Súťaž o fotoaparát FujiFilm instax mini 8 V. časť
Keďže spoločnosť TPD oslavuje svoje 30 narodeniny, rozdá každý deň 1 fotoaparát FujiFilm instax mini 8. Dnešnou témou budú zvieratká/domáci miláčikovia. Podeľte sa s nami o fotografie zvieratiek vs. vaše detičky. Najvtipnejšia vyhráva!
Platnosť súťaže: do 23:00h
Vyhodnotenie: nasledujúci deň do 9:00h
Hodnotiaci: kolegyňa Niki
FujiFilm instax mini 8 je niečo, čo nesmie chýbať v žiadnej domácnosti plnej zábavného fotenia.
Fotenie? Tentokrát nemyslíme, niečo odfotiť, poslať na sociálnu sieť a zbierať „lajky“. Takto fotí už asi každý. Teraz máme na mysli fotky, ako zdroj zábavy v reálnom čase, na reálnom mieste. Byť frajerom, byť hviezdou tu a práve teraz. Urobiť záber a nehľadať ho na displeji, ale podať ho zúčastneným rovno do ruky. Podať im fotku na papieri. Tu a práve teraz. Fotoaparát FujiFilm instax mini 8 je tutovka tohto leta. Na počkanie vytlačiť fotku na fotopapier. Fyzická fotka je niečo, čo sa nestratí v tlačenici na pamäťových kartách, ani v plejáde foto záberov na sociálnych sieťach. Ak niekomu darujete fotku na papieri, darujete mu spomienku, nie len vo forme fotky, ale verte, že si zapamätá aj ten moment, ako ste mu ju podávali. Nájdete na https://www.tpd.sk/vyhladavanie?category_id=&se...

Ráno sa pýtam muža: "Nemáme žiadne vtipné fotky detí so zvieratkami, že?" A večer na nás starký kričí z dvora: "Poďte sa rýchlo pozrieť! Neuveríte, kde dala Paulínka búvať mačiatka!" Nuž v starkého pracovných "bakančiach" sa im po dnešnom horúcom dni určite podarí zaspať skôr, než jej samej 🙂)) Neviem, či je to dievčatko naladené na jednej vlne ako ja, ale nejakým spôsobom proste vycítila, že mama chce súťažiť 🙂 Už len, či tromfne ostatných súťažiacich 🙂
Dobrý večer, moja malá dcérka sa volá Dorotka, už jej meno ju predurčuje, aby bola pojašená, tak správne bláznivá 🙂 hádam 🙂. Občas mám pocit, že mám doma rozprávkovú Mášu 🙂 Taká je aj vo vzťahu k zvieratkám, čo neutečie, neuletí, to hneď mága, skúma, ale veľmi ľúbi. 🙂 aby som nezabudla, minule chcela dať voľnosť našim papagájom a vypustila ich, už neprileteli naspat..:( po novom má Dorka zlomenú ruku, ale aj tak sa stále naháňa za nejakými zvieratkami, minule naplašila v meste holuba a ten mi skoro napálil do hlavy.. alebo čerstvo - hrala sa s modlivkou, tak sme to hned zvečnili, jasne, že s fotákom od Vás by boli fotky lepšie.. posielam aspon také, aké sa nám podarili. krásny večer!
My síce domáceho mazlíčka nemáme,
ale radi sem príspevok pridáme,
úsmevná to situácia nastala,
keď som v nákupnom centre domov vedľa obchodov kráčala,
malá dcérka zrazu do jedného vošla,
zvieracieho kamaráta si tam našla,
hneď sa k nemu na zem posadila,
mne aj predavačkám úsmev na tvári vylúdila,
macko už nebol ako dekorácia sám,
to Vám naozaj prisahám,
bola z nich na chvíľu svieža dvojka,
jednoducho taká verná spojka,
bol to milý zážitok,
zachytený objektívom mobilu v jeden krásny piatok 😉
Na prvej fotke macka kaka a mala jej chvost drží,aby ostal čistý

@fadama superr 🙂 my mame teraz 3 tt malú takze sme dali o rok 🙂 tak to uz asi mate vavsinu vybavenu co
@janulla142 Kolegyňa Niki, ktorá dnes ráno vyhodnocovala túto súťaž si vybrala práve tvoju fotku. Gratulujemeee👏👍😉 Prosím pošli mi do internej pošty tvoje údaje na doručenie darčeka. Ďakujem
blahozelam 🙂
Blahoželám 🙂
@sabusik321 No pravdaze väcsina vybavená uz len drobnost na vyzdobu alko este dake nealko. A uz je vsetko. Si aj na fóre moja svadba ?
No ani dnes sa nam nepodarilo vyhrat foták na svadbu.☹
@fadama Súťažíme ešte 2 dni😉
@kristina_tpd a dnes sa pridávajú fotky na akú tému?
@kristina_tpd jemine zo 💖💖💖💖💖💖💖 Vam dakujeeeeeem💖💖💖💖💖to je doma radosti 😆😆😆pozdravujeme Niki😚..pekny den

už idem moje sliepočky,len si otvorím vrátka