icon

Súťaž o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 V. časť

kristina_tpd
23. jún 2017

Keďže spoločnosť TPD oslavuje svoje 30 narodeniny, rozdá každý deň 1 fotoaparát FujiFilm instax mini 8. Dnešnou témou budú zvieratká/domáci miláčikovia. Podeľte sa s nami o fotografie zvieratiek vs. vaše detičky. Najvtipnejšia vyhráva!
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: kolegyňa Niki

FujiFilm instax mini 8 je niečo, čo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti plnej zábavného fotenia.
Fotenie? Tentokrát nemyslíme, niečo odfotiť, poslať na sociálnu sieť a zbierať „lajky“. Takto fotí už asi každý. Teraz máme na mysli fotky, ako zdroj zábavy v reálnom čase, na reálnom mieste. Byť frajerom, byť hviezdou tu a práve teraz. Urobiť záber a nehľadať ho na displeji, ale podať ho zúčastneným rovno do ruky. Podať im fotku na papieri. Tu a práve teraz. Fotoaparát FujiFilm instax mini 8 je tutovka tohto leta. Na počkanie vytlačiť fotku na fotopapier. Fyzická fotka je niečo, čo sa nestratí v tlačenici na pamäťových kartách, ani v plejáde foto záberov na sociálnych sieťach. Ak niekomu darujete fotku na papieri, darujete mu spomienku, nie len vo forme fotky, ale verte, že si zapamätá aj ten moment, ako ste mu ju podávali. Nájdete na https://www.tpd.sk/vyhladavanie?category_id=&se...

Súťaž o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 V. časť
nadinkat
23. jún 2017

už idem moje sliepočky,len si otvorím vrátka

marciella
23. jún 2017

mami, môžem si aj toto zvieratko zobrať domov ?
Moja dcerka, Anetka 🙂

13michaela13
23. jún 2017

cestovatelia - nerozlučná dvojka 😎

marciella
23. jún 2017

a toto je naše najobľúbenejšie domáce zvieratko - anduliačik Pepo

lenocka77
23. jún 2017

Zajačik Ušiačik náš,
dobre sa ty pri nás máš.
Mrkvičku sladkú vždy dostaneš,
snáď ešte dlhé rôčky pri nás zostaneš 🙂

ajko
23. jún 2017

Ráno sa pýtam muža: "Nemáme žiadne vtipné fotky detí so zvieratkami, že?" A večer na nás starký kričí z dvora: "Poďte sa rýchlo pozrieť! Neuveríte, kde dala Paulínka búvať mačiatka!" Nuž v starkého pracovných "bakančiach" sa im po dnešnom horúcom dni určite podarí zaspať skôr, než jej samej 🙂)) Neviem, či je to dievčatko naladené na jednej vlne ako ja, ale nejakým spôsobom proste vycítila, že mama chce súťažiť 🙂 Už len, či tromfne ostatných súťažiacich 🙂

erikaemkina
23. jún 2017

ema a pipo

jesika35
23. jún 2017

Oboch s kengurov odfotiť som chcela,
no kengura to ustáť nevedela,
a tak sa rozbehla po priestore svojom,
moje deti za ňou s nepokojom....😕
Potom ju naháňali, lebo fotku chceli mať,
no ja som ich nestihla zasnímať.😅
Vyšla nám len jedna rozmazaná fotka,
a za týmto trapasom je bodka... 😂

alenkapalenka
23. jún 2017

Asi sa to nerata, ale ta minnie je nas jediny domaci milacik..aspon netrpi, inak by uz bola z tolkej lasky davno zadusena 😀

jabucko
23. jún 2017

Dedkoooo ... mozem hladkat zajaciky donekonecna? 🙂

majik66
23. jún 2017

Zabaaaaaavame sa :D

christie11
23. jún 2017

Laska na prvy pohlad🙂osudove stretnutie so svojou novou panickou

s1m.one
23. jún 2017

Dobrý večer, moja malá dcérka sa volá Dorotka, už jej meno ju predurčuje, aby bola pojašená, tak správne bláznivá 🙂 hádam 🙂. Občas mám pocit, že mám doma rozprávkovú Mášu 🙂 Taká je aj vo vzťahu k zvieratkám, čo neutečie, neuletí, to hneď mága, skúma, ale veľmi ľúbi. 🙂 aby som nezabudla, minule chcela dať voľnosť našim papagájom a vypustila ich, už neprileteli naspat..:( po novom má Dorka zlomenú ruku, ale aj tak sa stále naháňa za nejakými zvieratkami, minule naplašila v meste holuba a ten mi skoro napálil do hlavy.. alebo čerstvo - hrala sa s modlivkou, tak sme to hned zvečnili, jasne, že s fotákom od Vás by boli fotky lepšie.. posielam aspon také, aké sa nám podarili. krásny večer!

klodyka76
23. jún 2017

malý si stále myslí, že je havo :D

curcuma
23. jún 2017

My síce domáceho mazlíčka nemáme,
ale radi sem príspevok pridáme,
úsmevná to situácia nastala,
keď som v nákupnom centre domov vedľa obchodov kráčala,
malá dcérka zrazu do jedného vošla,
zvieracieho kamaráta si tam našla,
hneď sa k nemu na zem posadila,
mne aj predavačkám úsmev na tvári vylúdila,
macko už nebol ako dekorácia sám,
to Vám naozaj prisahám,
bola z nich na chvíľu svieža dvojka,
jednoducho taká verná spojka,
bol to milý zážitok,
zachytený objektívom mobilu v jeden krásny piatok 😉

marianna775511
23. jún 2017

Dnes zastupujem babku ja!!! Už som vám dala jesť, teraz vám upracem a potom vás dám spať.

buriacik
23. jún 2017

Zajaca vypustia na dvor a vlezu si do klietky. Chcu vediet ako zajace ziju 😂😂😂

shilou
23. jún 2017

BOLI S NAMI LEN 2 mesiace,už su v macacom nebi a nasa nelka,stále si vyskočí do křesla a mrnci,aby ju niekto hojdal. Přitom samozrejme zaspí😴😂

shilou
23. jún 2017

Na prvej fotke macka kaka a mala jej chvost drží,aby ostal čistý

sticker
zoizoi
23. jún 2017

🐶: Niekto sa tu pokakal. 😃

sabusik321
24. jún 2017

@fadama superr 🙂 my mame teraz 3 tt malú takze sme dali o rok 🙂 tak to uz asi mate vavsinu vybavenu co

kristina_tpd
autor
24. jún 2017

@janulla142 Kolegyňa Niki, ktorá dnes ráno vyhodnocovala túto súťaž si vybrala práve tvoju fotku. Gratulujemeee👏👍😉 Prosím pošli mi do internej pošty tvoje údaje na doručenie darčeka. Ďakujem

s1m.one
24. jún 2017

blahozelam 🙂

kupcovci
24. jún 2017

Blahoželám 🙂

fadama
24. jún 2017

@sabusik321 No pravdaze väcsina vybavená uz len drobnost na vyzdobu alko este dake nealko. A uz je vsetko. Si aj na fóre moja svadba ?
No ani dnes sa nam nepodarilo vyhrat foták na svadbu.☹

verrramkonik
24. jún 2017

So zajačikom v ohradke..

kristina_tpd
autor
24. jún 2017

@fadama Súťažíme ešte 2 dni😉

ajko
24. jún 2017

@kristina_tpd a dnes sa pridávajú fotky na akú tému?

janulla142
24. jún 2017

@kristina_tpd jemine zo 💖💖💖💖💖💖💖 Vam dakujeeeeeem💖💖💖💖💖to je doma radosti 😆😆😆pozdravujeme Niki😚..pekny den

majocka24
24. jún 2017

my domáce zvieratko nemáme ale máme ťavu 😀