Čo si myslíte o sušičke?
Máte skúsenosti so sušením prádla v sušičke? Aké je sušenie v nej? Čo vás viedlo k jej zakúpeniu? Má podľa Vás výhody oproti klasickej metóde vešania prádla na šnúru? Povedzte svoj názor.. 🙂
@gabikas82 Velmi ti ju prajem! Ja som kupila velmi dobre tv, aj mycku - ze som pozerala inzeraty a nasla som tieto spotrebice na predaj, oni ich vyhrali v tombole (sutazi), ale ich nepotrebovali, lebo uz mali.
Pred 10rokmi som tak kupila mycku, a tak mam kupeny tento rok TV - za velmi lacny peniaz aj so zarukou a vsetkym co k tomu patri.
@malinovka333 AEG je tiež fajn 🙂 Ale nie, nepatria pod Bosch.
Bosch + Siemens je jedna firma.
Electrolux + AEG + Zanussi je druhá firma.
@julius_tpd Dakujem za odpoved. Ja som spominanu nasla vo vasej ponuke. A ci je urcena pre SK trh si zistujem tak, ze pozriem konkretne typy na home stranke konkretnej znacky s priponou sk a ak tam ten typ maju, je urcena pre SK trh. Aspon myslim, ze je to tak. 🙂 V kazdom pripade dakujem za ochotu.
Sušička je určite dobra vec, najmä pre tých, čo majú vlhký byt, často peru, nemajú balkón. My máme rohový byt bez balkónu, takže viem, o čom hovorím🙂. Vonku sa mi nechce vesat, aj sa bojím, že by som o to prádlo prišla. A byvame na druhom poschodí. Ale máme sušiak na okne namontovaný mojim muzom.pri sušičke potom už len treba vyriešiť malý detail, že kde ju dať. U jedného známeho sme videli aj práčku-sušičku na sebe🙂.
Ze je to uzasna vec a do noveho bytu ju urcite chcem 🙂
@matricia susicka na pracke je pomerne uz dost casty jav a nie je v tom ziadny problem. Podla mna skvele riesenie ked ma niekto mensiu kupelku 🙂
@julius_tpd treba kuknut,ako dopadli susicky v dteste,tie najdrahsie,ako miele dopadli nie moc slavne :( Takze nie vsetky najdrahsie znacky su aj najlepsie.. 🙂 Len tolko..
Síce susicku nemáme ale je to veľký pomocník hlavné takto v zime keď máte malé dieťa a kopec špinavej pradla v budúcnosti ju určite chcem
@julius_tpd Môže byť, ako čítam vyššie v komentaroch. My máme práčku s vrchným plnením.
@matricia susicku mam uz na pracke 12 r a funguju bez problemov obidva spotrebice este ani raz nespadli/nepreborili sa/ nepokazili sa takze jednotnacne odporucam
Ja by som za to davala Nobelove ceny🙂 dalsia super uzitocna vecicka..tiez sme bojovali s malym priestorom,kopou pradla a vlhkostou v dome..kupili sme susicku,mame ju na pracke..nic lepsie nas nemohlo napadnut🙂 urcite spotrebic,ktory odporucam..
Ja tiež odporúčam sušičku. Je to super pomocník. ..na nezaplatenie. Prádlo som predtým v zime susila aj týždeň a aj tak celkom nevyschlo. Manžela som presvedčila a nevieme si vynachváliť. Vlozis prádlo a za 2 hodky je suché. 👍 Mam electrolux a je polozena na práčke.
@julius_tpd suhlasim.v marci sme prerabali kuchynu, v plane sme vobec nemali mycku, prisla nam to hlupost. v den kupovania kuchyne sme sa este cestou k panom co vam zaslu info do skladu motali po ikei a zrazu sme kukali na mycky..nasledne sme len tak zo sradny kukali vyber a ceny..a co..a nasli sme ze ikea mala jednu o 50 eru lacnejsiu na ikea kartu a zrazu tak co kupime..sak ked ne nebudeme pouzivam a povieme ze je to hlupost..ale ak nekupime budeme si casom mozno nadavat sak kuchynu uz mozno ani nikdy prerabat nebudeme...a tak sme nakoniec obetovali jednu skrinku a kupili mycku...cakali sme vtedy 3 dieta...no a teraz po pol roku pouzivania sa s manzelom jeden druheho doberame ze co zlako vratime mycku do obchodu :P..dovolenka na chate bez nej bola dos problem 😀
teraz sme zacali zavzovat nad susickou...tym ze mame 3 male deti..a pouzivame latkove plienky..mame aj zviertka ..cize prania je kopec a minimalne 1 suiak tu vzdy zavadza..v lete susime na balkone...
pracku mam samsung eco bubles a max.spokojnost....aku susicku?
@malinovka333 nie, to bolo v navode, ze ktory program na kolkych stupnoch - taka tabulka... takze viem ze program mix - mi susi na 50 stupnoch...
susim od babatkovskych veciciek, co su jemnucke po periny, obliecky, paperove paplony uplne vsetko, tkane koberce... fakt vsetko
Ja som povedala, ze prva vec ktoru si kupim, ked sa zamestnam na TPP bude susiska. Susenie pradla po byte ma uz nebavi, stale niekde strasi susiak. Vonku to v zime neuschne uplne, takze susiska je uzasne riesenie. A pradlo je vraj z nej nadychane, makucke a vonave.
@stanislavao presne tak pekne nadychane a makke a hlavne sa neprasi.ja som dostala na 30tku.
aku znacku susicky?
@julius_tpd je vec po ktorej tuzim. Od jari do jesene ked sa das susim pradlo na balkone, ale zima je hrozna. Lenze nemame ju kam dat. Jedine prerobit kupelnu vyhodit vanu a bolo by, noale mame 5 rocnu novostabu a burat sa nam este neziada. Akby bola vstavana susicka obetujem skrinku v kuchyni.
Susicku momentalne doma nemame. Staviame si domcek a stale este makame vsetko, ale vzdy ked nieco potrebujem zbehnem k rodicom ☺. Susicka je prosto super vec. Niet nad hebucke a vonavucke uteraky ci postelne pradlo, ktore sa neda ani z daleka porovnat s obycajnym susenim. Pradlo je z nej svieze dlho. Z niektorych zimnych veci mi sice urobilo letnu kolekciu , ale musim len chvalit.dufam ze raz bude aj v mojej pracovni ☺
My mame vdaka mojmu sikovnemu a pozornemu manželovi ,ktorí vždy myslí ako mi ulahčiť prácu 😉 SUŠIČKU SAMSUNG, je to super vec, žiadne prekladanie sušiakov, prádlo krásne vonave, makkučke a hlavne raz dva usušene a môžete hned ukladať do skrine. Setri to cas aj prácu 😉 😉 😉 😉 😉 určite ,ak niekto premyšla pre a proti, tak som 100% za a keby ste videli kolko prachu odstráni ešte z oprateho pradla ,som skoro padla na zadok:o)
susicka je super vec na 80% veci, a zvysok si dosusite, ale ked neni miesto kam ju dat, to je problem 😒
ja dakujem kazdy den tomu, kto ju vymyslel 🙂 SUPER vecička. Veci na 100% suche - skoro ožehlené za hodku . ALe treba vyberat podla značky, recencii. Nie je susička ako susička .
ja susicku pouzivam len v zime, v lete susim vonku,
predsa len zbytocne minat elektrinu,
je to super vec, hlavne ak deti potrebuju nieco mat rychle oprate a pradlo davam vacsinou susit len na pol hodinu, cize na susiak uz dam len dosusit....
ked susim vonku pod pristreskom, tak to trva aj 3dni a este aj tak musim dosusit vnutri..

Nikdy som neverila mojej sestre,ze susicka je aka super vecicka 🙂 Az ked sme zacali mat problem s vlhkostou v byte,potom sme si museli kupit. Odvtedy nezehlim (sem-tam nieco) ,susim iba v susicke,je to super. Pri dvoch detoch je to na nezaplatnie 😵 😵 😵 😵