icon

Poznáte robotické vysávače? Myslíte si, že roboticke vysávače nečistoty zberajú, alebo vysávaju.

samsung_tomas
Moderátor
14. nov 2017

Poznáte robotické vysávače? Máte jeden taký doma? Ak nie vy, ako vaši známi, čo oni na to? Ak ho ešte nemáte, uvažovali ste nad takýmto pomocníkom? Myslíte si, že roboticke vysávače nečistoty zberajú, alebo vysávaju.

Poznáte robotické vysávače? Myslíte si, že roboticke vysávače nečistoty zberajú, alebo vysávaju.
Strana
z2
katka1981
15. nov 2017

@lilie0307, tak mozno existuje nejaka utierka alebo nieco, vlhcene utierky su na to nevhodne, nieco aby som nemusela pokazde beat s vysavacom. U nas sa strasne prasi, ked budeme mat dokoncene okolo domu, bude to lepsie ale teraz je to peklo. Tak mam na vyber, bud stale vysavat nabytok, alebo sa na to prizerat 🙂

pajdulacka
15. nov 2017

My mame doma roombu od iRobot a neviem si to vynachvalit.Stale mame cisto.Raz za tyzden umyjem a hotovo.Konecne nebeham s vysavacom a mam cas robit aj ine veci.Myslim,ze vysava aj zbera smete.Pustam ho 2krat za den a vzdy sa cudujem kolko prachu sa este najde.Je to moj milacik.Vrelo odporucam😁😁😁😁

katka1981
15. nov 2017

@lilie0307, ja som myslela nejaku antistaticku prachovku, urcite je, ale nemam sajnu aka 🙂

dada200
15. nov 2017

Máme robotický vysávač a bola to najlepšia investícia. Ma aj mokré čistenie,takže je na nezaplatenie. Keďže máme podlahové kúrenie,ide denne. Samozrejme,že raz za týždeň povysávam tam kde sa nezmestí a umyjem dôkladne podlahy,ale konečne to nemusím robíť každý druhý deň. Mám viac času na deti ,pustím ho keď odchádzame von a poradí si aj s kobercom v chodbe.

kaokao
15. nov 2017

ja mam roombu, som s nou spokojna ale myslim, ze necistoty skor zbera nez vysava.. preto je lepsi na hladku podlahu.. tam kde mam koberce, obcas povysavam klasickym silnym vysavacom.

ivussa24
4. jan 2019

My máme doma je od xiomi a sme spokojní .prach a nečistoty povysávať lepšie ako klasický vysávač

Strana
z2