SÚŤAŽ - 3x POBYT v SR pre celú rodinu
SÚŤAŽ O 3 POBYTY v sieti najlepších babyfriendly hotelov na Slovensku.
Zaslúžite si oddych a relax! Len tak, na chvíľu „vypadnúť“, nemusí to byť ďaleko, len zmeniť prostredie. Teraz máte možnosť vyhrať pobyt, ktorý bude pre celú rodinu. Lebo v našich hoteloch sa deti rozhodne nudiť nebudú. Vyskúšajte prepracované služby najlepšej siete babyfriendly hotelov na Slovensku.
V hre máme hneď 3 pobyty – 1 x pobyt v hodnote 500 € a 2x pobyt v hodnote 385 €.
My vám chceme dať viac a preto pobyty v tejto súťaži môžete využiť podľa vlastného výberu v ktoromkoľvek z hotelov siete Trinity Hotels. Rovnako sme mysleli aj na variabilné uplatnenie výhry. Buď ako pobyt a nezaplatíte nič navyše alebo ako ceninu v danej hodnote pobytu ( 500 € / 385 € / 385 € ) a využijete ho na kúpu akejkoľvek dovolenky v našich hoteloch podľa vlastného výberu. Tak poďme SÚŤAŽIŤ!
AKO SÚŤAŽIŤ:
Pošlite nám váš TIP, v ktorom hoteli by ste využili svoju výhru a prečo (obľúbená lokalita, vzdialenosť, referencie na hotel a podobne).
HRÁME O POBYT v ktoromkoľvek hotelov siete Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec s vlastnou súkromnou plážou na brehu Slnečných jazier, hotel Sitno s nádherným areálom v srdci Štiavnických vrchov alebo hotel Atrium v Novom Smokovci s ideálnou polohou na výlety vo Vysokých Tatrách.
Do súťaže budú zaradené všetky príspevky v podobe komentárov v tomto fóre poslané do 09.06.2019 do 24:00. Meno 3 výhercov uverejníme v utorok 11.06.2019.

Myslím že sú všetky úžasné, a všade musí byť príjemne stráviť čas s rodinou.Ja s rodinou som ešte nebola na žiadnej dovolenke snáď , len na kúpalisku nakoľko sme dostavili náš malý rodinný domček a financie nám to nedovoľujú. Ak by sa usmialo na nás šťatie ďakujem zo ♥ za moje detičky.
My by sme si urcite vybrali hotel Atrium v Novom Smokovci, nakolko sa nam este nepodarilo ist s detickami do Tatier, prave tento rok planujeme dovolenku tam.
Ja by som vybrala hotel Atrium 🙂 Tatry sú nádherné a po našom poslednom tatranskom výlete nám za 9 mesiacov pribudol doma malý poklad 🙂 Dnes má presne 2 mesiace, takže najbližšiu dovolenku už absolvujeme v trojici 🙂 Keby sa to teda podarilo práve do Tatier, boli by sme veľmi radi 🙂
Senec. Vela znamych chvalilo lokalitu, tak by som to rada omrkla osobne 🙂
Vybrali by sme si Senec sice sme tam neboli ale pocuvame samu chvalu
Vybrala by som hotel Atrium. Tatry milujeme a bol by to aj skvely zazitok pre nase deti. Este sme v tomto hoteli neboli, chceli by sme tam stravit cas, kedze sme vela poculi o tom, aky je skvely hlavne pre deticky. A rodicov nic neurobi stastnejsich, nez to, ze vidia stastie a radostnv detskych ockach
Senec, kedze k moru nejdeme, nasa zabka by sa vode potesila a miluje hotelove detske kutiky🙂 a miesta, kde to zije detskym zivotom😊
Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.
@patricia_trinityhotels hotel sitno, uz ho mam davno v hladaciku len nejak nezvysili financie 😊
Hotel Sitno 😊 v Atriu sme boli viac krat tak pre zmenu hotel Sitno. Chlapcov by stretnutie s Kopkom a Svetluskou potesilo 😁
Vybrala by som si hotel sitno 🙂
Vybrala by som hotel Senec trinity....tento rok sme rozhodli dovolenkovať po SR.. Ukázať deťom všetky krásy... O týždeň vyrážame na opačný smer.. Takze vyhrať pobyt '' na druhú stranu '' by veľmi potešilo 🙂
@patricia_trinityhotels Vybrala by som si atrium hotel a popravde som este v ziadnom z hotelov trinity nebola. V tatrach sme boli iba 2 krat s malou a to len v zime. Verim ze sa na nas usmeje stastie a uvidime ich aj v lete 😁
Bola by som veľmi rada,keby sa mi podarilo vyhrať dovolenku,pretože inak sa na ňu asi nedostaneme, keďže máme tento rok svadbu 🙂 vybrali by sme hotel Átrium v Novom Smokovci, pretože milujeme Tatry - tie majú vždy čo ponúknuť 🙂
Trinity Hotels & Resorts – hotel Senec hlavne kvôli vzdialenosti, dcérka nerada cestuje autom
Vyvrali by sme si hotel Sitno. Aby sme vyskúšali niečo iné 🌞
Rozhodnut sa medzi tromi skvelymi hotelmi je ozaj tazke. Hlavne ked na vsetky som pocula len same pozitivne ohlasy a kazdy ma to svoje osobitne caro, kazdy v inom prostredi 🙂 Este sme na dovolenke neboli ani v jednom, no najradsej by som urcite do buducna vyskusala kazdy z nich. Po dovolenkach sme zatial nechodili ako rodinka ani nemame na leto nic kupene, tak by nas vyhra veeeeelmi potesila. Stvorrocna dcerka by sa tesila strasne 🙂
Vybrala by som na zaciatok hotel Atrium, aj ked je pravda, ze je z nich pre nas najdalej. Sama som ale ako mala casto leto travila v krasnej tatranskej prirode a ten vzduch, klima,kopce, na nezaplatenie...pre zdravie naj 🙂
Aj ked sa priznamu, ze kvoli prirode a okoliu ma neskutocne laka aj hote Sitno...ale tam asi skor az ked bude dcerka starsia. Alebo romanticky vylet s, manzelom 🙂
Ak aj nevyhrame, dufam, ze buduci rok sa na podari dovolenka v niektorom z Vasich hotelov.
My by sme si vybrali hotel Átrium v Tatrách... Aj keď nie sme veľkí turisti, mame radi oddych v horách, prechádzky, nedávno sme boli na Lomnicaku. Bolo to úžasné...
My by sme šli do hotela átrium, minule leto sme sa tam vybrali zo strbskeho plesa keď tam pršalo a deti boli otravene z prechádzok. Učaroval im tam učaroval detsky kútik a nám rodičom ochotny personál a zákaz vstupu deti do wellnes 😂😁. Vtedy som si povedala, že ak tatry tak hotel átrium, len teda treba našetriť.
Vybrala by som hotel Átrium. Tatry sú krásne.Je to výborná lokalita s krásnou prírodou.Radi tam chodíme.Ideálne miesto pre trávenie rodinnej dovolenky s deťmi 🙂
Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰
Vybrala by som si Atrium, aby sme sa schladili v nasich milovanych Tatrách🙂
Vyberám si hotel Sitno, tam sme ešte neboli. Pre krásnu prírodu a rodinný relax.👪👪👪🥰🥰🥰🥰

Ja by som si vybrala Hotel Sitno... ešte nikdy som nebola v tejto oblasti a podľa fotiek je tam nadherne... keby som sa mala rozhodnúť len podľa seba, vybrala by som si asi Vysoké Tatry, ale keďže máme dve malé deti, turistika zatial nie je pre nás až tak zaujímavá. Hotel Sitno ponuka veľa možností zábavy aj pre malé detičky, takže tam by boli naše dve malé dcérky ako v raji 😍