icon

MEGA súťaž - POWER ženy - ktoré 3 z Vás to budú ? 🙂

dusanplichta
30. jún 2016

Milé mamičky a žienky ! Stále sa tu medzi vami nájdu,ktoré ešte nevyskúšali naše výrobky. Musíme to napraviť.
Napíšte nám tri veci,ktoré by ste radi od nás vyskúšali a prečo 🙂
My z Vás v nedeľu vyberieme 3 šťastné výherkyne ! Myslím,že to stojí za to 🙂
vyberajte z http://powerlogy.com/

MEGA súťaž - POWER ženy  - ktoré 3 z Vás to budú ? 🙂
majakk
1. júl 2016

kokosovú kávu, lebo milujem kávu a mam rada nové chute, kokosové maslo, lebo deti maju radi chlebík s masielkom a a morning mix, nech sa nastatujeme do nového dna 🙂 🙂

wewussh
1. júl 2016

@dusanplichta nooo nic neodradilo 🙂 leeen som xatim neskusala ani newim preco 🙂 ked nieco ropobit tak slnecnicovy zvykneme ale skor maslo ;) ..

chevron
1. júl 2016

@dusanplichta jasne, kvalita je najdolezitejsia, ja myslim ze uz sme sa naucili platit za kvalitne suroviny, mimo toho v dnesnej dobe su aj nekvalitne postupne drahsie a drahsie. A sri lanka je super volba, ku mne sa dostáva kokosovy olej z Bali z pristavneho mesta padagbai, toto leto som si sama skontrolovala ako sa olaj vyraba atd, no musim povesad ze je to velka parada vidiet a potom vediet, ze to co konzumujem v sebe má len prirodne zlozky . Drzte sa kvality 👍🏼👍🏼

winnerka
1. júl 2016

Ja by som veľmi chcela vyskúšať ghee maslo, lebo som leniva si ho vyrábať podla receptov , ktoré tu dávaju akčné a podnikavé maminky, mornings mix, pretože ráno nemám cas na poriadne a komplexne jedlo, kazdy den cvičím a vždy ranajky riešim max . Bielym jogurtom alebo protakom. No a samozrejme bio panenský kokosový olej od vás, lebo mam od inej firmy, nuž ale kedže si radi s mužom doprajeme power coffe od vás , radi by sme to mali komplet aj s vašim určite kvalitným produktom.
Inak veľmi Vám fandím, nakoľko zdravá výživa je posledný rok moja velka kamarátka a aj vďaka vašim výrobkom som zhodila na vysnivanych 50 kg, ktoré som mala naposledy na ZŠ. P.S. vaša kava je jednou z najlepších , ake sme mali možnosť piť ci uz v kaviarňach alebo na našich potulkách svetom. Nech sa darí
Adri

sirep
1. júl 2016

No tak ja by som rada vyskúšala GHEE - maslo bez laktózy, bielkovín a vody. Už roky sa pokúšam vyhýbať produktom bez laktózy, na varenie používame len kyslé smotany, jogurty nejem vôbec, pretože mi mliečne výrobky spôsobujú tráviace problémy. To, že trpím neznášanlivosťou laktózy nemám lekársky potvrdené, keďže gastroenterológ mi bez akéhokoľvek určovania diagnózy jednoducho povedal, že ak mi spôsobuje sladké mlieko problémy, mám konzumovať kyslé... toľko k nášmu zdravotníctvu. Preto by som rada vyskúšala bezlaktózové maslo, lebo milujem maslo a obyčajnému maslu sa vyhnúť dokážem len ťažko. Bolo by fajn objaviť potraviny neobsahujúce laktózu a k tomu skvele chutiace...

ivankajar
1. júl 2016

Dobry den pretoze ste pre MNA uplna novinka rada by som vyskusala kosovy olej, maslo a organicku kavu. Rada skusam nove veci a to to by bolo aj pre rodinku super zazitok

dusanplichta
autor
1. júl 2016

@stepanka274 no uplne nemusite, ale treba si vediet vybrat...inak berte to skor pozitivne...usetrite si tak vela problemov o ktych vela ludi netusi a prejavie sa potom v starsom veku ...

dusanplichta
autor
1. júl 2016

@ivankajar super tak pozrite si nasu stranku co vsetko mame...nic z nasich produktov ste este nikdy nejedli ?

dusanplichta
autor
1. júl 2016

@sirep toto vam to vie naozaj vyriesit. A je lahodne, verim, ze sadne

adelita37
1. júl 2016

dobry den,ja by som rada vyskusala ghee maslo,mandlove maslo a kokosovy olej...

nice202
1. júl 2016

ja by som chcela vyskusat vsetko 🙂 😎

dusanplichta
autor
1. júl 2016

@winnerka waav tak to dakujem za feedback, sme radi. Kasa a mandlove maslo by sa vam zislo asi k tym ranajkam ...uvidime ako vyzrebuejeme🙂

dusanplichta
autor
1. júl 2016

@chevron dakujem ano suhlasim 🙂

dusanplichta
autor
1. júl 2016

@majakk ja by som to na chlebik az tak ale nedaval 🙂 skor do tej kase, alebo gulky im z toho heheh na chlieb klasiku pravu , alebo ghee

ivankajar
1. júl 2016

@dusanplichta pozerala som este ... No vazne uvazujem o kokosovom oleji

irenaliza
1. júl 2016

krásny večer, musím sa priznať, že ja som ešte neskúšala nič. a prečo? ani neviem, nejako som nemala odvahu na nové veci a asi sa vďaka týmto dňom a super informáciam polepším. veď som mamina a mám 4 dcérky, tak asi zlepším jedálniček. A ak by som si mohla vybrať čo chcem vyskúšať tak asi Organic Espresso SOUTH ARABICA a prečo? lebo milujem kávu a pijem dosť a tak možno táto zdravšia verzia by bola vhodnejšia pre moje zdravie a potom maslo GHEE a mandĺové maslo- bolo by super k raňajkám mojich dcér, chcela by som vyskúšať chuť a ako sa rozotiera a hlavne či bude chutiť mojim dcérkam a mne a manželovi, lebo on už dlhšie hovorí, že by bolo vhodné niečo robiť s jedálničkom a zložením, ale ja nemám odvahu experimentovať, tak možno vďaka Vám to skúsim. ďakujem, že sú tieto dni a nové vec. Krásne leto.

greta123
1. júl 2016

Veľmi rada by som vyskúšala niektoré Vaše super potraviny: Organic Espresso, Power Coconut, Cacao almonds🙂) 🙂vopred ďakujem🙂) 🙂

martina374
1. júl 2016

Keďže som o tejto značke ešte nepočula rada by som vyskúšala jej výrobky aby som vedela o čo prichádzam 🙂..vyskúšala by som MORNING MIX, POWER MCT OIL a GHEE MASLO. Ďakujem 🙂

alula100
1. júl 2016

ja by som rada vyskúšala ORGANIC EXPRESSO,SMOOTH ARABIKA a POWER COCONUT

stepanka274
1. júl 2016

@dusanplichta veru ze je to vyzva, prilezitost na nieco nove sa dozvediet a aj konzovat

vepyovas
1. júl 2016

Tato sutaz je asi o mne 😀 Totiz este nikdy som nevyskusala nic z vasej stranky, i ked vas za posl. par tyzdnov sledujem na fb 🙂
Urcite by som skusila 100% kokosovy olej, nakolko ho denne pouzivame a je to u nas nedostatkovy tovar 😀 A nakolko milujem vonu kavy, urcite by som rada skusila Smooth arabica. A do tretice vy som konecne ochutnala tak velmi ospevovane ghee maslo.
Pekny vecer 😎 🙂

zutyka
1. júl 2016

nepoznám túto značku, ale keďže mám rada kávu, rada by som vyskúšala Organic Espresso, Extra panenský za studena lisovaný BIO kokosový olej a Mandľové maslo. 😉

denca76
1. júl 2016

Mam rada kokos a rada by som ochutnala kokosovu kávu,morning mix pretože nieje čas kedy si spraviť pre seba ked sa točim okolo deti a tie maju prednosť 🙂 a kokosový olej .
Nič z vašej ponuky nepoznám ale však o tom je život treba aj skúšať niečo nove 🙂

martinkaha
1. júl 2016

Rada pečiem pre rodinku,
preto by som na hodinku
odkráčala do kuchyne
a upiekla niečo iné...
Z kvalitných surovín od Powerlogy
použila by som pravé organické kakao,
už dlho ma lákalo! 😉

Kokosový olej jeme každý deň,
varím, natieram, pečiem, s ním len.
Kokosák od Powerlogy porovnala by som rada,
možno by som už iný nikdy nekupovala. 🙂

A na mandľové maslo veľmi som zvedavá!
Určite by som sa doň hneď zamilovala! 😀
Zdravé a veľmi chutné zároveň,
určite zdvihlo by jedál našich úroveň! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jarnicka
2. júl 2016

Bola by to super nova skusenost s Vasimi vyrobkami radio otestujeme kokosovy olej Maslo ci kavu. 😀

zoizoi
2. júl 2016

Tak to je skvelá ponuka, vyskúšať vaše výrobky. 🔝
Musím sa priznať, že som o nich nevedela. Niečo som postrehla tu na modrom konikovi cez konik_testuje a mamičky boli spokojné a tiež teraz cez dni POWERLOGY.
Rada by som vyskúšala 100 % BIO Organic Espresso s intenzívnou chuťou bez kyslosti. Podľa recenzií na vašej stránke sú ľudia nadmieru spokojný a inú kávu už nechcú. Doteraz sme kupovali len mletú, ale čítala som, že len pri čerstvom mletí tesne pred prípravou kávy si káva zachováva svoj plný potenciál. Bol by to zážitok a aspoň by som konečne vyskúšala náš mlynček, ktorý máme už vyše 2 roky odložený v skrinke. 😄
Ďalší produkt, ktorý ma veľmi zaujal je CACAO ALMONDS 🔝
BIO mandle v 77% tmavej čokoláde Fino de Aroma sladenej cukrom z kokosových kvetov. Znie to úžasne a láka ma to ochutnať. 😋
Milujem takéto zdravé sladkosti v praktických zipovitých baleniach, ktoré si môžem vziať všade so sebou. 💕
Tretím produktom nieje nič iné ako POWER MCT OIL 400ml
A prečo? Lebo je 6 krát silnejší a rýchlejší ako kokosový olej
stimulácia mozgu a optimálny mentálny výkon. Priama podpora spaľovania tukov a ľahké trávenie bez záťaže. Rýchla a zdravá energia pre šport vďaka nízkej metabolickej spotrebe kyslíka. Bez vôňe a zápachu, vhodný do nápojov (káva, čaj, smoothies) a jedál (raw, pochúťky, koláče, sushi, kaše, šaláty). 🙂
Chválim vašu peknú a hlavne prehľadnú stránku. Páči sa mi, že uverejňujete aj recenzie zákazníkov. 😉

baklik
2. júl 2016

zaujimam sa o zdravu stravu a hoci kokosovy olej a ghee uz patria do beznej vybavy mojej kuchyne, este som nevyskusala tieto vyrobky pod vasou znackou. a preto by som ich rada porovnala s konkurenciou a po pozitivnej skusenosti ostala, samozrejme, verna vasej znacke.
co som vsak este nikdy nevyskusala, je mandlove maslo, to ma velmi zaujalo a potesila by moznost otestovat ho. taktiez milujem mandle, takze tym vasim v horkej cokolade by som tiez urcite neodolala 😉

blondik85
2. júl 2016

Najradsej by som vyskusala uplne vsetko ale ak by som si musela vybrat 3 taaak by som si vybrala:
☆ghee maslo (na varenie a pecenie)
☆mandlove maslo (na mlsanie)
☆power oil (do kavicky)

andrea433
2. júl 2016

Kokosové maslo, mandľové maslo, mandle v čokoláde ❤️😍

monika11m
2. júl 2016

aky prvy by som chcela POWER COCONUT skusila by som aj ako kozmetiku aj do pecenia
ako druhe GHEE maslo pre muźa je kuchcar a posiluje urcite by sa potesil
ako tretie ORGANIC ESPRESSO kavičku milujeme