icon

Poznáte ten pocit, keď zistíte, že ste spolu s tmavými 👖 vyprali zabudnutú papierovú vreckovku?

samsung_tomas
Moderátor
20. nov 2017

Poznáte ten pocit, keď zistíte, že ste spolu s tmavými nohavicami vyprali zabudnutú papierovú vreckovku?👖

Poznáte ten pocit, keď zistíte, že ste spolu s tmavými 👖 vyprali zabudnutú papierovú vreckovku?
Strana
z2
vondolina
22. nov 2017

až sa mi zježili chlpy na rukách, keď som si spomenula na vreckovku v čiernych nohaviciach!

luciahaluskova
22. nov 2017

Áno poznám,práve sa mi to stalo 😂 môj syn nosí vreckovky v teplakoch do skolky a ja v zápale rychlo hodiť prať vždy na ne zabudnem 😂

klauduska33
23. nov 2017

Tak práve teraz sa mi to stalo, 😵 od včera zabudnutá vreckovka a v mojom vrecku. Mám robotu naviac.

evicaveverica
23. nov 2017

Jeezis jasne, ale zalezi od vreckoviek...ak sa mi stane ze nahodou sa ku mne dostane daka obycko vreckovka tak ta ma vie pekne nasrdit.robota naviac s vysavanim podlahy a cistenim pradla od zmolkov. Ale zewy sa nerozmocia, ale pekne sa zgucia do gulicky a ziadna katastrofa nieje.

janulla142
23. nov 2017

Haha jasneee skor ste mali polozit otazku ci sa najde maminka ktora tuto situaciu nezazila🤣🤣🤣
Ale niet nad opratu pampersku🤣🤣🤣🤣

elena_c
24. nov 2017

Jaaaj, za toto je u nás pravidelne krik. Manžel často zabúda vybrať veci z vreciek a ja nie som zvyknutá prezerať, lebo u nás doma bola zato drezúra 😁
Fakt to vyrieši sušička? Mám ju, ale ešte som neskúšala

Strana
z2