Čo je Kocúrikova lampička a ako ju získate?
Kocúrikova lampička svieti niekoľkými farbami a zhasne 30 minút po poslednom dotyku. A ako ju získate? Behom tohto týždňa budeme na stránkach Modrého koníka o ňu súťažiť, ale šťastie môžete skúsiť I na www.pribinacek.sk. Držím palce!

Na stranke uz sutazime
dakujeme... aj my lubime pribinacika tak snad sa na nas usmeje stastie... 😉
Ahoj je krasna 🙂ta by potesila kazde dieťa velke aj male 🙂
MY mame pribinacika kakňzdy den, to je jedno z prvych mnamiek mala zacala papat. Lampicka sa malinkej moc paci, dufam, ze sa nam ju podari vyhrat, moc by ju to potesilo. Mohli by ste ju aj predavat, lebo mala hovori maminka kupi...😉
@05ada lampičky Pribináček prodávat bohužel neplánuje, ale držím palce v soutěži! Na webu http://pribinacek.sk/kocurikova-lampicka trvá do 19. 11., kdyby to neklaplo na Koníkovi ☺
@radka_pribinacek
Dakujeme!
Prave s me prisli z obchodiku a mame nove pribinaciky, tak ideme sutazit.
Spomenula som predaj, lebo mala pozitivne reagovala na pribinacika lampicku-kocurik. Doteraz som jej ponukala svetielka - male nocne lampicky do ruky a tak ale razne ich odmietala. Som prekvapena, ze kocurik ju zaujal aj dnes, ked ma videla na stranke pribinacika vykrikovala take chcem.🙂 🐱
Krásna 😍
krasna 🙂
Krásna je tá lampička 🙂 my súťažime aj na stránke, papáme Pribináčkov, posielame kódy, ale už sme sa zapojili aj tu. 🙂 Deti by veľmi chceli vyhrať. Len som si všimla, že je nová súťaž s názvom, že súťaž pokračuje ďalej, tak teraz neviem, či sa môžeme zapojiť do oboch len s iným obrázkom či ako? 😉
@evamajercak soutěž je pořád jedna - tady na Koníkovi - jen je nové vlákno, aby to nezapadlo. 😊 Poslat můžete klidně i do nového vlákna obrázek.
@radka_pribinacek Ďakujem za odpoveď, obrázok sme poslali do tej prvej 😉 tak asi nemôžeme do oboch, nech nie sme vylúčení zo súťaže, to by ma mrzelo..
@evamajercak nebojte, jestli chcete, klidně pošlete ještě jeden 😊
Super, ďakujeeem 😀
@radka_pribinacek Super, ďakujeeem 😀
lampicka je krasna dufam ze sa stastie usmeje aj na nas malému sa velmi paci 🙂
Jeeej tie su krásne určite by sa detičky potešili mám 8ročnú Timku a 2 a pol ročného Simonka pribinacky miluje a najviac ho teší ta milá macicka na ňom.🙂
Sutazime snad sa na nas usmeje stastie, chcem sa spytat kody ktore su zadane su v sutazi pocas celeho trvania alebo sa ponkazdom zrebovani zrebuje z dalsich novo zadanych? Dakujem.
Ahojte, tak aj my sa chceme zapojiť do súťaže o túto krásnu lampicku a preto keďže budeme mať v deň po vianociach 3 Rocky, aj my papáme veľa Pribinacikov 😝 Dcérka Hanka ich zbožňuje. Najkrajšia je keď sme v obchode a zbadá ho v regáli a na plné ústa kričí mami ešte cicu kúpime...to myslí Pribinacikov...podľa tej mačičky na obale. Samozrejme, že ich kúpime viac, pretože aj moja druhá desaťročná dcérka ich obľubuje a obtom, ako dojedam po malej ja, ani 😉nepíšem. Proste mňamka, určite aj ostatné maminy mi dajú za pravdu. Čo sa týka bubakov, už to začíname trošku riešiť, zaspávame pri rozsvietenej lampicku, asi ako veľa ďalších detí. Veď kto by sa nebál bubakov, aj my keď sme boli mali sme sa predsa bali... Určite by sa nám zaspávanie oveľa ľahšie s takouto krásnou lampicku pri postieľke, tak ďakujeme, že sme sa mohli zapojiť do tejto súťaže 🙂 Mamina Renáta s dcérkou Hanickou, ahojte
@sashenocka007 kódy platí vždy jen na daný týden.🙂
@atanerka123 držím palce 😊 Mrkněte i na naši soutěž tady na Modrém koníkovi 😉
Pre pobavenie... Malý to vzal vážne a už caka prezleceny za strasidlo na babku kym pride z roboty 😂 najhorsie je im vysvetlit princip sutazenia. Pytala som sa ze ci nebude smutny ked nevyhra. Ze nemozu vyhrat vsetci ze ak nevyhra tak vyhra inokedy a povedal ze nebude smutny ale uz sa ma 14385 x spytal kedy mu ta teta posle tu lampičku tak vidim ze ma aj pochopil 😂 ale aj tak ho lubim ako kona..
Podla mna je to trosku nedomyslene...zajtra nabehnem do obchodu,odpisem si kody z kazdeho pribinacka v chladnicke a idem domov 😃 a taky co si ich kupi a bude sa chciet zapojit do sutaze ? Kody uz neplatne potom ..hm
@karina22 ano, s těmi kódy se určitě Pribináček do budoucna poučí, není to nejlepší řešení... Budeme doufat, že většina lidí je fér. 🙂 A problém s duplicitními kódy by měl být vyřešen a pokud by někomu nefungovaly, na Facebooku nebo infolince mu pomohou. 😊
@radka_pribinacek mna to ako prve napadlo ked som zbadala kde je kod umiestneny..je to potom nefer kvoli tym,ktori si toho pribinacika kupia..prave to,ze zijeme v dobe akej zijeme,pojem "fér" nie kazdemu nieco hovori ;)) ja len dufam ,ze som tu tymto prispevkom nedala typ nato ako podvadzat ;) ale nedalo mi nereagovat..
@karina22 tak to už je potom na každém, jestli mu nevadí podvádět.. Každopádně pokud by se stalo, že někomu kódy fungovat nebudou, dostane náhradní. 😉
@radka_pribinacek som v sutazi akoby 2x ked prispejem do oboch vlakien s tym istym obrazkom alebo treba dva rozne obrazky?
veľmi by sme sa potešili takej krásnej lampe, samozrejme sme nakúpili aj Pribináčikov, lebo synovi vyberali nosné mandle pár dní dozadu a môže len také papať ako kašičky, jogurty, Pribináčiky a keďže by som ho chcela potešiť a vyhrať pre neho lampu tak skúšame šťastie aj tu a aj na stránke pribinacek.sk, dúfam že sa pošťastí
@keena není třeba dávat do obou vláken stejný obrázek, v soutěži už jste, pokud jste přispěla aspoň jednou a jeden člověk nemůže vyhrát víckrát 🙂

@1mata a kody zkuste zadat znovu, už by ty trable měly bylt vyřešené - pokud ne, kontaktujte prosím Pribináčka na Facebooku nebo na infolince info@savencia-fd.info, děkuju! 😊