icon

UTORKOVÁ SÚŤAŽ O 30€

daska_tesco
31. máj 2016

Milé dámy, opäť súťažíme!
Napíšte nám tri výhody nakupovania potravín online cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. 😉
Jednu z vás zajtra ráno odmeníme 30 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov.
Držím palčeky!
-----------------------------------------------------------------
Suťaž bola vyhodnotená.

UTORKOVÁ SÚŤAŽ O 30€
gabriela93
31. máj 2016

1. Pre mna je hlavna vyhoda to,ze sa nemusim trepat do tesca z dvoma detmi 😀
2. Tym padom usetrim na hrackach 😀
3. A donesu mi to az domov 😀

miroslavab13
31. máj 2016

Pekný slnečný deň, keďže mám malé dieťatko tak je to veľmi praktické a pohodlné. Hlavne šetrím čas a nemusím stáť dlhý rad za pokladňou ako to väčšinou býva, čas môžem využiť a venovať sa svojej rodine. Je to pohodlnejšie nemusím nikam cestovať mhd, nosiť ťažké tašky s nákupom a písať si zoznam, jednoducho pozriem čo nemám a je vybavené 🙂 Pekný zvyšok slnečného dňa ...

hotacka
31. máj 2016

travit čas so svojou rodinou a nie v obchode 🙂 a vyhody su aj že ušetrim peniaze lebo ked idem do obchodu tak kupim aj to čo som nechcela 🙂

horana
31. máj 2016

Setri cas. (to je jasne)
Setri energiu. (do obchodu sa treba nejak dostat, bud kazdy nastartuje svoje auto a minie palivo alebo ked ide bez auta mina svoje "palivo" a vlaci tazke tasky, lepsie ked sa naraz rozvaza pre viacerych)
Setri peniaze (na mieste clovek kupi aj co "nechce" a "neplanoval")

helena1234
31. máj 2016

1,Kúpim presne to , čo potrebujem 2, Nemusím ísť do obchodu s 3 detmi a v klude si vyberiem to , čo potrebujem 3,Nemusím sa namáhať s velkým nákupom , pretože sme 5 členná rodina a nakupujeme vela vecí naraz.

mijo53
31. máj 2016

1. šetrí čas a energiu /obliesť sa, dostať sa do predajne, naložiť a vyložiť tovar/
2. nekúpim nič naviac, len to čo som dala do virtuálneho košíka
3. mám viac času pre seba, domácnosť, manžela /práve pijem kávu

evasarlota
31. máj 2016

1. Usetrim cas ktory by mi zabrala cesta do a z Tesca
2. Usetrim peniaze kedze vdaca Clubcar mam vzdy nejaky kupon na zlavu alebo dopravu zadarmo
3. Usetrim energiu kedze vdaka nakupnym zoznamom oblubenych veci mam plny kosik raz-dva
4. Nic nezabudnem... Do kosica cez Aplikaciu v mobile pridavam tovar aj cely tyzden, aby som na nic nezabudla

zoizoi
31. máj 2016

Dobrý deň, myslím, že by som našla aj viac ako len 3 výhody nakupovania potravín online. 🙂 Najväčou výhodou je ušetrený čas. 👍 namiesto toho, aby som nakupovala v predajni sa môžem hrať s mojou dcérkou. Druhá výhoda: nemusím nosiť ťažké tašky s nákupom. 👍
Tretia: ušetrím 😄 či už na benzíne, alebo s vašimi zľavovými kupónmi. 👍 tieto online nákupy sú skvelá vec pre mamičky na materskej, zaneprázdnených ľudí, alebo pre dôchodcov. Je to veľká pomoc a dúfam, že časom sa okruh donášky rozšíri do každého mesta, kde je Tesco. Ďakujeme 😊

natalia1985
31. máj 2016

Jednoznacne nikam nemusim chodit,nakupim si v pohodli domova,za druhe rychle dorucenie a za 3 .kvalita vyrobkov overena znacka

bratislavcankanm
31. máj 2016

1. vyrazne setri cas - v klude mozem vyberat a makupovat aj pocas sledovanie TV, ziadne cakanie v rade pri pokladni a usetrim aj cas na cestu do predajne
2. lahke porovnanie cien
3. mozem nakupit viac ako by som vladala odnasat z predajne - to sa tyka hlavne napojov, ale aj ine veci

(a este aj 4. vyhoda: pocas nakupu nemusim bojovat a vyjednavat s dietatom, kolko a ake sladkosti kupime 🙂 )

luz5
31. máj 2016

Usetrila by som:
1. Cas
2. Nervy prj nakupe so Stastickom
3. Energiu na ine domace prace a povinnosti
4. Peniaze, lebo kupim to, co naozaj potrebujem
5. Dohadovanie sa, ako rozdelit cas tak, aby som na nakup mala k dispozicii auto

sonaja
31. máj 2016

ešte som tak nenakupovala ale ak to spravím bude to pre:
1. čas. minimálne 2 hodiny ušetrené
2. pohodlnosť - dovezú až domov
3. zdravie...nie je až také jednoduché znášať večne toľko tašiek
4. ušetrím. bo vždy sa najde ničo alebo nájdu nejaké veci ktoré sa do koša prihodia a peniažky sa míňajú.

iwetus
31. máj 2016

1. mozem nakupovat aj strapata a v pyzame 🙂
2. mily ujo mi nakup vynesie az k dveram bytu a vzdy mi svojou dobrou naladou sprijemni den
3. nepohadam sa s priatelom, ze mi nakupy trvaju dlho lebo ked nakupujem cez net nema prehlad kolko casu tym stravim

snoffy
31. máj 2016

Ja rada chodim na nákupy, ale online nákup potravín je super, 1. šetrí čas a tak môžme byť dlhšie vonku a stihnem aj navariť 🙂 2. tesco stále ponúka zľavové kupóny takže je to výhodné a viac bodov sa zbiera aj na clubcarde a 3. nemusím ja vláčiť ťažký nákup, tak môžem nakúpiť väčšie balenia do zásoby 🙂

maminalalala
31. máj 2016

1. keďže som tehuľka v 8mesiaci, už len prísť do tesca by bolo náročné, nieto ešte chodiť a všetko hľadať, čakať dlhé rady pred pokladňou
2. ušetrím naozaj veľa času
3.dovezu mi tovar domov, čo je na nezaplatenie 🙂

kristinka86
31. máj 2016

1. Môžem spraviť nákup kedykoľvek mám na to chvíľu čas, nemusím nikam cestovať a ručne nákup vláčiť (napr. keď je syn v škôlke, dcérka spinká, muž je v práci).
2. Stanovím si deň a čas, kedy mi vyhovuje, aby nákup dorazil (manžel teda nemusí úplne všetko vidieť a kritizovať). 😀
3. Ak s niečim predsa len nie som spokojná, dá sa to veľmi rýchlo vyriešiť hneď pri doručení tovaru. 😉

Pekný deň všetkým!

lucypaba
31. máj 2016

1. Nakupovat s detmi je velmi stresujuce, tento stres opada ked vyberam tovar z gauca🙂
2. Mozem spravit velky nakup (tazke mineralky, dzusy atd) a nemusim sa s nim natahovat
3. Ceny su prehladnejsie, neexistuje situacia ze si pozriem zle cenovku ako sa moze stat v obchode.

trankvila
31. máj 2016

Moje výhody vydim v tom,že nievlastnim auto a takto , nemusím niesť ťažké tašky..nemusím sa prepchávať s košíkom pomedzi všetkých tých ľudí,pekne mi to dovezú domov..nakúpim s pohodlia domova a hlavne nekupim nič navyše,čo vždy zvyknem robievať....a taisto to poteší aj môjho priateľa,nestrávim pol dňa pri nakupovani v supermarkete...

molnarova1
31. máj 2016

Setrim cas, pohodlne z domova, mozem venovat cas mojej dcerke.
Platim platobnou kartou.
Neznicim chrbticu, ruky.
Predtym den mozem zmenit objednavku.
Nenervoznuje manzel, kedy uz konecne ideme
Vodic doniese az do bytu,

mabliss
31. máj 2016

1.ušetreny čas
2.ušetrené peniaze,kúpim len to,čo potrebujem
3.nemusím nosiť ťažké tašky, donesú mi nákup až k dverám

mazura
31. máj 2016

1) nevláčim nákup typu: plienky, mlieko, dojčenská voda
2) nevláčim dvojičky :D a radšej s nimi sedím a hrám sa na terase
3) šetrím čas a to je najviac

orimelka
31. máj 2016

1.ušetri cas,stres...
2.nekupim nic navyše,ako obvikle pri nakupe...
3.žiadne tažke tašky,bolesti chrbtice,...parada...

greta123
31. máj 2016

- šetrím čas a peniaze
- nestojím v rade
- nemusím nosiť ťažké tašky
- nie som šofér, privezú mi nákup až k dverám
- nakúpim z pohodlia domova

kvetinka75
31. máj 2016

úspora: času - netrávim veľa času v obchode a pri pokladni
: peňazí (nemíňame benzín a nakúpim čo potrebujem a nie čo cestou uvidím v regáloch)
nemusím sa doma doťahovať o auto kvôli nákupom

lucinka10011
31. máj 2016

-setrime cas a peniaze
-nemusime tahat zo sebou deti a nervovat sa
-a najlepsie je natom ze si odlikam co chcem a pritom mam nohy vylozene a neotravujem manyela nakolko nesom sofer a sme z dediny 🙂 😉

slavaf
31. máj 2016

1.nemusím vláčiť ťažké nákupy 2. trávim viac času s deťmi 3. akcie a zľavy mám všetky poruke, na jednom mieste. Ale tých výhod je oveľa viac ... 😊

slavka11
31. máj 2016

setri cas, mozem nakupovat prakticky kedykolvek, urcim si hodinu dodania, nemusim sa vôbec obliekat a chystat, vyberiem si co potrebujem a nekupim zbytocne to co by som inak kupila aj ked to nepotrebujem, nemusim so sebou brat deti lebo s nimi trva nakupovanie ovela dlhsie a este musim davat pozor aby nezobrali nieco co nemaju alebo aby nieco nezhodili-neznicili a tovar je cerstvejsi ako na predajniach nakolko ide z velkeho skladu. Tento styl nakupovania maximalne odporucam a pouzivam dakujeme za super napad. Este mozno rozsirit viac sortiment na dodanie potravin domov a nemam jedinej vytky.

ivankajar
31. máj 2016

jednotka je rýchlosť
dvojka zase ušetrený čas
trojka čerstvosť a presnosť 🙂

espresso
31. máj 2016

+ Nevlacim tazke tasky
+ Usetreny cas mozem stravit s detmi a manzelom
+ Maly mi neplace v obchode akoby mu islo o zivot

andrea433
31. máj 2016