icon

Zabúdate? Je čas vyhrať čaj GINKO

marton_popradske
31. jan 2017

Ako masírujete svoje mozgové bunky milé dámy? Viete o tom že ginko posilňuje myseľ a prekrvuje pamäť? Ginko je vlastne najstarší strom na svete a domov má v Číne. V osemnástom storočí sa dostal do Európy. Jeho plody obsahujú, čo žiadna rastlina na svete a to: ginkgolides. Tieto látky majú ochranný účinok na bunky ľudského organizmu. Ginko posilňuje cievy a revitalizuje činnosť v mozgu. Zlepšuje krvný obeh, a zabraňuje vzniku krvných zrazenín. Chceli by ste ho ochutnať? Máte nejakú vtipnú príhodu so zabúdaním? Tej najvtipnejšej odpovedi pošleme práve Ginko.

Zabúdate? Je čas vyhrať čaj GINKO
Strana
z3
kristinka86
1. feb 2017

Zabudnúť si umyť zuby a prísť na to o 11 je úplne v pohode. Ísť na nákup bez zoznamu, veď len 3 veci potrebujem a kúpiť 10 iných a tie tri nie, to je klasika. Ale zabudnúť si prst v šuflíku a hlavu v skrinke nedokáže veľa ľudí. Mne sa to už stalo a bolelo to ako šľak. 😀
Tak pekný deň prajem!

aadrika
1. feb 2017

Neviem, ci je to vtipne ale popri mojej materskej demencii sa mi raz podarilo zabudnut vyzdvihnut dieta zo skolky :D nastastie pani ucitelky asi po 1,5 hodine co som nechodila tak mi zavolali ze co sa deje, ci som v poriadku ze som zabudla prist pre syna ....tak som tak rychlo utekala pre neho, ze asi aj rychlovlak bol pomalsi ako ja :D

krokodilkajmanka
1. feb 2017

Ja zabúdam stále, takže fungujem na mobile na plánovači 🙂 v náš svadobný deň som zabudla na závoj 🙂 nemala som ho na obrade, až tam som si uvedomila, že mi niečo chýba 😀 , ale tak, hovorím si, nevadí.... poobede sme sa boli fotiť, a keď sme dorazili do nákupného centra, zas že ... kde mám závoj?! 😀 no nevadí.... večer zábava v plnom prúde, kamošky mi nasadili závoj!!!, že aspoň ho skúsim... no pripitá partia sa rozhodla, že ma hodí do bazéna, a tak sme závoj roztrhali 😀 tak hoci som ho na svadbe nemala, mám ho doma na pamiatku 😀

cilkajanka
1. feb 2017

Môj muž často zabúda. (alebo žeby to robil naschvál?) O mne hovorí, že mám pamäť ako dinosaurus. Odkedy sme spolu, mu sľubujem, že mu kúpim a vysadím do záhrady ginko. Už asi prestal veriť, tak je načase mu sľub splniť... 😀 aspoň čajom!

kittyjuliette
1. feb 2017

Na materskej som vyse roka a za ten cas zial mam pocit vacsina mojich mozgovych buniek total odumrela,alebo minimalne prepla to setriaceho rezimu,lebo bez diara a pripomienok v telefone zabudam total na vsetko🙈Ale tak snazim sa,ked je cas aspon citat,sem tam nejaka ta krizovka,az neosprostiem nadobro...😂

simik_ba
2. feb 2017

Uz som aj zabudla, co som chcela napisat ;)

tina1992
2. feb 2017

Tych vtipnych by bolo.. Ale ak smiem..tak raz vecer..ja nachystana v posteli.. Cakam manzela v sexi pradle kym vyjde zo sprchy a ideme na vec.. Lenze on vysiel, posiel do obyvacky(ja ze po hracky), a on ti na gauci zaspal... Ech to ginko by sa mu hodilo, alebo aj mne, ked musim mysliet za nas oboch. 😁 a ja som potom zaspala tiez.. Ved kolko krat sa uz len mozem dobre vyspat, ked mala je u babky.

vanessska1606
2. feb 2017

U nas vecne zubuda manzel penazenku, mobil a kluce od auta. Moj manzel vtedy este moj priatel ma mal rano zaviest do skoly. Pekne som sa vychystala do skoly a ked tu zrazu priatel zahlasi: Nemozem najst kluce!!! Prehladali sme snad cely dom a kluce nikde. Po hodine zufaleho hladania ma nahodou napadlo pozriet pod vankus. A neuverite: tramtadada kluce boli tam. Do dnes si nie je vedomi, kedy tam tie kluce dal. Samozrejme som sa na vyucovanie nedostavila na cas. Tak pruser 😂😂😂 a to ma donutilo k tomu aby som mu na jeho meniny kupila velmi prospesny darcek a to klucenku ktora reaguje na piskanie. Od vtedy po dome piskame ako sialenci 😂😂😂 no co, ked musis, tak musis 😄 druhy krat stratil penazenku hladal ju v 2 dedinak a penazenku nenasiel samozrejme to nahlasil na policii lebo tam mal vsetky doklady kreditku, proste vsetko. Prisiel domou cely v strese a o chvilku trlefonat. Volala mi sestra ze jej volala svagrina ze si moj muz zabudol penazenku u nej v obchode v regaly. Chapete??? Ma viac srastia ako rozumu 😄😄😄

dodka25
3. feb 2017

Na mne sa manžel vždy smeje. Hneď ako zámknem dom hľadám mobil, kľúče a peňaženku. Samozrejme väčšinou sa vraciam od auta a idem si po mobil alebo peňaženku. 🙂

veronikahel
3. feb 2017

z rodiny... teta... vychystana do mesta, nakup, posta. vsetko potrebne, vratane peňaženky, dokladov, mobilu si nachystala do malej tasky. isla na bicykli. stretla znamu, pokecali, isla do obchodu, smerom k pokladni zistila, ze nema tasku. vybehla rychlo k bicyklu a taska na nom nebola. tak hned smer policia, banka, mobilny operator, nahlasenie straty. vsetko obehala a vratila sa domov. hadajte, co nasla v chodbe ☺ tasku ☺

livinka1111
3. feb 2017

Inak, to zabúdanie to je teda vec.. Včera vyložím mobil z kabelky na stôl, kabelku mám na kolenách, otvorím vrecko, kde mávam mobil a stres, panika, že preboha, kde som ho nechala, normálne ma až pot oblial... Potom pozriem a mobil na stole... a tiež zážitok, keď v práci vytáčam namiesto telefónneho čísla rodné číslo klienta a čudujem sa, prečo nezvoní...

Strana
z3