Milí čajičkári prezraďte nám, aký čaj by ste si dali na ráno
Krásne ránko milé dámy, milé mamičky a milí čajičkári. Prezraďte nám, aký čaj z nášho nového radu by ste chceli ochutnať a prečo? Tento rad obsahuje 6 čajov a to: Maté, Puerh, Ginko, ktorým sekundujú zázvorové čaje s príchuťami: Acai, Baza a citrón. Najzaujímavejší tip, ktorý čaj by ste si dali a prečo, odmeníme práve týmito šiestimi čajmi. Veľa šťastia. Krásny začiatok nového týždňa 🙂
Jablko, škorica tiež zázvorový s malinami je super. Pijeme ich spolu s manželom každý deň, samozrejme medík nesmie chýbať.
Ja urcite zazvorovy,mam rada jeho oikantnu prichut a na chladne ranko je ako stvoreny 🙂 prijemne po vypiti zohrieva 🙂
Zabudla som dodať, Váš medovkový nesmie chýbať, samozrejme ich obmieňame, sú vynikajúce, hlavne teraz padnú vhod.🙂
Je začiatok nového týždňa, tak určite by som vyskúšala Maté - energiu a povzbudenie a to snáď potrebuje každý 🙂
Baza a citrón,,, tá zmyselná vôňa, by vo mne určite navodila náladu, chuť rozmýšľať ako vyplniť zmysluplne deň, nakoľko by ma dobil aj energiou
@majusqa77 áno, zázvorové sú pecka do tohto zimné počasia. My sme dnes v Poprade mali -15 🙂
ráno je potrebná energia, takže maté.... ale milujem aj silný zázvorový teraz v zime 🙂
Mam radaqj zazvorove aj Pur-Erh ale najviac by som chcela ochutnat Mate kedze ten som este nemala.
Dobre ranko prajem ja mam na hrnceku moje znamenia takze vodnara....je to moja najoblubenejsia salka z ktorej pijem dobry cajik ale aj dobru kavicku .....popradsky caj milujem a najradsej z tychto by som vyskusala zazvor a baza pretoze vsetko "bazove" je pre mna top 👍👍👍👍
Urcite by som zvolila ginko cajik, je dobry okrem ineho aj na prekrvenie koncatin a ciev a aj stimuluje pamatove bunky a dalsimi favoritmi by boli cajiky s prichutou zazvoru v spojitosti s inou prijemnou chutou, kedze v tomto zimnom a chripkovom obdobi su najlepsimi pomocnikmi prave zazvor na zahriatie celeho tela, dodanie energie a zahnanie prechladnutia a v kombinacii s medikom by som si najradsej ochutnala vsetky cajiky. ☕️☕😉👍🙏
Pre každého z rodiny by som volila iný 🙂 pre seba zázvor s citrónom lebo milujem chuť zázvoru..manželovi ginko nech si zapamätá vsetko co mu poviem hihi :D mate pre moju mamku, ktorá toho stíha veeeelmi veľa a pri terajšej návšteve vnúčat snáď ani nespi :D a puerh môjmu ockovi ktorému by sa hodilo par kileciek dat dolu 🙂 :D
Zboznujem cajiky,to je nieco pre mna.Dala by som si Pu-erh,hlavne kvoli postave,a urcite by som chcela ochutnat aj Mate,ten som este nepila.
Moja rodina miluje v tomto období zázvorové čaje. Predchádzame prechladnutiu a chorobám. Každý večer uvarím do 3l džbánu horúci čajík a večer si spolu posedíme a rozprávame čo sme prežíli cez deň. Čaj je neodmysliteľnou súčasťou našej rodiny. Všetkých nás zbližuje 🙂
Ja by som určite vyskúšala spaľovač tukov, keďže každý pondelok začínam diétu .... A mojim trom pokladom by som uvarila Maté, aby mali dostatok energie do školy. Už sa veľmi teším, kedy ochutnám popradské čajíky, lebo obaly majú krásne.
Z tychto cajov, ktore maju putavy obal, ma hned zaujal caj s Acai. Uz som parkrat narazila na toto ovocie, ale vzdy to bolo len v casopise alebo v televizii, nikdy nie nazivo 🙂 Viem, ze sa uz bezne predava v obchodoch, aj ked asi nie za ludovu cenu, kedze je zdaleka, ale este sme ho nemali.
Takze by ma zaujimalo, ako chuti a ci ho je vobec v caji citit.
A druhy v poradi, ktory by som skusila, by bol Mate. Z toho by urcite ochutnal aj manzel, pretoze ten zazvor zaciti aj v minimalnom mnozstve, ale tento by mi urcite unho presiel 🙂
Ja by som strasne chcela vyskusat Maté.
Ten vyzera byt uplne fantasticky a priznavam,ze mi ide na chut aj kvoli tomu,ako ho kocky,ktore cajiky testovali vychvalovali.Tak cakam,kedy sa objavi aj u nas a potom si spravime vlastne testovanie popradskych cajikov😉
Krásny dník Vám želám moj najoblúbenejší Ginko ! :* tá chuť je skvelá ďakujem Vám za tento čajík ale rčite rada ochutnám aj zázvorové či Maté :* ;) tea time
Rada by som vyskusala Maté, aby som dostala energiu a povzbudenie do dalsich dni stravenych so svokrou za zadkom 🙈.
Všetky by som rada ochutnala ale najviac ginko lebo som taký čaj ešte nepila tak ma najviac láka
Niet nad overený Pigi čaj, kopec citrónu a lyžičku cukru.... Ako za starých čias ;)
ja milujem Popradské čajíky a náš mladý 19 mesačný pán tiež obľubuje čajík banán čučoriedka, ráno by som si uvarila čajík maté na prebratie, ale sj ostatné čajíky so zázvorom sú super hlavne teraz v zime 🙂
Jednoznačne zázvor ❤
Milujem jeho chuť a ešte je super pre zdravie takže čo dodať mňam, mňam.
👏 👏 👏
ja mám rada z tých čajov tieto zázvor ten je tom a druhý je je zázvor a baza ten je super, ale všetky sú dobré nemám žiaden, že nie

Určite ginko,materska demencia dáva zabrať,treba troska naštartovať myslenie 😁😁