Čo vám na vašej práčke chýba?
Veľa ľudí si po kúpe práčky pokladá otázku: Kúpila (l) som si správne? Mal som si kúpiť radšej tu druhu, lebo... (Veľkosť práčky, funkcie, technologie...)
@dadka_bb Dobra poznamka 🙂 , toto som zazil pri nemenovanej znacke tiez. Ukazovala minutu doknca, cakal som 5 minut pokial skonci, ze SUPER a potom este dalsie 3 pokial sa odomnka. Smiesna situacia 😀
- pre inforamciu: vacsina praciek koniec prania povacsine pise na displeji, pripadne na konci signalizuje kratkou/dlhou melodiou, ale ovorit dvere nejde este dalsie tie minutky 😀 (aj takto sa nahana cas prania, pravda o prani to sice je, ale ten cas je velmi orientacny) Mam rad presnost a preto ked pri pracke Samsungu zahra melodia je proces prania ukonceny a moze sa vesat, dvere su odomknute drobnost, ale na tom to cele je 🙂
PS: vkladanie pradla hned po spusteni nieje problem, staci dat pauzu a mozete dolozit ak uz v pracke nieje prislis vela pradla (samozrejme este pred tym ako pracka stihne napustit vodu).
@samsung_tomas Myslim ze moja si akurat vodu sama davkuje...heh no verim ze tieto pracky budu casom aj cenovo dostupnejsie 😉 za 1800 by som mala 5mojich pracok 😉 ale vyzera super 😉
Chýba mi program, ktorý by mi vyžmíkal samostatne jeden alebo dva svetre alebo deku - nie všetko môžem prať v práčke a napríklad malá má krásnu pletenú deku ktorá má asi meter krát meter. Do práčky ju nemôžem dať lebo by som znej mala trojuholník alebo iný geometrický tvar a ked ju chcem dať vyžmíkať tak program stojí lebo je vnej málo prádla...a namočená deka má pritom hádam aj 10 kíl...
@annaopialova vdaka viem, ale dojde mi to dost neohrabane a nie vzdy sa trafim :( vzdy mam aj okolo...
vcelku som spokojná s jej vlastnosťami, má aj rodičovský zámok, ale ten uzamkne len tlačidlá a koliesko kde sa prepínajú programy nie, tak sa raz stalo, že mi synček prepol program a vypol žmýkanie, takže mi chýba taký zámok, ktorý uzamkne všetko

@samsung_tomas aha, tak skúsime, ďakujem za tip 😉