Vtipná súťaž o celý rad wellness čajov
Napíšte nám ktorý koník z tých troch na obrázku je najkrajší a prečo 🙂 Na obrázku sú: Koník z ranča, Modrý koník, Koňýk - spevák slovenskej kapely ZÓNA A. Najvtipnejší komentár dostane celý rad fantastických wellness čajíkov. Krásnu sobotu ešte 🙂

najkrajsi je modry. pretoze pritahuje najviac zien 🙂
Pre moje oci nie je pekny ani jeden....ale najvtipnejsia je urcite uz len samotna otazka😂😂😂😂
Na koníka rada chodím,
celý deň pri ňom robím,
zábava aj práca,
pri ňom čas sa rýchlo stráca,
modrý koník je pre mamičky hitom,
a pre mňa tiež jasným favoritom.
🙂
A mne sa najviac páči tretí Koňýk 🙂 A prečo? Lebo je zo všetkých tých troch je najdlhšie populárny - veď ktorý kôň sa môže popýšiť viac než 30-ročnou kariérou? 😎
A naviac, ten tretí spieva aj o nás tu na Modrom Koňovi:
"Žanetu očaril internet. Zabudla kde je reálny svet.
Všetci sú na niečom závislí. Konzumujú rôzne nezmysly.
Každý si chce mozog oblbnúť. Na svoj hlúpy život zabudnúť."
Ale zase, čo by sme bez toho Modrého robili, keď nás tu je toľko príšer nakope? 🙂
"Že vraj slabšie pohlavie,
jak nás ovládnuť každá vie,
oči pery sú ich zbrane,
aj teba jedna dostane,
je to hrozné s nimi žiť,
ešte horšie bez nich byť,
sú to krásne príšery,
peklo aj raj na zemi."
Ty brdo.. ten tretí konik sa na toho prveho aj podoba😀 takže neviem urcit víťaza 😀
Najkrajší koník je prvý pretože je živý . Je krasny🙂
Možno mám nejakú vadu zraku, ale podľa mňa sú všetky koníky úplne rovnaké 🙂
Azda nie som príliš smelá,
keď zapojiť by som sa chcela.
Punk nie je moja šálka čaju,
na koňa nevysadnem, nieto na ťavu,
ostáva mi modrý kôň,
čo zahojí rany, bôľ,
poradí, čo na večeru,
aj kde sú plienky lacné,
toľko z mojej krátkej básne. 😉
Mne sa najviac páči ten prvý. Keď sa naňho pozrem priponenie mi môjho spolužiaka zo strednej. Presne tak nosil vlasy.😂😂😂 ešte aj tie uši by mu pristali, mal vy ich namiesto rohov😂😂😂.
najkrásnjejší je prvý živý koník,a ten vtipný tretí hiooo banán je top 😀
Modry konik..Lebo v jednoduchosti je krasa aj keby bol s geometrickych tvarov stale je to konik zaujimavy pre deti aj keby bol mnohofarebny ,,,Nerazi oci jedna farba jednoduchost
Jeden Koňýk muzikant, je to fajer velky, osedlal si kona z ranča a siel s nim do telky 😀 zapacila sa mu dievka, rúča švárna deva, jedna pusa, druha pusa a otehotnela 😀 Isla ona na ineternet by vedela vsetko, co ma kupit a co papat, aby mala mliečko 😀 Objavil sa modry konik, registrovala sa..bola ze to radost velka, bola ze to fasa 😀 Precitala celu wiki, forum ba aj bazar, nadviazala priatelstva, porodu nebala sa 😀 Po porode, modry konik, stale kamos velky, tesime sa, ze ho mame, vsakze, milé žienky 😀
❤
Vyberám si tebaa..
koň z modrého neba :P.
Je to všetkým známa "firma",
vznikla o ňom už aj hymna.
Handry, obuv kupujem,
potom veľkosť ľutujem.
To by bolo na dnes všetko,
koniec svárom, koniec pletkom.
ou jéé..
(modrý koník mám rada, ale tak to tam super pasovalo...no nedaj to tam :D)
pozdravujem..
Z prvej som chcela napísať že prvý, živý.....Ale hovorím si Mirka, nebuď prchká...nedaj na prvý dojem a predsa len, dali ho na celú šírku, kým tie dva ďalšie obrázky sú menšie , asi chú aby vyhral (tomuto sa hovorí podozrievavosť ženy, ktorá je na koňovi už plno veľa rokov)...Tak som sa zamyslela....a pustila si zopár songov do Zóny A , taktiež v hlave zalovila a pripomenula si zopár nezabudnuteľných diskusií na našom modrom koňovi....a tak songy aj diskusie boli/sú humorne také krásne (hlavne v období prázdnin našich puberťakov), že tu máme silný boj o prvé miesto.... Takže nakoniec za mňa v štýle Eniky Beniky ( vďaka dcérka, že si mi pripomenula slová), to predsa len vyhral nakoniec ten živý kôň....A to je koniec mojej dlhej úvahy a odpovede. :D..
Noooo...tak Zona A to bolo za mojich mladych čias celkom fajn....😇....analýza dokázala , no vlastne ani nič🙂 ale chytlave to bolo a aj je, priznavam ze si pospevujem🤰 takze koňo nech je Koňýk keby vedel že je v čajíčkovej súťaži....no nevie, neviem Janči😉
mne sa najviac paci modry konik, nepyta jest,nepotrebuje ziadnu staroslivost,da sa na nom vela zasmiat,vzdy sa tam nieco nove dozviem,modry konik je jednotka s velkou hviezdickou,tak trochu zavislost🙂 ani den si neviem bez neho predstavit aj moj syn sa ma uz pyta:mamina bola si na konikovi😅?

Neviem, či sa ešte hrá, nechce sa mi hľadať tu, či niekto vyhral, ale: Koňýka z tvrdým Y som diskvalifikovala z hry, bo to jednak človek a po druhé sa mi na koňa nepodobá. Koník modrý, to super portál, ale živý je živý. Takže za mňa ten prvý pejko vyhráva.
No tak najprv ma napadla hra na cvičenie pozornosti pre moju predškoláčku - "nájdi co najviac spoločných znakov", ale potom som ju z ucty k spevákovi radšej nezrealizovala.
Živý kôň je síce sympatak, ale odkedy sa kôň podo mnou splasil a ja som sa lúčila so životom visiac na jeho hrive, nemôžem mu dat lajk.
Spevák nikdy nepatril k mojim favoritom, no a Modry Konik? Nikdy by som si nebola pomyslela, ze take modré čudo sa stane súčasťou môjho života - bol pri každom mojom otehotneni aj pôrode, naučil ma hackovat čiapky, našiel mi dobre priateľky a vdaka nemu som mohla spoznať nikdy nekončiacu "rozmanitosť ženských pováh", ja sa ani nečudujem mužom, ze častokrát nevedia ženy pochopiť. Aj ten chudák kôň z toho zmodrel

Najkrajsieho ste tam nedali 🙂 Toho mam doma 🙂 Uz 7 rokov a som stastna, ze ho mam :D NAJKRAJSI A NAJLEPSI MANZELIK MOJ 🙂
Za mna vyhrava prvy konik, spominam si na vtip :
Stretnu sa dvaja kamarati a zacnu hovorit o svojich zenach.
„Moja manželka chce schudnúť, tak začala jazdiť na koni“
„A výsledok?“
"Fantastický, za mesiac kôň zhodil 10 kilo!!!“
Jednoznacne modry konik 🙂 .... Sama este nie som matka ale vdaka modremu koniku viem co si mam obliect viem co navarit viem ako vyzeraju kiahne co najrychlejsie zabera na chripku a kopu inych veci ... Modry konik je proste TOP
Och ešte ma niečo napadlo:
Nebuď hlúpa a vyber si koníka, modrééého.
Čo necítiš, srdce ti piští, pre nééého.
Prečo vymetáš stajne, parky, kríky a hľadáš ho,
Chabú, smiešnu náhradu za ného.
Modrý koník ten je naj, bez neho by predsa toto všetko ani nemohlo byť. Súťaže a rôzne zaujímavé témy, nové priateľstvá. To všetko robi modrého koníka výnimočným.
@melesmeles Blahoželáme k výhre 🙂
Pre mna je najkrajsi prvy konik z ranca,lebo je to nadherne stvorenie ale posledny koňyk ma pobavil najviac 🙂
My to mame v rodine podelene.Takmer kazdy clen si identifikuje toho svojho kona.
22m syn pozna kona z farmy. Natesene erdzi 🙂
Ja (mat) poznam kona modreho. Natesene sutazim 🙂
On (tato) "kona" z kapely ...
Najmladsi 14 dnovy clen domacnosti sa zatial nepridal k nikomu do dvojice 😉

Najkrajší je Koník z ranča, na ktorom by som si rada zajazdila.
Modry koník mrzne,
A na Koňykovi treťom jazdiť hahaha 🙂 sympoš no môj manžel je omnoho krajší :D