Súťaž s Hami príkrmami - ktorý je u vás ten TOP?
Milé mamičky, napíšte nám, ktorý zeleninový alebo mäsovo-zeleninový príkrm HAMI váš drobec obľubuje najviac a prečo. Z pestrých odpovedí potom vylosujeme 5 výhercov, ktorí získajú balíček príkrmov a praktickú misku s lyžičkou.
Tešíme sa na vaše odpovede!
a náš drobček zasa najviac zbožňuje teľacie mäsko so zeleninkou, tieto príkrmy využívame najmä vtedy, keď nie sme doma a nemôžeme mu uvariť čerstvú zeleninku s mäskom, je veľký papkáčik a on zje všetko. predovšetkým sa staráme o to, aby jeho strava bola čo najpestrejšia a bohužiaľ nie vždy v obchodoch narazíme na kvalitnú zeleninu a druhy mäsiek, ktoré by sme chceli vyskúšať a preto máme v zásobe dostatočné množstvo či už zeleninových alebo ovocných príkrmov
Našej malej chutí hami "morská ryba so zeleninou". Vaše výživy mi nevadia, sem-tam keď cestujeme sa nám HAMI príkrmy veľmi zišli🙂. Už dávnejšie som brigádovala v hami a určite do týchto príkrmov dávajú kvalitnejšiu mrkvu a iné veci ako kúpite v obchode. Minule som kúpila mrkvu v obchode a ked som ju ochutnala, ani som nevedela, že to je mrkva, podľa chuti určite nie🙂 No domáca strava je domáca, ale prečo sem-tam nedať aj z obchodu🙂
Teraz mu chutia všetky druhy, no keď mal "preberacie" obdobie, tak mu najviac chutila Karotka s morčacími prsiami 🙂
u nás bodujú špagety s paradajkami a mozarelou 🙂 ale v podstate Andy má rád vyslovene LEN Hami príkrmy - čo sa týka obeda 😉 sme max. spokojní 🙂
Naša malá začína s príkrmami, takže z každého rožku trošku, ochutná, niečo spapá, niečo vypľuje. 🙂
Adamkovi najviac chutia tie rybacie. Uplne ze TOP je tuniak s ryzou a cuketou. A asi preto, lebo ja mu tie ryby neviem tak chutne pripravit aj ked ryby doma milujeme. Takze kupujeme uz len a len vasu "rybacinku"
u nas idu najviac ovocne prikrmy..a je jedno ake, spapame vsetko 🙂
U nás sú top ovocné, ale aj mäsové spapá. Keďže veľa chodíme po lekároch, sú kupované prikrmy fajn a vždy po ruke 🙂.
🙂 g
:( gratulka
@miriam_hami misko zboznuje hami tekvica, losos a cuketa. nestiham naberat lyzickou! u nas je spotreba hami prikrmov naozaj velka. syncek ma apetit ako drevorubac :D
no, fičanica číslo jeden je určite ten so zemiakmi, brokolicou a kuriatkom. Viete, bolo vyskúšané hocičo, ale toto? To je priam bleskovka, zmizne to v hubičke za sekundu.

tak ja sa pridam taktiez s nasimi oblubenymi prikrmami 🙂 nasa mala zboznuje vsetko - najviac telecia a jahnacie so zeleninkou, aj obycajne morcacie prsia s cestovinkou (mimochodom ked ich robim ja tak jej velmi nechutia 🙂 takze keby sme mohli tak ich jeme kazdy den...🙂