icon

Zabúdate? Je čas vyhrať čaj GINKO

marton_popradske
31. jan 2017

Ako masírujete svoje mozgové bunky milé dámy? Viete o tom že ginko posilňuje myseľ a prekrvuje pamäť? Ginko je vlastne najstarší strom na svete a domov má v Číne. V osemnástom storočí sa dostal do Európy. Jeho plody obsahujú, čo žiadna rastlina na svete a to: ginkgolides. Tieto látky majú ochranný účinok na bunky ľudského organizmu. Ginko posilňuje cievy a revitalizuje činnosť v mozgu. Zlepšuje krvný obeh, a zabraňuje vzniku krvných zrazenín. Chceli by ste ho ochutnať? Máte nejakú vtipnú príhodu so zabúdaním? Tej najvtipnejšej odpovedi pošleme práve Ginko.

Zabúdate? Je čas vyhrať čaj GINKO
shilou
31. jan 2017

Doteraz nechápem ako som mohla zabudnúť na to, že máme psa.😍

majah212
31. jan 2017

Myslim, ze vsetky matky akosi zabudaju ;) resp. Myslia na tolko veci, ze im tie menj podstatne vypadnu z hlavy ;) napr.datum narodenia vlastneho dietata na urade (mam zatial jedno)kedy mi musela pani uradnicka poradit alebo blahozelat na novy rok vsetko dobre pocas roka 2018 a pod. 🙂

magdicka111
31. jan 2017

Dobry vecer rada by some ho vyhrala pre mojho Mandela aspon by as nemohol vyhovarat a konecne by urobil co slubil.

mooonika1975
31. jan 2017

tak zabúdania u nás toľko, že neviem čo vybrať 🙂

Chodila som externe na vysokú školu, mávali sme to v týždenných sústredeniach. Tak ako vždy som sa pekne zbalila a vybrala mimo mesto do školy.
Prišla som tam, spokojná, že som prvá, sedím, sedím , čakám a potom ma vyviedli z omylu, že škola začína až o týždeň.
Som totiž pravidelne chodiaca neskoro, všade , kde sa len dá.... Tak som sa tešila, že aspoň raz som načas. Bohužiaľ.
Samozrejme o týždeň som tam šla znova, ale v mojich starých šľapajách , zase som prišla neskoro 😀😀😀.

martina374
31. jan 2017

Tak v poslednej dobe sa mi stáva že zabúdam na hocijaké maličkosti čo som chcela urobiť,preto si občas keď nezabudnem 🙂 zapíšem na papierik,že čo som chcela. Ale raz sa mi stala taká príhoda, že som išla dať prať veci do práčky. Neviem,kde som mala hlavu, normálne nakladám prádlo do práčky, zatvorím dvierka, zapnem do zástrčky a stlačím gombík. Po pol hodine ma napadlo, že ja som k tomu prádlu nedala žiadny prášok 🙂 Proste sa to pralo len v čistej vode. Tak keď som si na to spomenula tak som musela isť prerušiť program na práčke,aby som tam vsypala prášok. 🙂

lucka527
31. jan 2017

@marton_popradske keby len usmevna bohuzial aj pravdiva 😂

mija5252
31. jan 2017

Prihod by sa naslo celkom dost a vacsinou sa deju ked sa ponahlame 😅 tak napriklad utierky namiesto toho aby som nahadzala do pracky tak som v rychlosti nahadzala do umyvacky riadu. Samozrejme pekne pozapinala a ked som bola v meste tak som sa pekne nad tym pozastavila 😝

greta123
31. jan 2017

Najhoršie je, keď sa vrátim z obchodu a zistím, že som nekúpila, čo mi najviac chýba a musím sa vrátiť naspäť, no kto nemá v hlave, má v pätách, čo už, človek zabúda🙂

mixa111
31. jan 2017

Ked som upratovala spálňu, položila som priateľov mobil na posteľ a zabudla nan. O nejakú chvíľu som išla prať posteľne prádlo, tak som ho vyvliekla, zmotala dokopy, hodila do pračky a dala prať. Akurát sme sa chystali von, keď priateľ nevedel nájsť telefón a ja som si vôbec neuvedomila, kde by mohol byť. Až ked sme ho prezvonili a bol vypnutý, mi doplo, že bude v pračke 😀. Našťatie to prežil - predsalen to bola Nokia 😀, len sme museli obetovať kilo ryže na vysušenie.

onmaria
31. jan 2017

Moja prihoda, ako sa da zabudnut aj vo sne..spala som, snivalo sa mi, ze mam vziat telefon a zapnut ho. tak som ho vzala, vytukala pin..na telefone napisalo, zly pin, zadajte este raz. tak som zadala druhy i treti krat a opat zle. oznamilo mi, zadajte svoj puk prosim..ten som tiez nevedela. tak som polozila telefon na stol.. a hadajte co?! rano som sa prebudila, telefon bol na stole a na nom svietilo "zadajte svoj puk prosim"..takze akoze ja som spala, mne sa snivalo a ja som to dokonca aj robila. samozrejme, aj vo sne som ten pin zabudla. tak som rano rychlo hladala obal od karticky s pukom 😀 no soooooou, co vam poviem.

lucinka10011
31. jan 2017

Ja mam 28rokov ale zabudam v poslednej dobe furt asi fakt by som.mala byskusat ginko mozno mi to fakt pomoze 😝

daniela_1_
31. jan 2017

Ja som majster v zabudani takze sa snazim neustale vsetko pripominat. Naposledy som zabudla termin u zubara a namiesto toho som sla o den skor zubar na nestastie nerobil tak som precestovala zbytocne 2 dni...

vejinka
31. jan 2017

po precitani vsetkých pribehov mi padol kamen zo srdca.. a ja ze uz nacisto osprostievam ked zabudam kde mam bryle..a oni su stale na ociach...ked zabudam ako sa mi deti volaju...vymenujem synovca obcas neter..a to mam dvoch chlapcov :D a minule som za ruku zobrala celkom ine dieta ako to moje..ze pod uz domov sa ucit ..kuka na mna ako puk...kuknem lepsie..mala som zarosene okuliare ..bo sak zima...a ze sorry chlapec..nevies kde je Erik? :D

majadom
31. jan 2017

Ja som prave zabudla, aku vtipnu prihodu som chcela napisat🙂

beatabuckova
31. jan 2017

No áno.... so zabudaním máme problémy asi všetky matky...🙂 Ja som už na príhody aj zabudla ,ale nikdy nezabudnem na to,ako sa v lete kľúče od auta hľadali... Vyšli sme s deťmi von, chystali sa na návštevu a ja nie a nie nájsť svoje kľúče od auta...Hľadala som už aj v chladničke,ale kľúče neboli,tak som musela zalarmovať muža,ktorý má stále druhý kľúč pri sebe ( asi vie prečo 😉 Po pol hodinke prišiel a kukal na mňa "ako puk" ... Hovorím čo ti je,však daj kľúče a potom si svoje pohľadám. Jeho reakcia : Nemusíš nič hľadať,veď ich máš v ruke. Nuž , celý čas som tie nešťastné kľúče držala v rukách a zároveň hľadala.... a to ešte ani stará nie som, čo bude vekom ....jaaaaj, bože...😀

kvetinka75
31. jan 2017

ja pravidelne niečo hľadám, raz chleba, ktorý som kúpila (sem-tam ho nájdem v chladničke)
mobil, klúče, vždy si poviem sem to dám nech nezabudnem kde to je a potom to hľadám

bubloska135
31. jan 2017

No ja pravidelne zabudam snovi obut topanky a on az vo vytahu skoro dole krici na mna maminka maminka topanocky.....tuto zimu uz asi 4 x ach jaj 🙂 ale na to asi ani ginko nepomoze 🙂

dankaa78
31. jan 2017

jemine a kóoooľko😅 ...naposledy smer práca,..odstavím auto a obe deti vzadu😅

ask
31. jan 2017

....aka bola otazka?😎😉

malajezibaba1
31. jan 2017

Doteraz si pamätam zažitok zo základnej, vlastne aj mame som ho priznala len teraz nedavno po rokoch .....ako som dostala prvý PC, nevedela som sa dočkať domov ... Bol to zrovna deň keď sa konala súťaž Hviezdoslavou kubin ....samozrejme ja som hrala ,,super mario,, len 5minut a mozno teda aj 5minut krat nieeeekolko...najprv som zabudla kolko je hodin a netrvalo dlho a zabudla som aj ze som niekam mala isť ....tam sa moja kariera zábudlivca začala a dnes, už ako mama vidim že karierny rast má neobmedzene možnosti a netreba naň ani žiadnu špeci tlačenku...........PS: hrdo hlasim ze dieťa som nikde nezabudla (klop-kllop)

melesmeles
31. jan 2017

Ja som uz skoro 5 rokov doma s detmi na materskej. Povedzme si uprimne, je to viac nez dost! Cely moj den sa toci okolo deti. Cikanie, kakanie, spinkanie, papanie...clovek zabudne aj no to ze existuju aj ine veci na svete. Jedneho pekneho dna som potrebovala vypocitat 2,50 eur x 5=??????? NIC absolutne zatmenie😲 Bola som zo seba zhrozena. Normalne som ZABUDLA pocitat. Katastrofa😅

bibyke
1. feb 2017

Aj ja zabudam a naposledy sa mi stala taka prihoda.. kazdy vecer pred spanim robim malému kakao do flasky,ktoru ma na urcitom mieste v skrinke..no a rano vstanem ze si zalejem kavu mliekom a nacate mlieko v chladnicke nebolo.. Tak reku zle si pamätám, otvorila som nove mlieko..poobede odkladam riad z umyvacky,otvorím skrinku a tam pozera na mna krasne teple mlieko,ktore som vecer zabudla vrátiť do chladničky a namiesto toho som ho vlozila do skrinky 😀

bibyke
1. feb 2017

Este minule sa mi stal taky trapas,boli sme v obchode s muzom a vzali sme si iba taky kosik do ruky,zaplatili za nakup a isli k autu. Ja samozrejme s prázdnym kosikom v ruke😀 Zabudla som ho odlozit pri odchode z obchodu.. takze ako vidite zabudam dost casto, ten cajik by sa mi fakt zisiel🤔😅

marton_popradske
autor
1. feb 2017

@ninaj24 BLAHOŽELÁME K Výhre... a ďakujeme všetkým vtipným komentárom!!!

marton_popradske
autor
1. feb 2017

@sonda1 super!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

ninaj24
1. feb 2017

@marton_popradske dakujeeeeeeeeem ☺️☺️☺️☺️

martinkaha
1. feb 2017

Máme 4 malé deti. Vždy, keď niekam prichádzame, máme plno vecí, oblečenia, hračiek, kozmetiky... Čiže, keď balíme a nakladáme do auta, tak sme úplne plní, deti majú tašky pod nohami, v kufri je kočík a batožina, ja sa ledva vopchám k igelitkám. 🙂
Tak sme raz odchádzali po týždňovom pobyte u mojej maminky. Veľké srdcervúce lúčenie nás neminulo...ešte polievočku a rezne pribalila...ešte na koláčiky si spomenula, kompótik, lekvárik..., aby sme snáď ďalší mesiac nemuseli hladovať.
Kóóónečne sme sa viezli dole výťahom natrieskaným deťmi, nalodili sme sa do auta a hybaj radšej rýchlo preč, aby si snáď mamka ešte na niečo nespomenula.
ÁÁÁLE na prvej zákrute mi zvoní mobil! Je to mamka a vraví, že sme si niečo zabudli. Nejak nerozumiem cez rádio a spev detí. Tak mi opakuje: "Zabudli ste si v obývačke malého!"
Ok. Auto sme otočili a šup naspäť. Vybehla som hore k maminmu bytu a už mi podáva nášho 3-mesačného Lukáška spiaceho vo vajíčku...
No, ako sa hovorí, boli sme - Rodičia roka! 😀😀😀😀😀

sabusik321
1. feb 2017

No máme riadnu príhodu. Bola som na strednej... zo školy som chodila tak o 15tej. Mamka bola ešte v práci. Odomkla som dvere a zrazu všade dym, riadne som sa zľakla..vbehla som do kuchyne a čo nevidím...mamka uvarila zemiaky, spravila kašu, no sporák nevypla len stiahla na nižšiu teplotu, ked odchádzala do práce. Zemiaky čierne ako uhoľ :D hlavne, že sme nevyhoreli. potom sme ešte dva dni vetrali...takže v prípade výhry jej tento čaj s radosťou darujem 🙂

livinka1111
1. feb 2017

Fuuu, v poslednej dobe mám pocit, že zabúdam čoraz viac. Normálne u mňa fungujú lístočky, aby som nezabúdala... Takže tento čajík by mi hádam aj prospel. 🙂

aluxka
1. feb 2017

Ja som chcela ísť na nákupy do mesta, zodpovedne som si napísala zoznam chýbajúcich potravín, obliekla som sa, obula, zobrala kabelku, telefón a išla som k autu. No zabudla som si svoj zoznam tak som v rýchlosti položila telefón na strechu auta, rýchlo hladala v kabelke klúče od domu, otvorila som si, zobrala papierik, sadla do auta a veselo som si šoférovala spokojná sama zo sebou ako som si krásne spomenula na chýbajúci zoznam pretože by mi ako obyčajne 3/4vecí chýbalo. A kde odletel môj telefón počas jazdy??? Neviem dodnes 😀😀😀