icon

UTORKOVÁ SÚŤAŽ O 30€

daska_tesco
31. máj 2016

Milé dámy, opäť súťažíme!
Napíšte nám tri výhody nakupovania potravín online cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. 😉
Jednu z vás zajtra ráno odmeníme 30 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov.
Držím palčeky!
-----------------------------------------------------------------
Suťaž bola vyhodnotená.

UTORKOVÁ SÚŤAŽ O 30€
ninuska01
31. máj 2016

1. ušetrím čas, lebo nemusím osobne behať po obchode
2. pohodlie - všetko vybavím od počítača (v čase, kedy to mne vyhovuje), takže nemusím vyjsť ani z domu a upravovať sa 😀
3. kedže nemám pojazdné auto, tak šetrím aj svoje ruky a nemusím vláčiť ťažké tašky

peip
31. máj 2016

1.Ušetrím čas
2.Ušetrím peniaze za nákup "somariniek v akcii" :D
3.nenaháňam svojho 2r.syna po celom Tescu 🙂

maryon1
31. máj 2016

1. nakúpim z pohodlia domova, v pokoji /bez kriku a prosíkania svojich detí, ktoré chcú to a ešte tamto/ sa rozhodnem, čo naozaj potrebujem, a čo sa mi iba páči,
2. ušetrím čas, ktorý môžem potom venovať svojím najbližším,
3. no a ušetrím aj svoje ruky, nemusím vláčiť ťažké nákupy po schodoch, na viackrát, keďže v jednej ruke tašky, v druhej dcérkina rúčka.

irenaliza
31. máj 2016

výhody oficiálne:
1. vyberiem si čas, kedy mi nákup dovezú
2. šetrím čas
3. donesú mi nákup až pred dvere bytu

Výhody Neoficiálne-moje:
1. Konečne uvidím usmievavého krásneho chlapa, ktorý mi pomáha s nákupom až na tretie poschodie
2. ušetrím čas a venujem sa deťom, alebo aj konečne prečítam nejakú super knižku a konečne pôjdem ku kaderníčke a kozmetičke- už by sa patrilo
3.šetrím rodinné financie, lebo, keď idem nakupovať do kamenného obchodu, nakúpim kopec vecí, ktoré neplánujem a podstatné zabudnem a tak idem opäť- ale to je výhoda hlavne pre mňa, pre TESCO asi lepšie keď budem nakupovať ako doteraz, lebo tam míňam kopec peňazí a to je pre TESCO dobré, no nie 🙂 🙂 Ale rada by som niekedy vyskúšala, keď zavedú aj k nám. krásny deň

natasin
31. máj 2016

šetrím čas
nevláčim nákup
kúpim len to, čo naozaj potrebujem, takže šetrím aj peniaze :O)

tina1992
31. máj 2016

Tych vyhod je podla mna ako mamicku na materskej habadeej, pretoze ist s detmi na nakup je riadna psych. zataz( no ak nepocitam deticky tak do 1 roku). Nasa mala cez pobehat po celom Tescu a vsetko vydiet a chytit.
Za vyhody preto oznacujem 1. Online nakup, ktory moj manzel spravi aj za 5min. na WC.😊
2. Platba kartou, pretoze nie vzdy je cas vyberat hotovost.
3. Setrenie casu, nielen vyckavanim v rade, ci prezerani zbytocnosti, ktore mi vobec netreba, ale hlavne, ze cas ktory usetrim viem venovat sebe, aby som nacerpala nove sily a venovala sa svojej milovanej dcere a manzelovi. 😊

leho29
31. máj 2016

1. Usetrim kopec casu v zapchach
2. Nemusim sa natahovat s nakupom
3. Usetreny cas venujem detom
Vsetkym prajeme krasny den ..

martina1851
31. máj 2016

1. šetrím čas, ktorý môžem stráviť s rodinou 2. nemusím nosiť nákup 3. nemusím nikam cestovať, ušetrím benzín

xxxxxnnnnn
31. máj 2016

Tri výhody nakupovania potravín online cez donáškovú službu podľa mňa sú 🙂 🙂 🙂
1. nenachodím sa - keďže som tehotná, tak je to najväčšie plus 😝
2. kúpim iba to, čo potrebujem - nemám na očiach x ďalších vecí, ktoré by ma lákali 😎
3. úspora času - na net sadnem hocikedy a nie som ničím tlačená 😵

s1m.one
31. máj 2016

1.nepreveziem2, nakupim co chcem podla zoznamu nie viac 3,usetrim cas

macik45
31. máj 2016

1. šetrím čas
2.neriešim kto mi postráži dieťa
3.kúpim iba to čo potrebujem

littleflowerka
31. máj 2016

1. mozem nakupovat aj v noci, v klude, ked uz deti spia, bez toho aby som odisla z domu...
2. cerstvost zeleniny a ovocia
3. ocenujem donesenie az pred dvere, vyhoda hlavne pri tazkych, objemnych a viackusovych tovaroch

bakita
31. máj 2016

1. šetrím čas
2. energiu na iné činnosti
3. šetrím peniaze, lebo kúpim len to čo potrebujem...pekný deň

olivka26
31. máj 2016

1.uspora casu ;)
2.v pohodli domova napupim co potrebujem
3.nevlacim tazke nakupne tazky domov

lucica
31. máj 2016

1. ušetrený čas, ktorý možem trávit so svojími detmi
2. ušetrené nervy, ktoré mám pri nakupovaní s dvoma malými detmi
3. v tesco potravinách nikdy nenájdem tak čerstvé ovocie zeleninu a mliečne výrobky s tak dlhou dobou spotreby ako mi prídu pri objednaní nákupu s tesco potraviny domov. To je fakt super a som s tým max. spokojná.

medulienka2011
31. máj 2016

Je to výborné, lebo keď konečne deti zaspia, v kľude si sama sadnem za pc, pripravím si zoznam, v kľude si všetko pekne popozerám, každý jeden výrobok máte samostatne označený s presným popisom....Teším sa, vždy mi tovar doveziete čerstvý, nepoškodený, voňavý..... 😉 Samozrejme robíme to pre našich najbližších, pre naše detičky, aby mali vždy všetko čerstvé a kvalitné potraviny, ako sa aj Vy, spol. Tesco staráte o nás, Vašich stálych zákazníkov, aby ste nám vždy dali len to najlepšie.... Aj keď bývame v menšej obci, kde okrem iného k nám ešte nedorazila vymoženosť dovoz jedla, tak práve vďaka Vám mám pocit, že ešte niesme zapadákov🙂.....
1. šetríte čas, lebo je najdrahší pre našich blízkych...
2. Vďaka Vám dostávame denne na stôl čerstvé a kvalitné suroviny....
3. šetríte my chrbticu, nemusím sa ťahať s taškami, baleniami vôd,....Ďakujeme 🙂

5ka7481
31. máj 2016

1. Pri "nakupovaní" oddychujem s vyloženými nohami 😉
2. Kúpim všetko čo potrebujem a pozriem si aj všetky práve prebiehajúce akcie😃
3. Vždy ochotný a ústretový šofér mi hoci aj ťažký nákup prinesie až priamo domov 👍

Výhody tejto služby je neúrekom, mohla by som pokračovať...

bibyke
31. máj 2016

Pohodlie z domova,netreba vyčkávať v rade pri pokladni,vykladať tovar na pás a znova do košíka,ušetrené kilometre za cestovaním do Tesca a mohla by som písať este mnoho ďalších pozitív 🙂

mikaela87
31. máj 2016

- Nestracam cas s nakupovanim, viac casu na dieta a rodinu,
- Tovar je najcerstvejsi s dlhsou dobou spotreby, ziadne hrabanie sa vo vyrobkoch
- Pohodlie a komfort pri objednavani, mozem si popijat kavicku,
- Ziadny stres, dlhe cakanie v rade,
- Donaska az ku dveram,
- Dorucenie tovaru v case, ktory mi vyhovuje

carmen238
31. máj 2016

1. ušetrím čas strávený v obchode
2. ušetrím si cestu do obchodu
3. nakupujem v pohodlí domova bez toho, aby som niekam chodila 🙂

zuzka2505
31. máj 2016

nakúpim len to čo chcem a ušetrím peniaze
šetrím čas tým že nakúpim z pohodlia domova
nemusím nosiť tašky

aluxka
31. máj 2016

1 namiesto nakupovania sa môžem plne venovať rodine ❤
2 šetrenie peňaženky - pretože nakúpim len to čo potrebujem a nie všetko čo mi "cinkne do nosa" 🙂
3 ziskam dvojitý počet bodov na vernostnú kartičku 👍
4 šetrenie času - nemusím ani doma strácať čas objednávaním cez internet, jednoducho si objednám napríklad pocas obedu v práci cez appku čo potrebujem
5 jogurty, syry, vajcia, mäso - všetky tieto výrobky mi dovezú v chladiacej a mraziacej časti až domov čo je super hlavne teraz na leto 🙂

lujzamisko
31. máj 2016

Nemusim behať mezdi regalmi po 2 kúpim len to čo potrebujem A za 3 šetriť si benzín aj peňaženku 😀😀😀😀😀😀😀😀

luchajda
31. máj 2016

1. Pre mňa je najdôležitejšie, že si nakúpim naozaj všetko (a len to) čo je na zozname, keďže pravidelne odchádzam o obchodu s kadejakými dobrôtkami, ale večeru nemám z čoho navariť 😀
2. Zároveň neohrozím rodinný rozpočet, keďže celkovú sumu nákupu vidím pekne na boku (ušetrím si aj trápnu situáciu, keď musím odniesť tovar naspäť, lebo koruniek nie je dosť 😒 )
3. V neposlednom rade je dovoz tovaru príjemnou možnosťou uvidieť pekného chlapa "slúžiť" žene 😝

jauzneznam
31. máj 2016

1. Mam lepsi prehlad o tovare, takze nemusim bludit po obchode a hladat co potrebujem.
2. Nemusim cakat az pride priatel domou aby nas odviezol.
3. Nakup mi pride az domou a nemusim deti chystat na cestu do obchodu a tym ani narusat ich denny rezim. 🙂

andulik
31. máj 2016

1.Nemusím vyťahovať auto🙂
2.Neminiem až toľko čo v obchode, lebo tam dokúpim plno zbytočností
3. Donesú mi čerstvé suroviny, hlavne ovocie nám s týmto dovozom viac chutí.

angelheart
31. máj 2016

1. Nemusím nikam ísť a aj tak mám nakúpené 😀 😀
2. Šetrím čas, lebo nečakám na MHD a v obchode nestojím v rade
3. Nákup príde až k mojím dverám a nemusím sa obmedzovať tým, koľko toho zvládnem preniesť

sisi208
31. máj 2016

je to super, ze uz sa daju nakupovat aj potraviny cez donaskovu sluzbu jednoznacne nam to setri cas, nemusime stat v radoch ked funguju niekedy len 2pokladne...nemusime vlacit nakupy a predsa trocha usetrime aj peniazky, kedze v obchode kupime aj to co nam az tak nesuri

simulienka255
31. máj 2016

1.nemusim travit cas v obchode s krpkou;) 2.nemusim sa trapit s tazkymi taskami;) 3.usetrim penuaze kedze vzdy kupim nieco naviac.:( ;)

ludka140281
31. máj 2016

..nuž
šetrím čas strávený v obchode a vymenim ho za čas s detmi a manželom
šetrím peniažky,lebo nevkladám do košíka nič čo mi cestou k pokladni padne do oka
nemusím detom vysvetlovat,prečo stojíme pri tejto pokladni,kde si teta zabudla penaženku v aute a čakáme kým sa nevráti,teda šetrím detske nervy 😀
nemusím sa trepat autom nikam a v klude si popíjam kávičku a pozerám oblubený program
a nevláčim tašky,lebo to za mna urobi tesko služba 😀
a deti si nekupuju zbytočnosti,lebo nakupujem ja 😀 😀 😀