icon

Tak aká sobota vás čaká? Relax alebo upratovanie?

samsung_tomas
Moderátor
18. nov 2017

Tak aká sobota vás čaká? Relax alebo upratovanie? Veď už vyskúšajte tie Samsung vysávače. A dajte nám vedieť. A ešte, viete o koľko dní nás už čakajú Vianoce? Kedy začínate predvianočné upratovanie?

Tak aká sobota vás čaká? Relax alebo upratovanie?
deti95060810
18. nov 2017

relax ani náhodou....upratovanie, včera sme maľovali detskú izbu. 😉
poobede upratujem otcov dom a potom ak stihnem sadím cesnak....o relaxe ani chýru, ani slýchu...

lili235111
18. nov 2017

Mna cakaju v praci , zjavne nevedia bezomna zit ked pracujem 6 dni v tyzdni 😂

tenerifka
18. nov 2017

Dnes idem s mojimi pubiskami na nakupy, povymetame vsetky obchody, a kedze horucavy uz pominuli a je prijemne teplo, vychutname si obed v restauracii s terasou a vyhladom na more
Vysavanie sa nekona

danmag
18. nov 2017

my sme uz upratovanie zacali nakolko mame velky dom s galeriou a otvorenym priestorom,utierame prach obaja ,nakolko niekto musi byt na rebriku ,druhy drzi vysavac a vysava aj vyvyseny strop,mame toho viac

sonah
18. nov 2017

mna čaka varenie už take nedelne a zajtra mam tým padom volno od "hrncov" a upratujem každy den,nakolko mam dve male deti,ale dnes sa chystam ešte poumyvať okna a poprat zavesy pomaly sa začína s tym predvianočnym,lebo všetko naraz sa neda a vo velkom rodinnom dome,treba postupne,....takže vivat upratovanie 🙂

iwanka222
18. nov 2017

Ja dnes budem travit cas v posteli kedze mam 3 tyzdne do porodu a vo stvrtok som bola u lekarky pretoze som ochorela. Malickeho a moje zdravie je pre mna prvorade a potrebujem byt pri porode 100% fit.