Rozpráva vaše dieťa zo spánku? Čo vás najviac pobavilo? 🙂
"ja nechcem tankovat benzin" kricala minule moja 2,5-rocna slecna :D
moj v kuse rozprava uz od malicka, zaujimeve je ze ked nieco povie a ja mu na to odpoviem povie mi dobre mami a spi dalej,
naposledy ze je nechcem pisat ulohu, tak vravim ze ok ale dostanes patku a zakazem rozpravky a on dobre mami napisem si ju :D:D :D
Nasa este nerozpráva, len par slovicok. Ale ked v noci pes steká, tak ona steká s nim 🙂 Je to milé"hav, hav!"
@moncach naše malá taky štěká ze spaní - i bez psa 😂
Môj syn sa rehoce a poriadne! 😂😂😂😂
Ema sa smeje alebo škrípe zubami
Moja 6 r. Sofinka: ...prosííím, nech vyrastú semienka...😀
Moja Domi vacsinou povie nieco comu nerozumiem ale teda vacsinou skripe zo zubami 😬
@kovka78 malá zahradnice 😂
Aj moja 5rocna rozpráva väčšinou vtedy keď cez deň sa dialo veľa vecí. Stáva sa že sa zobudí a rozpráva ďalej akoby ešte stále snívala.
Ja mam troch chlapcov a nas stredny najviac vykrikuje zo sna....casto sa smeje 😀 a aj nieco povie no ja vzdy zabudnem co to bolo.....najviac ma pobavilo to ze aj v snoch sa hadali s bratom kedze sa casto skriepia zakrical nervozne zo sna "Marek ty hlupák....."a dalej si spinkal....😂😂😂
Moja mala dvojrocna ma zvykne zo spanku kontrolovat ci som stale v posteli 😂.. Pekne spi zrazu otvori oci a zasepka ''mama tu" a spinka dalej spokojnaa.
Niekedy ani neotvori ocka len pocut mama
Môj 1,5 ročný v noci, keď ho trochu posuniem, napravím a preberie ho to, silne zatvorí očká a povie " búvam", aby som nezabudla 😁
@lenadka jeee 😍😊
moja 2,5 ročná minule vykríkla zo spánku: "maminka, zabi ju, zabi juuuu!" Myslela tym muchu, lebo neznasa muchy a ked nejaku zbada, uz ma aj verbuje s lapackou, nech ju zabijem :D

Áaaaano aj naša robí to isté. A odkedy je z nej skolkarka tak často zo sna hovorí veci zo spojené zo škôlkou 😅