UTORKOVÁ SÚŤAŽ O 30€
Milé dámy, opäť súťažíme!
Napíšte nám tri výhody nakupovania potravín online cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov. 😉
Jednu z vás zajtra ráno odmeníme 30 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov.
Držím palčeky!
-----------------------------------------------------------------
Suťaž bola vyhodnotená.

1.Ušetrím čas
2.Ušetrím peniaze za nákup "somariniek v akcii" :D
3.nenaháňam svojho 2r.syna po celom Tescu 🙂
1. nakúpim z pohodlia domova, v pokoji /bez kriku a prosíkania svojich detí, ktoré chcú to a ešte tamto/ sa rozhodnem, čo naozaj potrebujem, a čo sa mi iba páči,
2. ušetrím čas, ktorý môžem potom venovať svojím najbližším,
3. no a ušetrím aj svoje ruky, nemusím vláčiť ťažké nákupy po schodoch, na viackrát, keďže v jednej ruke tašky, v druhej dcérkina rúčka.
výhody oficiálne:
1. vyberiem si čas, kedy mi nákup dovezú
2. šetrím čas
3. donesú mi nákup až pred dvere bytu
Výhody Neoficiálne-moje:
1. Konečne uvidím usmievavého krásneho chlapa, ktorý mi pomáha s nákupom až na tretie poschodie
2. ušetrím čas a venujem sa deťom, alebo aj konečne prečítam nejakú super knižku a konečne pôjdem ku kaderníčke a kozmetičke- už by sa patrilo
3.šetrím rodinné financie, lebo, keď idem nakupovať do kamenného obchodu, nakúpim kopec vecí, ktoré neplánujem a podstatné zabudnem a tak idem opäť- ale to je výhoda hlavne pre mňa, pre TESCO asi lepšie keď budem nakupovať ako doteraz, lebo tam míňam kopec peňazí a to je pre TESCO dobré, no nie 🙂 🙂 Ale rada by som niekedy vyskúšala, keď zavedú aj k nám. krásny deň
šetrím čas
nevláčim nákup
kúpim len to, čo naozaj potrebujem, takže šetrím aj peniaze :O)
Tych vyhod je podla mna ako mamicku na materskej habadeej, pretoze ist s detmi na nakup je riadna psych. zataz( no ak nepocitam deticky tak do 1 roku). Nasa mala cez pobehat po celom Tescu a vsetko vydiet a chytit.
Za vyhody preto oznacujem 1. Online nakup, ktory moj manzel spravi aj za 5min. na WC.😊
2. Platba kartou, pretoze nie vzdy je cas vyberat hotovost.
3. Setrenie casu, nielen vyckavanim v rade, ci prezerani zbytocnosti, ktore mi vobec netreba, ale hlavne, ze cas ktory usetrim viem venovat sebe, aby som nacerpala nove sily a venovala sa svojej milovanej dcere a manzelovi. 😊
1. Usetrim kopec casu v zapchach
2. Nemusim sa natahovat s nakupom
3. Usetreny cas venujem detom
Vsetkym prajeme krasny den ..
1. šetrím čas, ktorý môžem stráviť s rodinou 2. nemusím nosiť nákup 3. nemusím nikam cestovať, ušetrím benzín
Tri výhody nakupovania potravín online cez donáškovú službu podľa mňa sú 🙂 🙂 🙂
1. nenachodím sa - keďže som tehotná, tak je to najväčšie plus 😝
2. kúpim iba to, čo potrebujem - nemám na očiach x ďalších vecí, ktoré by ma lákali 😎
3. úspora času - na net sadnem hocikedy a nie som ničím tlačená 😵
1.nepreveziem2, nakupim co chcem podla zoznamu nie viac 3,usetrim cas
1. šetrím čas
2.neriešim kto mi postráži dieťa
3.kúpim iba to čo potrebujem
1. mozem nakupovat aj v noci, v klude, ked uz deti spia, bez toho aby som odisla z domu...
2. cerstvost zeleniny a ovocia
3. ocenujem donesenie az pred dvere, vyhoda hlavne pri tazkych, objemnych a viackusovych tovaroch
1. šetrím čas
2. energiu na iné činnosti
3. šetrím peniaze, lebo kúpim len to čo potrebujem...pekný deň
1.uspora casu ;)
2.v pohodli domova napupim co potrebujem
3.nevlacim tazke nakupne tazky domov
1. ušetrený čas, ktorý možem trávit so svojími detmi
2. ušetrené nervy, ktoré mám pri nakupovaní s dvoma malými detmi
3. v tesco potravinách nikdy nenájdem tak čerstvé ovocie zeleninu a mliečne výrobky s tak dlhou dobou spotreby ako mi prídu pri objednaní nákupu s tesco potraviny domov. To je fakt super a som s tým max. spokojná.
Je to výborné, lebo keď konečne deti zaspia, v kľude si sama sadnem za pc, pripravím si zoznam, v kľude si všetko pekne popozerám, každý jeden výrobok máte samostatne označený s presným popisom....Teším sa, vždy mi tovar doveziete čerstvý, nepoškodený, voňavý..... 😉 Samozrejme robíme to pre našich najbližších, pre naše detičky, aby mali vždy všetko čerstvé a kvalitné potraviny, ako sa aj Vy, spol. Tesco staráte o nás, Vašich stálych zákazníkov, aby ste nám vždy dali len to najlepšie.... Aj keď bývame v menšej obci, kde okrem iného k nám ešte nedorazila vymoženosť dovoz jedla, tak práve vďaka Vám mám pocit, že ešte niesme zapadákov🙂.....
1. šetríte čas, lebo je najdrahší pre našich blízkych...
2. Vďaka Vám dostávame denne na stôl čerstvé a kvalitné suroviny....
3. šetríte my chrbticu, nemusím sa ťahať s taškami, baleniami vôd,....Ďakujeme 🙂
1. Pri "nakupovaní" oddychujem s vyloženými nohami 😉
2. Kúpim všetko čo potrebujem a pozriem si aj všetky práve prebiehajúce akcie😃
3. Vždy ochotný a ústretový šofér mi hoci aj ťažký nákup prinesie až priamo domov 👍
Výhody tejto služby je neúrekom, mohla by som pokračovať...
Pohodlie z domova,netreba vyčkávať v rade pri pokladni,vykladať tovar na pás a znova do košíka,ušetrené kilometre za cestovaním do Tesca a mohla by som písať este mnoho ďalších pozitív 🙂
- Nestracam cas s nakupovanim, viac casu na dieta a rodinu,
- Tovar je najcerstvejsi s dlhsou dobou spotreby, ziadne hrabanie sa vo vyrobkoch
- Pohodlie a komfort pri objednavani, mozem si popijat kavicku,
- Ziadny stres, dlhe cakanie v rade,
- Donaska az ku dveram,
- Dorucenie tovaru v case, ktory mi vyhovuje
1. ušetrím čas strávený v obchode
2. ušetrím si cestu do obchodu
3. nakupujem v pohodlí domova bez toho, aby som niekam chodila 🙂
nakúpim len to čo chcem a ušetrím peniaze
šetrím čas tým že nakúpim z pohodlia domova
nemusím nosiť tašky
1 namiesto nakupovania sa môžem plne venovať rodine ❤
2 šetrenie peňaženky - pretože nakúpim len to čo potrebujem a nie všetko čo mi "cinkne do nosa" 🙂
3 ziskam dvojitý počet bodov na vernostnú kartičku 👍
4 šetrenie času - nemusím ani doma strácať čas objednávaním cez internet, jednoducho si objednám napríklad pocas obedu v práci cez appku čo potrebujem
5 jogurty, syry, vajcia, mäso - všetky tieto výrobky mi dovezú v chladiacej a mraziacej časti až domov čo je super hlavne teraz na leto 🙂
Nemusim behať mezdi regalmi po 2 kúpim len to čo potrebujem A za 3 šetriť si benzín aj peňaženku 😀😀😀😀😀😀😀😀
1. Pre mňa je najdôležitejšie, že si nakúpim naozaj všetko (a len to) čo je na zozname, keďže pravidelne odchádzam o obchodu s kadejakými dobrôtkami, ale večeru nemám z čoho navariť 😀
2. Zároveň neohrozím rodinný rozpočet, keďže celkovú sumu nákupu vidím pekne na boku (ušetrím si aj trápnu situáciu, keď musím odniesť tovar naspäť, lebo koruniek nie je dosť 😒 )
3. V neposlednom rade je dovoz tovaru príjemnou možnosťou uvidieť pekného chlapa "slúžiť" žene 😝
1. Mam lepsi prehlad o tovare, takze nemusim bludit po obchode a hladat co potrebujem.
2. Nemusim cakat az pride priatel domou aby nas odviezol.
3. Nakup mi pride az domou a nemusim deti chystat na cestu do obchodu a tym ani narusat ich denny rezim. 🙂
1.Nemusím vyťahovať auto🙂
2.Neminiem až toľko čo v obchode, lebo tam dokúpim plno zbytočností
3. Donesú mi čerstvé suroviny, hlavne ovocie nám s týmto dovozom viac chutí.
1. Nemusím nikam ísť a aj tak mám nakúpené 😀 😀
2. Šetrím čas, lebo nečakám na MHD a v obchode nestojím v rade
3. Nákup príde až k mojím dverám a nemusím sa obmedzovať tým, koľko toho zvládnem preniesť
je to super, ze uz sa daju nakupovat aj potraviny cez donaskovu sluzbu jednoznacne nam to setri cas, nemusime stat v radoch ked funguju niekedy len 2pokladne...nemusime vlacit nakupy a predsa trocha usetrime aj peniazky, kedze v obchode kupime aj to co nam az tak nesuri
1.nemusim travit cas v obchode s krpkou;) 2.nemusim sa trapit s tazkymi taskami;) 3.usetrim penuaze kedze vzdy kupim nieco naviac.:( ;)
..nuž
šetrím čas strávený v obchode a vymenim ho za čas s detmi a manželom
šetrím peniažky,lebo nevkladám do košíka nič čo mi cestou k pokladni padne do oka
nemusím detom vysvetlovat,prečo stojíme pri tejto pokladni,kde si teta zabudla penaženku v aute a čakáme kým sa nevráti,teda šetrím detske nervy 😀
nemusím sa trepat autom nikam a v klude si popíjam kávičku a pozerám oblubený program
a nevláčim tašky,lebo to za mna urobi tesko služba 😀
a deti si nekupuju zbytočnosti,lebo nakupujem ja 😀 😀 😀

1. ušetrím čas, lebo nemusím osobne behať po obchode
2. pohodlie - všetko vybavím od počítača (v čase, kedy to mne vyhovuje), takže nemusím vyjsť ani z domu a upravovať sa 😀
3. kedže nemám pojazdné auto, tak šetrím aj svoje ruky a nemusím vláčiť ťažké tašky