Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂

z vašej ponuky by som rada ochutnala čajík gynko a pu -erh,lebo občas zabudam dostatok pit a potom viac papám....teda na pamat a spalenie tukov pre mna ideálne😉..............potom budem aj mudra aj krásna😘
Den by som urcite zacala s cajom Pu-Erh, pretoze neobsahuje skoro ziaden kofein. Co je super, lebo pri tom mnozstve rannej kavy ho mam uz dost 😀 a navyse mi jednoducho chuti 🙂
@biolady nech sa páči, ochutnajte ich, určite budete veľmi spokojná.
aj tento je skvelý, mne od nich chutia všetky neviem si pomôcť
Keďže okolo nás sú teraz všetci chorí, či už v rodine, alebo aj u nás v práci kolegovia, tak by som chcela určite vyskúšať zázvorové čajíky alebo čaj Maté - aby sme my-naša rodinka : manžel, moja dcérka a ja neochoreli a držali sa naďalej tak statočne ako doteraz ! 🙂)
Ahojte,ja si ráno neviem predstaviť bez zeleného čajiku,ale občas ho vymením za zázvorovy.
Zazvor a baza by som ochutnala.. neviem si totiz predstavit ako by mohla tato kombinacia chutit ale mozno by ma to konecne donutit pit zazvorovy caj ked som chora.. lebo zazvor moc nemusim ale naopak bazovy sirup strasne lubim
@marton_popradske tento cajik milujem a doslova som zavisla nanom 😀
vzhľadom na to, že je pondelok a celý pracovný týždeň predo mnou, bola by som vďačná za nejakú energiu aj povzbudenie
@zooeynka maté je výbornou náhradou kávy 🙂
@marton_popradske tak to som netusila. lebo kavu by som uz nechcela pit..chccela by som prestat...ale skoda ze v nasom obchode sa neda kupit Mate ☹
@kotatko1232 Puerh je SUPER!!!
@marton_popradske Najlepsi tie bylinky+ jemna chut slivky proste vyborny cajik...
@iwqa odfoďte nám prosím spodnú časť krabičky a pošlite mi ju spolu s vašou adresou na mail: marton.j@baliarne.sk (čajík obratom pošlem) je to riadna anomália. každopádne sa ospravedlňujeme.
@kotatko1232 napíšte nám odkiaľ ste a my vám odporučíme obchod, kde čajík kúpite.
Ja by som vyskusala zazvor a baza,a doma si aj robievam klasicky popradsky a pridavam si do neho zazvor a je to super...
Keď dobrý čajík, tak Popradský 💝
A príchuť? Podľa potreby, alebo podľa nálady... Vždy si vyberieme ten naj 🙂
A čo je pre mňa veľmi dôležite, že čajíky neobsahujú žiadnu pomarančovú kôru, či citrónovú trávu (pokiaľ to nieje citrusový) čo je u iných značiek úplne bežné :/
Ja mám na citrusy alergiu...
Takže pre nás TOP ❤
Vase cajiky zboznuje cela nasa rodina... a z tejto edicie ma zaujal zazvorovy s acai,ktory by som si dala rano a ginko poobede,ale nebol by na skodu aj ten spalovac tukov...
Z tejto ponuky by som si zvolila Pu-Ehr. A prečo? Pretože ho (zatiaľ) nepoznám. Čajovo pozitívna som sa stala počas môjho 5-ročného zamestnania v čajovni, ale priznávam, manipulácia so sypaným čajom mi ide na nervy. A navyše tieto čajiky majú pekné balenie.
U nás je top 👍 zázvor&baza🙂 pijeme kazdy den.
Žiaľ ostatné sme ešte neskúsili,ale to len preto že som ich ešte nevidela u nás v obchode.☹
Kombinacie čajov su veľmi zaujimave a tak veľmi dufam že sa šťastie usmeje na nás a môžme skúsiť všetky naraz🙂🙂
Pekný deň prajem Vám vsetkym🙂🙂
Zatial sme skusali Zazvor+Acai je vyborny ale urcite sa chystam vyskusat Mate v poslednej dobe sa citim nejaka viac unavena a prave tento cajik by sa prave hodil😊
Ginko by som rada ochutnala a pamäť si tak občerstvila. 🙂
Ešte Pu-Erh ma zaujíma, či by mi pomohlo v kombinácii s cvičením vo fitku rýchlejšie spaľovať tuky. 🙂
Určite ginko.Lebo tretí rok na materskej zo mňa vycucol všetky mozgové bunky,moja pamäť je na tom naozaj biedne,a mam pocit,že raz zabudnem aj vlastné dieťa vyzdvihnúť zo škôlky 😂 Naposledy som sa pomylila a išla som k lekárke na preventivku o dva dni neskôr.A to som to mala aj v diári aj v kalendári 🙈🙈🙈
@marton_popradske dakujem,ale bohužiaľ krabičku už nemám,vyhodila som ju,ja si čajík vždy vysypen do dózy a našla som to až v dóze,ale dakujem za ochotu ste milý,dala som to len pre pobavenie 🙂
Zázvor s citrónom, bazou a acaicom som už mala resp. mám. Na rade je niečo nové. Myslím si, že asi ginko nakoľko vek neoklamem a keď mi to pomôže nájsť mobil, kľúče a peňaženku skôr ako muž zistí, že zas neviem kde som to položila budem šťastná.
Dobrý den, milujem tieto čaje, su vynikajúce, ja si každé ráno varím moj oblubeny MATÉ, dodá mi taku energiu a povzbudí ma na celý den, je výborný, a každé ráno začínam s týmto čajom. Veľmi mám rada aj zázvorové, pomáhaju pri chrípke, veľmi su obľúbené u mojej rodine, hneď vo dverách si pýtajú uvariť zázvorový,
Milujem tieto Vaše čaje, a kedže sa mi míňa zasoba určite by sa mi hodili.
@janaturbekova Ďakujeme za podporu a za priazeň 🙂

Jednoznacne kavu!!! 😝