Vtipná súťaž o celý rad wellness čajov
Napíšte nám ktorý koník z tých troch na obrázku je najkrajší a prečo 🙂 Na obrázku sú: Koník z ranča, Modrý koník, Koňýk - spevák slovenskej kapely ZÓNA A. Najvtipnejší komentár dostane celý rad fantastických wellness čajíkov. Krásnu sobotu ešte 🙂

@marton_popradske ??? A nemalo vyhrat najvtipnejsie? Alebo aspon vtipne? No ok,silno subjektivna vec...
Pre mna osobne asi modry konik 😘 kedze som tu spoznala vela mamiciek ktore su uzasne osobky uzasne mamicky uzasne manzelky a rozdali by same seba pre potreby druhych 😘 je tu vela mamin s podobnymi problemami ako mam ja takze poradia z osobnych skusenosti vela je tu takych ktore maju podobne zaujmy ako ja takze cittim sa tu dobre 😉 dostala som tu sice aj velakrat na drzku za nazory v ktorych sme sa nezhodli 😄😄 ale vela z nich mi poradilo aj ked na to isli drsnejsie ale vysledok sa dostavil po case 😘 super stranka clovek sa tu dozvie kde sa ako rodi kde su ake zlavy na co si dat pozor vselijake novinky vychytavky... 😂 na modrom koniku to proste zije 😘
Tak pre mňa sú NAJ všetci traja. Prvý koník je NAJkrajší keď trávime voľný čas s deťmi v prírode a prechádzkou popri farme s koňmi. Druhý koník je NAJ, lebo mi už niekoľko rokov robí spoločnosť, zistím tu vždy všetko čo potrebujem, predám tu vždy všetko, čo my už doma nepotrebujeme, kúpim tu vždy všetko čo potrebuje a vždy keď si tu prečítam pár riadkov vo fórach....cítim sa lepšie, lebo viem že "v tom" nie som sama. No a ten tretí "Koňýk" mi tie voľné chvíle na modrom koníku spríjemňuje svojím hlasom 🙂
Pre mna je top modrý koník lebo vždy poradí, povzbudí a spravi deň krajším 😊
Pre mňa a moju rodinu je NAJ ten prvý koník, lebo je krásny a skutočný. V lete boli deti na podobnom jazdiť a doteraz na to radi spomínajú a syn ktorý má veľký strach z výšok, že v keď ideme na návštevu do paneláku ide iba tesne popri stene sa v sedla krásneho tátoša vôbec nebál a užíval si každú chvíľu.
Ten prvy - má taký kukuč " baby som tvoj"
@marton_popradske Tesim sa, vdaka 😀
Modry konik pre mna lebo teraz s tym budem vyhrat cely rad wellnes cajov...😉😘
Myslim....
Dufam.....
.........😀

Keby otazka znela,ze najskaredsi tak Konyk🙂
Keby najmodrejsi,tak Modry konik.
Ale najkrajsi je ten prvy-zivy tatos.
No jednoznačne modrý koník niekedy idem z príspevkov na ňom doslova ,,do kolien" 😂😂😂
Koňýik zo zóny A určite by kukal a skákal a erdžal kebyže túto súťaž vyhral. 😂😂
Kon ako kon,kazdy dobry na nieco ine 😀
Pre mna živý kôň je krásny tvor len ho treba krmit ovosom a modry konik na nom je hrba zien a krmia sa mudrymi radami od bab ktoré dobre radia a varia..a ten posledny ten nie je moj typ hihi 😁

@stellasweet áno 🙂