Neviem na neho zabudnúť

10. jún 2023

Pred mesiacmi som spoznala jedného chlapa často sme sa stretávali, rozprávali boli medzi nami vzájomne sympatie až tak že sme strávili spolu noc nebolo to Len raz "ja mám priateľa a on tiež priateľku a ja neviem zabudnúť na neho 😔

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. jún 2023

@nikto2234 prečo?

autor
10. jún 2023

@nikto2234 že sme nevedeli odolať jeden druhému?

dzulli1980
10. jún 2023

Máš priateľa a len tak si vrzneš inde? ... kus divné, či? ... asi Tvoj momentálny vzťah nebude celkom OK, či? ... pokiaľ si zadaná a nevieš odolať inému, Tvoj momentálny vzťah asi zmysel nemá, nemyslíš? ... bežne sa toto, v zdravo fungujúcich vzťahoch nedeje ... či si myslíš, že je to OK? ... mať vzťah a rozťahovať nohy inému?

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. jún 2023

@dzulli1980 viem a doteraz ma to mrzí 😔ale ja neviem čo to bolo keď sme sa videli stačil iba pohľad a už sme sa nevedeli udržať

autor
10. jún 2023

@nikto2234
Priateľa milujem

dzulli1980
10. jún 2023

Nepíš sprostosti ... priateľa nemiluješ ... keby si ho milovala, neroztiahneš nohy druhému ... je to o prioritách ...

autor
10. jún 2023

@dzulli1980 a ty vidíš do môjho srdca? Koho milujem a koho nie?

dzulli1980
10. jún 2023

Nevidím do Tvojho srdca ... no pokiaľ niekoho naozaj miluješ, takéto pudy, chtíče, si jednoducho necháš zájsť ... tak to v skutočnej a čistej láske funguje ... sa nehanbíš po tomto pozrieť svojmu súčasnému partnerovi do očí? ... nemáš žiadne výčitky?

autor
10. jún 2023

@dzulli1980 mám výčitky a mrzí ma to veľmi to bol taký úlet už sme prerušili kontakt sám si to neviem vysvetliť

veronikaszabova
11. jún 2023

Tak v prvom rade - priatela nemilujes, to by si nebola schopna ist do postele s dalsim.
Za druhe - nechaj priatela ist, nezasluzi si taku

sheila121
11. jún 2023

Ty miluješ jedine tak seba. Nikoho iného.

svetlonos
11. jún 2023

Ja ta chapem, zazila som to. Sice som nebola zadaná ale bolo to take ako opisujes. Keby som mala vztah, mala by som teda co robit, aby som sa udrzala. A to teda som za to, ze neskacem od jedneho kdruhemu a pokial by som mala umysel spat s inym, vztah ukoncim teda ten aktualny.
Ale ked sme sa stretli bolo to skutocne akoby sme sa nasli a patrime k sebe, tam nebolo proste cesty speť. V zivote predtym som nic take nezazila. Oci sa nam stretli a ja som ostala uplne zaseknuta s otvorenymi ustami, prestala uplne vnimat okolie. Az ked ma oslovila jeho mama, ze ci sa nieco stalo, soamatala som sa. Vymyslela som si v rychlosti, ze sa hrozne podoba na mojho kolegu. On reagoval podobne ako ja len jeho reakciu mama nevidela. Fakt to bolo carovne ako z filmu 🫠
My sme spolu ale ostali cez 3 roky normalne vo vztahu.
Preco to medzi vami teda skoncilo? Bralvto ten muz rovnako ako ty alebo to bolo take intenzivne len z tvojej strany? Mozno ste sa mali stretnut. Ak veris na karmu, minule zivoty ci osud ;) Ale stacilo aj len ist na kavu.
Teraz uz len mozes prehodnotit tvoj momentalny vztah, ci za to ozaj stoji zostat spolu.
Do buducna rada - ak mas/budes mat vztah pekny a stretnes niekoho tak specialneho- zvazuj okamzite. Co cakas, chces a aka je realita. Najlepsie je ignorovat a takych speci muzov, kde je chemia silnejsia ako rozum. Odist, zrusit/ nevyhladavat ten kontakt. Teda pokial si chces zachovat svoj trvaly vztah 🙂

jaskolka
11. jún 2023

Keď niekoho milujem, som mu verná, lebo to jednoducho chcem. Bodka. Nie sme zvieratá, aby sme sa nechali riadiť len pudmi.
Co chceš iné pocut? Ako si ho dostať z hlavy? Aj to sa dá rozhodnutím. No je otázka,či také rozhodnutie vôbec chceš urobiť.

svetlonos
11. jún 2023

Autorka,
a inak ten nas vztah bol velmi hlboky, laskyplny ale bolo tam aj mnoho velkych problemov, vaznych. Napriek tomu by som toho muza nikdy v zivote nepodviedla, pretoze som ho nesmierne milovala. A moznost som mala, chcel byt so mnou jeden kamoš.
Takze pokial skutocne milujes, nepodcedies ho i keby tanky padali, ani ked by ste mali fakt velke problemy.

nikpa
11. jún 2023

To, že ste nevedeli odolať jeden druhému ťa neospravedlňuje. Keď zase nebudeš vedieť odolať niekomu ďalšiemu tak aj s tým sa vyspis? Ja keď som niekoho ľúbila, neexistovalo aby som sa vyspala s niekým iným, hovor si čo chceš ale ty priateľa neľúbiš. Máš ho asi rada alebo je to zvyk, je ti s ním dobre, rozumiete si alebo čo ja viem čo, no určite to nie je ozajstná láska z tvojej strany. Nie len ze si ho podviedla ale na dotyčného nevieš zabudnúť. To je podľa teba v láske a v ozajstnom vzťahu normálne? Nebuď smiešna, neviem koho sa snažíš presvedčiť o láske, veríš tomu maximálne tak ty.

viestta
11. jún 2023

Keby si priatela milovala, nevrznes si s bokovkou. Laska sa nedeklaruje slovami, laska sa dokazuje cinnmi. A ten tvoj o tvojej "laske" k priatelovi vypoveda celkom dost. Vypoveda o nej viac ako dost to, ze stale myslis na toho druheho. Bud charakter a ukonci vztah, nemusis priatelovi vesat na nos, ze si mu zahla, len mu este viac ublizis, ale zbal si svoje slivky, odid a cakaj kym sa ten druhy "uvolni" z aktualneho vztahu.

komplikovana
11. jún 2023

treba si uvedomit, ze sexualna pritazlivost ( to je to co sa ti stalo) neznamena, ze sa jedna o lasku. Vela ludi si to zamiena - napr tie povestne motyle v bruchu - tiez nie su indikatorom lasky.

heisenberg
11. jún 2023

Máš nejaké?

hankm
11. jún 2023

A...? Sak mu napis a stretnite sa, kde je problem? Normalna delba prace, doma priatela milujes a sex s milencom. Co vyplakavas?

lubkovaandrejka
14. jún 2023

@svetlonos mna by zaujimalo, preco to po 3 rokoch skoncilo? Teda,ak sa chces podelit 🙂 ppmohlo by mi to ...

patricia255
15. jún 2023

Nevieš na neho zabudnúť... Otázka je, či naňho chceš zabudnúť alebo nie.
Ak to bola pre teba chyba, lebo obaja máte vzťah s niekým iným tak naozaj utni kontakty s ním, prestaň ho aj sledovať na sociálnych sieťach.
Tvrdíš že miluješ svojho priateľa... Život je plný pokušení a je na nás či odolame... Neodolala si, ok. Stalo sa, už sa to neodstane. Ale rozhodni sa čo chceš.
Ak s ním chceš ostať, rozid sa s priateľom, on nech opustí priateľku a buďte spolu šťastní teda.

Ale väčšinou to tak býva že ak ti niekto daval 80% a zrazu si našla niekoho kto ti dal tych 20% čo ti chýbalo, tak po čase aj tak zistíš že 20 je menej ako 80...