VEĽKÁ TÝŽDENNÁ SÚŤAŽ - VYHRAJTE 3 x 100€
Milé mamičky a budúce mamičky, chcete vyhrať až 100 eur na nákup cez službu Tesco Potraviny domov? 😉
Stačí, ak do nedele 5. júna 2016 do 10.00 hod. sem do diskusie vložíte odfotenú kresbičku vašich ratolestí na tému: ČO BY MOHLA MAMA ROBIŤ RUKAMI NAMIESTO NOSENIA ŤAŽKÝCH NÁKUPOV.
Tri z vás za najzaujímavejšie dielka odmeníme 100 eurovými poukážkami na objednanie tovaru cez službu Tesco Potraviny domov. Tešíme sa na vaše nápady!
Link na službu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

Moje dietatko kreslit nedokaze ale podla kopancov by chcelo, aby mamina stale rukami hladkala brusko 🙂
Nuz, ked som sa 2,5r dcery opytala, co by sme robili s ruckami, keby sme nemuseli ist do obchodika a niest tasky s nakupom, tak sa zalostne rozplakala, ze "my MUSIME ist do obdika velkeho!" Ona proste miluje nakupy vo "velkom obdiku" (velky obchodik= tesco) a neist tam by bol pre nu strasny trest 😔 ...a presne takymto pohladom ma uprosi... 😉
Krásny deň, rada by som pridala do súťaže básničku a kresbičky mojich 4 dcér.
DRŽANIE SA ZA RUKY.
Čo by mala robiť naša super mamička,keby nemusela nosiť ťažké nákupy?
Chytila by za rúčky svoje 4 dcérky-Emku,Dorotku, Lízinku a Irenku
a držala ich pevne a s láskou, smiali by sme sa pritom,
pozerali do slniečka a rozprávali príbehy o princeznách v dlhých šatách
a bolo by nám spolu NAJ,NAJ,NAJlepšie.
Pýtala som sa detí, čo by sme robili,
keby sme mali voľné ruky a tašky v nich nenosili...
Poprosila som ich, aby mi obrázok nakreslili,
ako by sme naše voľné ruky využili.
Dcérka obrázok nakreslila,
a takto mi to vysvetlila 😉 :
Vraj by sme išli na lúku a tam by sme sa mohli dlho hrať,
nemuseli by sme nákupy riešiť a po obchodoch behať.
Na lúke by sme sa za ruky chytili a tancovali,
bolo by to super, keby sme viacej času na seba mali.
Keď už by sme boli dosť vyhraní,
určite by sme na nejakú maškrtu chuť mali.
Potom by sme si v cukrárni zmrzlinku do ruky kúpili,
a pomaly, aby nás hrdielko nebolelo lízali 😉 .
Ja ešte za seba dodám, že auto nemáme,
službu Tesco Potraviny domov veľmi radi využívame 😉 .
Občas aj rodičom a svokrovcom nákup domov objednávame,
tak sme radi, že službu, že nám nákup až domov dajú, máme 🙂.
.... travit cas so svojou 2 r 7 mesiacov dcerkou Vaneskou a kreslit s nou pretoze vdaka nej vdaka detom sa dospely dokaze vratit v case a pripomenut si to caro zvane detstvo a objavi v sebe to naco uz davno zabudol 😉 .... a pripajam foto - nas kutik farebny kutik reslenia a kusok z nasej tvorby ja ci manzel sa realizujeme a 👸 dotvori podla svojej fantazie 🙈🙊🙉
Niekedy sa až čudujem tomu, čo všetko a ako dlho si naše deti pamätajú. Dcérke som minulý týždeň povedala, nech sa ráno ponáhľa s obliekaním do škôlky, lebo sa aj ja chcem obliecť a trochu namaľovať ráno do práce. Keď som jej dala za úlohu nakresliť, čo by mamička mohla robiť namiesto nakupovania, jej odpoveď bola veľmi rýchla: "mohla by si sa viac parádiť 🙂 🙂 🙂 obliecť si princeznovské šaty, krásne náušničky, veľké očká 🙂 a bola by si nádherná princezná každý deň 🙂 🙂 🙂 " Má len 5 rôčkov a na výkres napísala slovko "mama" a podpísala sa. Som na ňu veľmi hrdá 🙂
Ked som sa spytala mojho 3 rocneho synceka, co budeme robit,ked mama nebude musiet ist nakupovat a nosit tazke nakupy, odpoved bola jasna.... BUDEME SA HRAT😃 s autickami....pre niekoho mozno cmaranica, pre mna hotove umelecke dielo, na ktorom som nakreslna ja ako sa usmievam 🙂 to mi bolo povedane, tak to vyzera,tak to je ;)
Som najbohatšia šťastná žienka,
štyri moje poklady mi vravia – mamulienka.
Najkrajšia sa cítim keď na sebe mám „šperky“,
osem detských rúčok, keď objímajú ma všetky.
Kebyže viac času mám
a nákupy si nevšímam...
Mohla by som práve:
láskať vlásky hnedé, plavé,
hrať sa s deťmi na záhrade,
cez švihadlo s nimi skákať,
na trampolíne saltá dávať,
točiť sa a spievať s nimi,
modelovať z plastelíny,
čudovať sa nad všetkým,
občas vymyslieť veselý rým,
vysvetľovať kadečo,
milo odpovedať na „prečo?“.
Na bicykli často jazdiť,
po svete s nimi brázdiť,
plávať, lietať na balóne,
variť a piecť veselo,
to všetko by sa mi chcelo.
A na záver zaspať s láskou
a mať detský sníček,
že raz možno urobím
v Tescu on-line nákupíček.
Vytvorili naše 8, 7, 5 a 2 ročné detičky! 🙂
Ja som ešte maličká,
ale kresbu nekreslila moja mamička,
ja som taká malá Tescoholička,
hneď ako prídem sadám do Tesco auto vozíčka.
A čo som teda nakreslila,
mamičku ako si nový účes užila,
na druhom obrázku je moja maličkosť,
veď som to predsa ja z koho má maminka najväčšiu radosť.
Namiesto nosenia ťažkých tašiek zas a znova,
vyspí sa nám doružova,
a potom sa spolu už len hráme,
každý deň sa niečím zabávame 😉.
Text: moja mamička
Ilustrácie: ja Lilien 2 roky a 4 mesiace
Je vtipné, že súťaž je aj pre budúce mamičky - veď ako má bábätko v brušku nakresliť nejaký obrázok?! :D 😒
Mamičky, ďakujeme vám za všetky vaše nádherné obrázky a fotky. Bolo veľmi náročné vybrať iba tri z vás. Ďakujem aj za to, že ste sa celý týždeň zapájali do diskusií na fóre Tesco Potraviny domov 🙂
Odmenu 100€ e-kupón na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov pošleme:
@karlea
@majakuca
@lucypaba
Gratulujeme! Výherkyne, prosím, pošlite mi e-mail a adresu do IP.
Ak chcete službu vyskúšať, využite zľavový e-kupón na prvý nákup cez Tesco Potraviny domov pre členky Modrého koníka.
Ak už službu používate, využite zľavu 4€ do konca júna 2016 na nákup nad 90€.
Krásny víkendík a dovidenia niekedy nabudúce na Modrom koníku! 🙂

nakolko som este malinky a moc kresliť neviem tak posielam aspon moju kresbu na stenu - aby maminka mohla objednat farbu a malovat so mnou 🙂 a potom na papieri kresbu auticka aby ma mohla vyvážat na výlety a do obchodu na nákupy. Ale ja verím že teraz si dáme pauzu v autíčku a vyhráme nákup ktorý nám privezú 🙂 Dakujem vopred za moju maminku - Christián 🙂