Aké teploty využívate pri praní?
40 a niektore aj na30. Na 60 postelne pradlo, uteraky a taketo veci, aby sa "poriadne" vyprali
Deckam veci a farebne periem na 40, cierne tricka a rifle na 30, postelne pradlo a uteraky na 60...
Tmavé a farebne pradlo 40, posteľné prádlo, uteráky, utierky a cisto biele veci 60😉 no a bundy, vesty dávam len na 30.
Vacsinu na 40, postelne pradlo a uteraky 60. Vlna a jemne 30, aj funkcne veci. Rifle vacsinou na 20, niekedy aj uplne studenou vodou bez zohrievania. Raz za mesiac prazdna pracka na 90.
Bezne farebne na 40, biele ako napr. spodne pradlo, pyzama, postelne pradlo, ponozky na 60. Velmi jemne bluzky, obrusy na 30.
Tak ako pisu zienky...na 40, uteraky a navliecky na 60. Muzove termo a dresy na futbal na 30
Farebne na 50tke, hladala som pracku s touto teplotou (je ich malo), lebo 40tka sa mi zda na farebne ako spinave veci, spodare, atd.malo a 60tka je zase vela, tu na biele a postelne pradlo, uteraky vyuzivam. Jemne veci, bluzky, prepotene tricka na 40tke.
Nakolko viem,ze pri castom pouzivani pracky pri jednej teplote sa hromadia baktérie tak periem na vsetkych stupnoch ktoré pracka ma.
najviac "pouzivam"40,ale napr.nove veci,kupene z obchodu zvyknem na 30,no a uteraky,utierky,postelne pradlo....niekedy aj niektore spodne pradlo na 60

Najčastejšie farebné na 40 stupňov a biele 60 a viac.