne a dcérke, a teraz v zime máme radi jablckoskoricovy alebo slivkovoskoricovy. Ale pijeme aj rôzne bylinkové. Hlavne nech je teplucky😀
Moj deduško - v zime mi robieva dve kombinacie: lipovy so slivkou a cierny s rumom 😁 a dufam, ze mi ho este dlho robit bude a stale s takou jeho typickou "recepturou" 💕
Čaj si pripravujem sama,stačí mi len klasický čierny,lyžička medu,do 3/4 pohára zalejem vodou a zvyšok dolejem studené mlieko=mňamka hotová 😉
U mňa top medovka a meta .
Takmer kazdy vecer ked zaspia vsetky moje deticky si spravim pu erh spalovac tukov nesladeny caj....zo zaciatku mi nechutil,ale zvykla som si a neprestanem ho kupovat...mam otvorenu tretiu krabicku
Cerstvy zazvorovy caj s medom a bud ja alebo moj manzel mi to robi❤
Pocas zimnych veceroch mame najradsej cajik - medovku s citronom, do ktoreho pridavame trosicku domacich cili papriciek. Tie hned zahreju organizmus a vystipu bacily.
Mne caj robia dva 💙a to manzel zazvor citron med klinceky a maminka uz od detstva podbelovy💙
Mne robieva moj muz ked na mna nieco lezie zazvorovy s medom....a ja robievam pre neho a syna bylinkovy - baza, lipa, skorocel, materina duska, zihlava, podbel, sipky, mata, repik. Vsetko vlastnorucne nazbierane...ale kupujem stale nejake caje vzdy ich mame vela...nie som kavickarka ale cajickarka....
Ja si neviem predstaviť ráno bez mojej obľúbenej kávy bez cukru s trochou mlieka, mám rada i čajík, ktorý mi robieva manžel z našej domácej mäty a medovky. A ked je vonku takto mrazivo, mám rada i varené vínko a to vie najlepšie pripraviť len môj manžel😉
Mam rada vecer ovocne cajiky s medom
Najradsej mam medovku a matu.No a najlepsi napoj? Kavicka popradska a vari mi ju moja,najmensia dcerka a lubime aj peceny cajik,ktory si robime doma z nasich surovin.
Najteplejsi, láskou (a rychlovarnou konvicou) zohriaty napoj mi vari rano manžel, je to kava, ale cez den je teraz v zime mojim must have popradsky jablko-škorica...ja som zamrzlina, milujem deky a hrube ponožky, na zimu sa najradšej pozerám cez okno, lyžovačka mi vôbec nechýba, zato makky gauc, tepla deka, dobra kniha a vonavy čaj je moja predstava dokonaleho zimneho casu...
Top je pre mňa ranná káva a potom Popradský ovocný čaj s medom a citrónom a najviac mi chutí ak mi to pripraví manžel
Kazde rano sirobim zazvorovy caj...ked niesom chora,tak porcovany a ked na mna nieco lezie tak.z cistehozazvoru +med+citron...
tak ráno je mojím životabudičom jednoznačne káva, samozrejne, že Popradská. ak nie je nikto doma tak si ju musím pripraviť sama, ale musím povedať, že mne jednoznačne chutí nejako lepšie ak mi ju pripraví manžel alebo dcera. no a popoludní, ked su všetci doma aj deti tak si pripravujeme domáci šípkovo-harmančekový čaj
Sama si ho robím a aj pre deti... Pre mňa zázvor s citronom a pre deti ovocný.. Teraz v zime veľmi veľa čajíkov vypijeme aby nám nebola zima🙂
kedze kavu nepijem a v zime fakt ide na chut nieco teple..rada si dam nejaky cajik..najradsej som mala tie od mojej cajovnicky ..vanilkove nebo..masalu..alebo zazvorovy..odkedy mi cajovnicka odisla..uz len doma..zazvorovy.
ale v poslednom obdobi ovocne bezkofeinove..chyba nam vsak caj pozitivna mysel na ktory sme boli velmi zvyknuti..
moj najoblubenejsi je uplne simple cajik - zaliate cerstve matove listy.. a robi mi ho moja milovana babicka z cerstvo natrhanych matovych listkov, ktore vzdy doma ma a pestuje 🙂
@lianka99 krásna fotka 🙂
@lenkalienka111 to znie veľmi lákavo 🙂
@ikonica BLAHOŽELÁME K VÝHRE!!!
@malajezibaba1 jablko škorica je výborný tip
@luzzia výborný tip. Niet nad čajík z natrhaných bylín.
@erikaka ďakujeme za dôveru. Popradská je to naj, čo doma máme 🙂
Ja tiez som medovkova 🙂 najradsej mam medovku + lipu + sipky. Take prijemne sladunke mnam mnam 😊😊😊

Ovocny caj s vytlacenou mandarinkou a medom 🙂 a ked ho pripravi manzel 😍