Ako často meníte práčku?
Viete o tom že SAMSUNG poskytuje na svoje práčky až 10-ročnú záruku? Poteší, že?
Ako často meníte práčku?

Naša má už 8 rokov a veru keby bola v záruke už ju reklamujem lebo vypovedá 😑😑
Dobry den. Asi to sem nepatri ale chcem sa spytat pracka nam pri plakani prestala ist akoby bola zaseknuta. Aj sme skusali vypnut zapnut prehodit program a nic. Akokeby bol bubon zaseknuty. Co mame robit? Dakujem
@katarinka24 Zeby volať servis? Mozno aj tuto mlady muz ti napíše IP a posle niekoho.Mne sa uz ponukol.😁😉
@evittam uz sme volali ale vsetko co kazali tak nepomohlo
@katarinka24 Tak nech zdvihnu zadok a pridu to pozriet. To čo je za servis?
@evittam tento Samsung kazali nam pri dovoze pracky volat priamo tam. A kedze je este vyse roka v zaruke tak sme hned tam volali
My máme práčku 12.ty rok a "šľape".
@katarinka24 No tak by som ich slusne požiadala nech poslu servisného technika a nie vás naviguju po telefóne-to co su za služby?!
A niekto im tu robi reklamu a ze vraj zadarmo.😂😂😂
@evittam no ved teraz sme tam volali zas lebo z toho co povedali nic nezabralo a maju obsadene
@katarinka24 No, ale toto tu na MK určite nevyriesis.😉
@evittam neboj stale tam volame
@katarinka24 No ja sa nebojim. Nemam preco.
od samsungu jedine americku chladnicku...ostatne sa da najst ovela lepsie na trhu, vykon cena
@samsung_tomas Tá otázka je myšlená vážne? Mamina má Gorenje myslím a už má 14 rokov, kým sme bývali vsetci doma šla denne, ja mám LG a nemenila by som.
Ak by som bola Hiltonová alebo Fordová je mi jedno ako menia práčky ľudia čo mi perú 😂😂
Moju najsamprvšiu, skákajúcu Tatramatku, som mala viac ako 25 rokov. Manžel ju osadil do gumovej dosky a ani sa nepohla. Potom som kúpila novú. Vydržala 8 rokov, ďaľšia tiež tak a od minulého roku mám novú. Ak vydrží rovnako dlho, a ja sa dožijem priemerného veku vypočítaného štatistickým úradom SR, budem kupovať pračku ešte jeden krát. 🙂
My mame 9rokov svoju domacnost a uz 3.pracku.
Najdlhsie nam vydrzala Gorenje. 7,5r.
V lete sme boli 5tyzdnov bez pracky,co tak dlho trvala reklamacia,este stastie,ze nasi byvaju o 2ulice,prali sme u nich.
Ja už mám 3 pračku. 2x som mala wirhpool- prvú som nechala rodičom. Im vydržala 4 r. mne 3 roky. Teraz mám elektrolux 5rok zatiaľ funguje. Samsung mám televizor 8. rok nikdy nebol pokazený, ale na spodu televizora mi vyhorel pixel, čiže pomaly odchádza.😒
Az sa pokazi
@samsung_tomas naša prvá pracka, kúpili sme ju v 2007, bola Samsung. Bez urážky, nikdy v živote už nechceme Samsung pracku! (Máme aj tv Samsung, ten je ok). Pri väčšine praní sme pri zmykani museli na nej sedieť, alebo ju držať, čo tak skákala, ničila prádlo...keď sa pokazila,opravár tiež hovoril o vysokej kazivosti týchto práčok..kúpili sme najlacnejšiu práčku na trhu - Indesit asi pred 6 rokmi a fici super!
@samsung_tomáš no áno zsruka 10 rokov. To by som chcela vidieť. Zadarmo ku kúpe to isto nebude. Ako pri každej predĺženej záruke ju treba dopredu zaplatiť, že?
Moja prvá pračka vydržala 9rokov Whirlpool. A keď odišla vedela som, že budem chcieť znova tú istú značku. Pračku mením, len keď tú čo mám už doslúži, čo si myslím, že väčšina.
@katka1981 veru, stare dobre PHILCO, ale uz ani tato znacka neni to, co byvala...
nasi este jednu doma maju, je cca. z roku 1988 a stale perie, ale je fakt, ze mama na nej menej perie, lebo vela veci perie rucne a neda si povedat...
ale sestry ju dostali k svadbe v 1989 ako svadobny dar... jedna ju este stale ma , aj ked uz nejake diely menili, ale nic hrozne...a druha ju vymenila len nedavno, asi 4 -5 rokov je tomu a ta teda prala vkuse, 3 deti doma atd...
my menime az ked sa pokazi.. teraz mam 9rok tuto....dalsiu pracku chcem BOSCH, alebo Siemens...
Ako casto menime pracku? Kazdy rok 😲 Teda nic v zlom ale polozenie tejto otazky troska nedava zmysel. Keby ste sa pytali na veci co sa menia casto ale pracka? Podla mna kazdy vacsinou az ked sa pokazi a oprava je draha a neoplati sa. My mame samsung 6 rokov a dufam,ze este posluzi co najdlhsie.

@samsung_tomas nam min.mesiac "odišli" loziska na Samsung pracke. Mame ju 2 roky aj 5 mes. Oprava stala 220€, novu sme kupili za 469€. Takze tak