icon

Posledný deň s Popradskými wellness čajmi

marton_popradske
5. feb 2017

Krásnu nedeľu milé dievčatá. Mal som možnosť stráviť na Modrom Koníkovi 7 dní. 7 dní som prispieval, komunikoval a snažil sa Vám spríjemniť Vaše chvíle na tomto portáli. Ďakujem našej spoločnosti: Baliarne obchodu Poprad, za to, že som sa mohol kreatívne zapojiť z odddelenia marketingu a komunikovať tak náš vynikajúci čajový wellness rad. Ďakujem aj vám a prajem Vám krásne chvíle. Snáď sa ešte niekedy v budúcnosti budeme čítať a vidieť. Ak by ste mali akékoľvek otázky na naše čajíky, neváhajte navštiviť facebookovú fan page: Popradský, kde Vám určite na otázky v správach, alebo v komentároch odpoviem. Taktiež určite navštívte náš eshop: www.popradske.sk Prajem veľa lásky a radosti. S priateľským pozdravom - Jano Marton

Posledný deň s Popradskými wellness čajmi
irenaliza
5. feb 2017

@marton_popradske Ďakujem za supe týždeň, spríjemenenie môjho domáceho kolobehu a ešte raz Ďakujem za dnešnú výhru a určite Fb sleduje ako už dlhšie, super ste ste tu oli. Krásnu nedeľu prajeme

paulina111
5. feb 2017

aj ja Vam zelam krasnu nedelu a dakujem ze ste s nami na MK stravili tyzden, vzdy som sa tesila na vase otazky 🙂

marton_popradske
autor
5. feb 2017

@irenaliza ĎAKUJEM 🙂 Krásny deň

marton_popradske
autor
5. feb 2017
anka2103
5. feb 2017

Osobne velmi dakujem za informacie za posledne dni. Vela som sa dozvedela noveho a popradske caje vzdy boli a budu oblubene. Prajem firme este viac novych napadov a vylepseni a nam silny zazitok z pitia 😉 krasny dnik

marton_popradske
autor
5. feb 2017

@anka2103 ĎAKUJEME!

curcuma
5. feb 2017

Ďakujeme za týždeň plný informácií, tipov a samozrejme súťaží, prajeme veľa úspechov všade kde si to len prajete, Bratislava dáva pomyselným popradským čajom na zdravie Popradu 😉

marton_popradske
autor
5. feb 2017

@curcuma Ďakujeme

elisa7
5. feb 2017

Drzim palce celej firme, moje deti piju len Popradsky, ja som najnovsie ochutnala po predstaveni Pi caj milacik zazvor+baza, dostali sme ho ako darcek na kazdom sedadle 🙂 a musim povedat ze je to moja nova zavislost. Genialny.

marton_popradske
autor
5. feb 2017

@elisa7 tak to je povolená závislosť a ešte k tomu zdravá a chutná. Krásne dni. - J.

shilou
5. feb 2017

Škoda,že len 7dni,dost nespravodlive,kedze niektore su tu aj mesiac😨 Konečně niečo,co sa dá čítať už to aj končí.....Prečo nenechali až do Valentina aspoň?

shilou
5. feb 2017

JA by som mala jednu otázku. Neplánuje sa zberacia krabickova sutaz??

slavinka_kralinka
5. feb 2017

Pekný neskorý večer prajem,

ten týždeň tak rýchlo ubehol, marton_popradske?....škoda, bolo super tu s Vami súťažiť o vaše skvelé čajíky - zároveň ďakujem ešte raz za výhru sady wellness čajíkov, ktoré som mala tú česť vyhrať......🙂.......aleeee - oveľa oveľa vačšia vďaka za Vašu prácu, za Vaše skvelé čaje, ktoré sú s nami doma pri našom oddychu, pri chorobách, ale aj každú zimu nás krásne zahrievajú a bez nich nie je zima zimou......a hlavne sú naše slovenské.....zostaňte stále takí super......na zdravie s čajíkom od Vás......🙂