icon

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR

daska_tesco
3. jún 2016

Aj dnes môžete vyhrať 30 € poukážku na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. Stačí, ak napíšete, kto je PICKER a čo je jeho úlohou?
(Možno vám pri súťažení pomôže môj blog 😉
Výherkyňu zverejníme zajtra doobeda.
----------------------------------------------------------------------------
Súťaž bola vyhodnotená.

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR
kvetinka75
3. jún 2016

Odpoveď: picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie.

jachin
3. jún 2016

Picker je osoba, ktorá vyberá každé ráno tie najlepšie výrobky pre nákup donáškovej služby Tesco Potraviny domov z regálov v predajni. Okrem iného kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. 😎

slavaf
3. jún 2016

Je to pracovník vychystávania tovaru.

ivankajar
3. jún 2016

Zamestnanec, ktorý pripravuje a vyberá to najlepšie pre zákazníka 🙂

natasin
3. jún 2016

Picker - je to pracovník, ktorý chystá tovar donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

katuska2709
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

bubu37
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru (tzv. picker) donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Môžete sa naňho spoľahnúť – riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

Vyberá tovar rovnako starostlivo a zodpovedne, ako by ich kupovali pre seba. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť, že dostanete tie najlepšie a najčerstvejšie produkty, ktoré sa v obchode nachádzajú.

lucinka10011
3. jún 2016

Úlohou pickera je pripraviť tovar na expedíciu do obchodu, alebo zákazníkovi. V skladoch sa môže líšiť system práce pickera, aj keď úloha zostáva. V jednom prípade „pikujete“ s hlasovým systémom a v druhom s ručným skenerom. To záleží od skladu, aký systém používa. V oboch prípadoch systémy robia tú istú prácu.

majakk
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?
picker od slova zbierat, vyzdvihnúť

danielle799
3. jún 2016

Picker vybera potraviny podla zoznamu, ktory napiseme, ked chceme urobit nakup cez donaskovu sluzbu, kontroluje ich cerstvost, a hlada nahradu, ak by nieco chybalo....

ciusinka
3. jún 2016

Je to pracovnik vychystavania tovaru donaskovej sluzby Tesco potraviny domov,vyberu tu najkvalitnejsiu zeleninu a ovocie,kontroluje trvanlivost vyrobkov,riadi sa heslom: "Kupil by som si to aj ja?" 🙂

bubinko1506
3. jún 2016

Picker je clovek, ktory podla mojho nakupneho zoznamu vybera tovar. Kontroluje pritom trvanlivost vyrobkov a vybera najkvalitnejsie ovocie a zeleninu. Presne podla hesla "Kupil by som si to aj ja?"
Pre tych, co vyuzivaju sluzbu Tesco potraviny domov je to predlzena ruka, na ktoru sa mozu spolahnut, ze nakupene vyrobky budu tie najcerstvejsie a najkvalitnejsie.

maminecka2
3. jún 2016

Je to ten, co za mna v obchode urobi "spinavu" robotu 😵 A ja sa potom mozem doma usmievat ako posledny zemiacik v pivnici 😀 Zatial sme boli nadmieru spokojni s ich pracou, palec hore 😵 Keby este tak vyvencil moje deti, to by boli all inclusive sluzby 😎

janka7291
3. jún 2016

Picker, je pracovník, ktorý vychystáva tovar donáškovej služby Tesco potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť, čerstvosť a jeho heslo je " Kúpil by som to aj ja ? "

peip
3. jún 2016

montozemolo
3. jún 2016

Picker je ten pracovník ktorý vychystáva tovar donáškovej službe Tesco potraviny.Kontroluje trvanlivosť výrobkov,vyberá najkvalitnejšiu zeleninu,ovocie aby sme dostali čerstvý tovar.Jeho heslom je:Kúpil by som si to aj ja? 🙂 😉

ninusz
3. jún 2016

Picket je pracovnik zostavajuci objednany nakup. Za ulohu ma starostlivo vyberat tovar s ohladom na cerstvost a kvalitu

gabriela93
3. jún 2016

Chysta tovar,,,

liaka
3. jún 2016

Nebudem googlit, ani kopirovat. Nevedela som kto je Picket, ale zas som o nieco mudrejsia 🙂 Uz viem kto sa o nas po dovolenke postara.

dasiacik
3. jún 2016

Picker je človek,ktorý kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Môžete sa naňho spoľahnúť – riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

irenaliza
3. jún 2016

PICKER-je pracovník vychystávanie donáškovej služby TESCO potraviny domov,ktorý každé ráno vyberá z regálov len tie nakvalitnejšie suroviny, ovocie, zeleninku, aby tovar bol čerstvý a prvotriedny. a tak jeho úlohou je, vybrať len najčerstvejšie, najkvalitnejšie suroviny, ovocie, zeleninku a riadi sa heslo: KÚPIL BY SOM SI TO AJ JA?.
Tak to je super a dúfam a prajem, aby Tesco potraviny domov ale aj v kamenných obchodoch boli len naj, naj pracovníci.@daska_tesco prajem , aby ste pri výbere mali len šťastnú ruku a takých PICKERov Vám prajem lebo TESCO je TOP.

suzieqiu
3. jún 2016

simaha
3. jún 2016

Picker je pracovník, ktorý vychystáva tovar pre donáškovú službu Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá pre nás tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Jeho heslo: Kúpil by som si to aj ja?

kristinka86
3. jún 2016

Picker to je osoba,
ktorá za mňa kúpi,
to, čo vyberiem si z domova,
i keď zoznam nie je skúpy.

Skontroluje kvalitu i záruku k tomu,
nech putuje všetko čerstvé rovno k nášmu stolu.
Zeleninku, ovocie dôkladne on vyberá,
aby bolo všetko čerstvé, na to stále dozerá.

Do košíka vloží len to, čo by i sám chcel,
preto príde všetko OK, to už teraz viem.
Odvahu mám teda veľkú nakúpiť tak zas,
bo môj nákup príde skvelý a ja šetrím čas. 😉

ask
3. jún 2016

Tie najlepšie výrobky pre váš nákup každé ráno z regálov v predajni vyberá pracovník vychystávania tovaru (tzv. picker) donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Môžete sa naňho spoľahnúť – riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?

vierocka1818
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa heslom: Kúpil by som si to aj ja?

petronelak
3. jún 2016

picker = clovek ktoreho mam rada lebo spravi pracu v obchode zamna a mne usetri moj drahocenny cas ktory mozem stravit s mojou rodinou 😘 teda je to clovek na spravnom mieste ktory vychysta moju objednavku a "nakupi zamna" podla mojho zoznamu

greta123
3. jún 2016

Picker je pracovník vychystávania tovaru donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť a kvalitu zeleniny a ovocia a vyberá len to čo by sám nakúpil. Riadi sa heslom: Kúpil by som to aj ja?

beloba
3. jún 2016

odborne vyškolený nákupca, ktorý vždy vyberá výrobky, ktoré sú najčerstvejšie a majú najdlhšiu dobu spotreby – vyberá rovnako ako keby sme nakupovali sami...

debra1
3. jún 2016

Picker je osoba, ktorá vyberá každé ráno tie najlepšie výrobky pre nákup donáškovej služby Tesco Potraviny domov z regálov v predajni. Okrem iného kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Riadi sa heslom: "Kúpil by som si to aj ja?" 🙂