Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

Zazvor a citron 🙂 Uzasna konbinacia.
Jablko, škorica tiež zázvorový s malinami je super. Pijeme ich spolu s manželom každý deň, samozrejme medík nesmie chýbať.
Ja urcite zazvorovy,mam rada jeho oikantnu prichut a na chladne ranko je ako stvoreny 🙂 prijemne po vypiti zohrieva 🙂
Zabudla som dodať, Váš medovkový nesmie chýbať, samozrejme ich obmieňame, sú vynikajúce, hlavne teraz padnú vhod.🙂
Je začiatok nového týždňa, tak určite by som vyskúšala Maté - energiu a povzbudenie a to snáď potrebuje každý 🙂
Baza a citrón,,, tá zmyselná vôňa, by vo mne určite navodila náladu, chuť rozmýšľať ako vyplniť zmysluplne deň, nakoľko by ma dobil aj energiou
Teraz by som si dala najradsej zazvorove kedze ma skolila choroba 😢🤒🤧
@majusqa77 áno, zázvorové sú pecka do tohto zimné počasia. My sme dnes v Poprade mali -15 🙂
Ja ZAZVOR, milujem zazvorovy caj. 😉
ráno je potrebná energia, takže maté.... ale milujem aj silný zázvorový teraz v zime 🙂
@lilka5566 áno, ginko masíruje našu pamäť 🙂
Mam radaqj zazvorove aj Pur-Erh ale najviac by som chcela ochutnat Mate kedze ten som este nemala.
Dobre ranko prajem ja mam na hrnceku moje znamenia takze vodnara....je to moja najoblubenejsia salka z ktorej pijem dobry cajik ale aj dobru kavicku .....popradsky caj milujem a najradsej z tychto by som vyskusala zazvor a baza pretoze vsetko "bazove" je pre mna top 👍👍👍👍
Urcite by som zvolila ginko cajik, je dobry okrem ineho aj na prekrvenie koncatin a ciev a aj stimuluje pamatove bunky a dalsimi favoritmi by boli cajiky s prichutou zazvoru v spojitosti s inou prijemnou chutou, kedze v tomto zimnom a chripkovom obdobi su najlepsimi pomocnikmi prave zazvor na zahriatie celeho tela, dodanie energie a zahnanie prechladnutia a v kombinacii s medikom by som si najradsej ochutnala vsetky cajiky. ☕️☕😉👍🙏
@baksi baza citrón má určite zmyselnú vôňu. krásne ste to pomenovali.
ja by som vyskúšala Maté, ten som ešte nepila
Pre každého z rodiny by som volila iný 🙂 pre seba zázvor s citrónom lebo milujem chuť zázvoru..manželovi ginko nech si zapamätá vsetko co mu poviem hihi :D mate pre moju mamku, ktorá toho stíha veeeelmi veľa a pri terajšej návšteve vnúčat snáď ani nespi :D a puerh môjmu ockovi ktorému by sa hodilo par kileciek dat dolu 🙂 :D
Zboznujem cajiky,to je nieco pre mna.Dala by som si Pu-erh,hlavne kvoli postave,a urcite by som chcela ochutnat aj Mate,ten som este nepila.
Moja rodina miluje v tomto období zázvorové čaje. Predchádzame prechladnutiu a chorobám. Každý večer uvarím do 3l džbánu horúci čajík a večer si spolu posedíme a rozprávame čo sme prežíli cez deň. Čaj je neodmysliteľnou súčasťou našej rodiny. Všetkých nás zbližuje 🙂
Ja by som určite vyskúšala spaľovač tukov, keďže každý pondelok začínam diétu .... A mojim trom pokladom by som uvarila Maté, aby mali dostatok energie do školy. Už sa veľmi teším, kedy ochutnám popradské čajíky, lebo obaly majú krásne.
Z tychto cajov, ktore maju putavy obal, ma hned zaujal caj s Acai. Uz som parkrat narazila na toto ovocie, ale vzdy to bolo len v casopise alebo v televizii, nikdy nie nazivo 🙂 Viem, ze sa uz bezne predava v obchodoch, aj ked asi nie za ludovu cenu, kedze je zdaleka, ale este sme ho nemali.
Takze by ma zaujimalo, ako chuti a ci ho je vobec v caji citit.
A druhy v poradi, ktory by som skusila, by bol Mate. Z toho by urcite ochutnal aj manzel, pretoze ten zazvor zaciti aj v minimalnom mnozstve, ale tento by mi urcite unho presiel 🙂
Ja by som strasne chcela vyskusat Maté.
Ten vyzera byt uplne fantasticky a priznavam,ze mi ide na chut aj kvoli tomu,ako ho kocky,ktore cajiky testovali vychvalovali.Tak cakam,kedy sa objavi aj u nas a potom si spravime vlastne testovanie popradskych cajikov😉
Slivkovy. Mam rada slivky a slivkova prichut v zime je pre mna top
Krásny dník Vám želám moj najoblúbenejší Ginko ! :* tá chuť je skvelá ďakujem Vám za tento čajík ale rčite rada ochutnám aj zázvorové či Maté :* ;) tea time
Rada by som vyskusala Maté, aby som dostala energiu a povzbudenie do dalsich dni stravenych so svokrou za zadkom 🙈.
Všetky by som rada ochutnala ale najviac ginko lebo som taký čaj ešte nepila tak ma najviac láka
Niet nad overený Pigi čaj, kopec citrónu a lyžičku cukru.... Ako za starých čias ;)
ja milujem Popradské čajíky a náš mladý 19 mesačný pán tiež obľubuje čajík banán čučoriedka, ráno by som si uvarila čajík maté na prebratie, ale sj ostatné čajíky so zázvorom sú super hlavne teraz v zime 🙂
Jednoznačne zázvor ❤
Milujem jeho chuť a ešte je super pre zdravie takže čo dodať mňam, mňam.
👏 👏 👏
ja mám rada z tých čajov tieto zázvor ten je tom a druhý je je zázvor a baza ten je super, ale všetky sú dobré nemám žiaden, že nie

Určite ginko,materska demencia dáva zabrať,treba troska naštartovať myslenie 😁😁