icon

Dni s TPD sa vracajú. Na čo sa môžete tešiť tentokrát?

julius_tpd
30. nov 2015

Dni s TPD sa vracajú a ja som rád, že ich s vami môžem opäť prežiť. Týmto oficiálne začali a potrvajú až do nedele. Verím, že si spolu užijeme ešte viac ako naposledy. 🙂

Môžte sa tešiť na množstvo zaujímavých diskusií, rovnako si spolu aj zasúťažíme a pomôžeme vyskladať vašu domácnosť. Okrem hlavnej súťaže tu v diskusných fórach budú aj v blogu každý deň prebiehať mini súťaže o vecné darčeky, stačí ho len sledovať. Rovnako ma napadlo, mali by ste záujem aj o súťaže, kde by sa dali vyhrať srdiečka na stránku Modrý koník? 🙂

Dni s TPD sa vracajú. Na čo sa môžete tešiť tentokrát?
nikenzi
•
30. nov 2015

Ja som si uz od vas objednala darček na Vianoce (novu tlaciaren) - už len čakám na dodanie balíčka 🙂

arabellka
•
30. nov 2015

ahoj, ...prvykrat sa dnes zoznamujem s TPD

julius_tpd
autor
•
30. nov 2015

@arabellka tak verim, ze sa Dni s TPD zapacia 🙂

ivankajar
•
30. nov 2015

už sa neviem dočkať čo všetko sa dozviem a teším sa aj na súťaže a bude tam aj súťaž o roboticky vysávač???

julius_tpd
autor
•
30. nov 2015

@ivankajar o roboticky vysavac bohuzial nie ☹

minulin
•
30. nov 2015

TAK NAPOSLEDY TO NEVYSLO NIJAKO, TAK SNAD UZ TENTOKRAT SA STASTICKO NA NAS AJ USMEJE, A AK AJ NIE, TESIM SA, ZE SA VELA NOVEHO DOZVIEM 🙂 PEKNY PREDVIANOCNY CAS PRAJEME 🙂

dankaa78
•
30. nov 2015

Prisli ste ako z neba pred sviatkami urobit radost mnohym rodinam😉
Tesim sa♥

bubloska135
•
30. nov 2015

🙂

ivankajar
•
30. nov 2015

@julius_tpd tak budem musiet napisat jeziskovi -manzelovi 😀

kupcovci
•
30. nov 2015

Už sa teším 🙂

kim_rossi_stuard
•
1. dec 2015

huuura milujeme nove info a milujeme suuuutaze 😀 😀 😀 😀 to je Jezisko pre mamicky 😀 😀 😀 😀

ebigeil
•
2. dec 2015

😄 možno sa šťastie trošku usmeje. TPD poznám týždeň dozadu sme si tam kúpili novú TV.

irenaliza
•
2. dec 2015

teším sa na celý týždeň, stále je tu super, aspoň chvíľku zmena pri mojom domácom zmätku, pekný deň

julius_tpd
autor
•
2. dec 2015

@irenaliza hehe dakujem, som rad, ze sa aspon niekomu paci 🙂

irenaliza
•
2. dec 2015

@julius_tpd ale ja sa tu naozaj super odreagujem, aj teraz moja najmladšia spink, doma kopec roboty, ale ja radšej sedím tu, lebo je tu s TPD super a ešte keby sa mi splnil sen a vyhrala som kávovar, to by boli neskutočné vianoce , ale asi musím napísať konečne Ježiškovi, žeby s TPD? Pekný deň, ste super a naozaj 🙂 🙂 🙂

ebigeil
•
2. dec 2015

@julius_tpd no uvidíme trošku šťastia sa možno usmeje aj na mňa. I keď sme si už spravili predčasné Vianoce s TPD kúpov noveho TV

veronka30
•
4. dec 2015

Tak ja som teraz už objednala cez TPD,na akú súťaž sa môžem tešiť?

julius_tpd
autor
•
5. dec 2015

tak hlavna sutaz je tu v diskusnom fore o kreativny darcek a moznost vyhry 500eur, popritom v blogu kazdy den prebiehaju mini sutaze o vecne ceny a srdiecka
@veronka30