Čo máte najradšej na Vianociach?
Sú to darčeky, dobré jedlo, pohľad na vaše deti ako si ich radostne rozbaľujú, či odpočinok od roboty, prežité príjemné chvíle s rodinou, alebo niečo úplne iné? Čo pre vás charakterizuje atmosféru vianoc? Prezraďte nám 🙂

Ja ani nemam tak rada vianoce, ako skor predvianocne obdobie.. Vsade svetielka, vianocne trhy, usmiati ludia (aj ked casto len z vina 😅) vone.. To je premna carovne..
spolocne chvile s rodinou 🙂celu tu atmosferu a vonu vianoc 🙂
Deti robia Vianoce 😀 😀 😀 😀 koli nim sa oplati to vsetko robit a v ich ockach tu vieru, ze zazraky sa deju...
pre mna su vianoce najkrajsim sviatkom aj co sa tyka vyzdoby....stromcek mame sice umely ale v kazdej izbe mam vazu so zivymi vetvickami-navesiam na ne rozne ozdoby ,
tesim sa na kapustnicu,salat ,kolaciky, varene vinko, stretnutia s rodinou, kamarátkami, pozeranie rozprávok a hlavne neriesim umyvanie okien a velke upratovanie kvôli vianocam, neriesim ci mam napeceny jeden kolac alebo tri kolace....
snazim sa radsej oddychovat a vychutnavat si utulnu atmosferu Vianoc a ked je este za oknom krasna zima...sneh...deti postavia snehuliaka ...
najradsej mam celkovu atmosferu vianoc🙂
najrašej, keď sme konečne u našich na východe, keďže my bývame na západnom Slovenskku, ale stále trávime sviatky spolu, takže dúfam, že aj tieto také budú, potom radosť a rozprávanie babky, dedka s mojimi dcérkami,, ktoré im štebotajú, čo zažili, kým sa nevideli a čo chcú od Ježiška a potom tie rozžiarené očká a výkriky, keď pribehnú do obývačky na Štedrý večer a tam kopec darček a hľadajú, ktorý patrí komu a to rozbaľovanie,. najlepšie bolo, ke´d naša 4.dcérka mala minulé vianoce 9 mesiacov a dostala bábiku a tie úsmevy a radosť, pusinky a objímanie bábiky bolo neopísateľné a najlepšie boli ostatné 3.jej sestričky a doteraz spomínajú ako sa radovala podľa nich z úplne obyčajnej bábiky, ale pre ňu to bolo niečo krásne a stále ju má rada a nosí zo sebou, takže už sa teším čo bude tento rok. Aj všetkým v TPD prajem krásne Vianoce.
@irenaliza hehe dakujeme pekne a taktiez prajeme krasne vianocne sviatky 🙂
Moja mama sa vzdy snazila urobit nam z kazdych vianoc nezabudnutelny zazitok.nedokazem sice vymenovat darceky,ktore sme so sestrou dostali,ale pamatam si ako sme viazali salonky a kolekcie,ako sme sa isli divat z okna kedy uz jezisko prinesie darceky i ked sme uz davno vedeli,ze kym nas mama zabava pri okne,otec darceky aranzuje pod stromcekom a ze to on potom zvoni zvoncekom.pamatam si ako sme pomahali s pecenim a tesila som sa na oplatky s medom a cesnakom a na horiace sviecky,...a na vsetko.a minuly rok som zohnala kovovy stromcek na stol,ktory sa kruti ked pod nim svietia sviecky a ktory mi neskutocne pripomina vianoce mojho detstva a chcem pokracovat v tom,co ma naucili moji rodicia.nase deti su este male,ale verim,ze ak aj zabudnu,co dostanu tento rok pod stromcek,zapamataju si vonu ihlicia,kapustnice a kolacov,svetlo sviecok,pokoj v rodine,spievanie,cinkot zvonceka,...a vsetko co k tomu patri.

@bonaqa2013 mne v auguste ocko, takze napodobne, hlavne pre mamu to budu tazke vianoce.
Ked s detmi zdobime stromcek, a ked sa maly tesi a skace, ze pride Ježiško. Velky chodi a tesi sa rukami, aj ked on to inak cele vnima, viem ze sa tesi a nevie sa dockat. Miluje knihy, balony fuka, nafuka snad vsetko na svete, aj to co sa nafukat neda 😀 Dvdecka to je jeho, rozpravky pozerat, vtedy výska od radosti. A maly ten chce vsetko a vsetkemu sa tesi. A ked sme spolu nic nie je viac ♥ Ako moje deti a moj manžel, vtedy si človek najviac uvedomuje že má lásku a tak má to čo možno iní ľudia nemajú.