Poznáte ten pocit, keď zistíte, že ste spolu s tmavými 👖 vyprali zabudnutú papierovú vreckovku?
Poznáte ten pocit, keď zistíte, že ste spolu s tmavými nohavicami vyprali zabudnutú papierovú vreckovku?👖

Áno poznám,práve sa mi to stalo 😂 môj syn nosí vreckovky v teplakoch do skolky a ja v zápale rychlo hodiť prať vždy na ne zabudnem 😂
Tak práve teraz sa mi to stalo, 😵 od včera zabudnutá vreckovka a v mojom vrecku. Mám robotu naviac.
Jeezis jasne, ale zalezi od vreckoviek...ak sa mi stane ze nahodou sa ku mne dostane daka obycko vreckovka tak ta ma vie pekne nasrdit.robota naviac s vysavanim podlahy a cistenim pradla od zmolkov. Ale zewy sa nerozmocia, ale pekne sa zgucia do gulicky a ziadna katastrofa nieje.
Haha jasneee skor ste mali polozit otazku ci sa najde maminka ktora tuto situaciu nezazila🤣🤣🤣
Ale niet nad opratu pampersku🤣🤣🤣🤣
Jaaaj, za toto je u nás pravidelne krik. Manžel často zabúda vybrať veci z vreciek a ja nie som zvyknutá prezerať, lebo u nás doma bola zato drezúra 😁
Fakt to vyrieši sušička? Mám ju, ale ešte som neskúšala

až sa mi zježili chlpy na rukách, keď som si spomenula na vreckovku v čiernych nohaviciach!